İş yerine Opel movano araç satın aldım. Opel Citroen Pejo aynı arabayı ürettiği için. Opel alalım dedik. . 13 temmuz 2024 tarihinde. opel mepa otomotivden, opel movano araç satın aldık. arabayı alırken ağustos ayının ilk haftası teslim dediler. ayın ortası oldu hala arabadan haber yok. müşteri hizmetlerini arıyorum dönüş yapan yok. sosyal medyadan yazıyorum dönüş yok. bayiyi arıyorum, biz birşey yapamayız diyorlar. çaresiz bir şekilde ortada kaldık. arabaya acil ihtiyacımız var. kredi çektik, kredinin 1. taksit ödemesi geldi. arabayı alamadık. koskoca Opel arabayı bayiye getirmekten aciz. yazıklar olsun ya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Opel Türkiye rezaleti
-
-
Peki
-
Sıfır araba alıp satışında böyle şeyleri her marka yaratabiliyor.. tercihiniz bence doğru umarım en kısa sürede arabanıza ulaşırsınız..
-
bayiden satış destek yada lojistik kanalından aracın ne konumda olduğunu öğrenin gemidemi ? üretimdemi ? yoksa gümrüktemi ?
-
Bir arabayı bayiye sevk edemediler
ne desek bilemedim inanım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herşey hazır gümrükten sevk olacak
Sen Citroen'i sattığın gün kaybettin cihanair
-
eski opel lojistik çalışanı olarak söylüyorum,2019a kadar bu görevi yaptım
her aracın fabrikada belirli bir sipariş numarası olur,o sipariş numarası ile aracı bayii takip eder (eskiden kanal 21 denen sistemden bakardık ),şimdi psa geçtiği için yine detay programları vardır,
eğer gemi konumdan gümrüğe ulaştı ise ,bayii bildirim yaparsa şu şu sipariş numaralı aracımızı gümrük işlemlerini yapın diye en geç 3-5 gün içerisinde gümrükten geçer,gümrükten geçmesine mütaakip 3-5 gün içerisinde bayii'ye ulaşır.
aradaki tarihe bakarsam,hali hazırda opel türkiye havuzundan yada ellerinde değil ise diğer bayiiden araç çekilmemiş,ya üretim hattındaki aracın size faturası kesildi ki,çok riskli durumdur. size tavsiyem bayiiden opel türkiyeye gümrük işlemleri başlatılsın diye mail atıldımı bayii bildirim yaptımı ? buna istinaden türkiyede bayiiye teslim edecek lojistik birimine taşıma günü belirledimi ? ayrıca bi tavsiyem eğer yolda gelmemiş aracın faturası kesilip para bayii'ye geçti ise aracı iyice incelemeden boya vs dahil teslim almayın
geçmiş olsun istenmeyecek bir durum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 16 Ağustos 2024; 15:23:24 >
-
Transit satıp aldık ya :(
Araba gümrükten bayiye gelmedi, bütün işlemleri yapıldı. Hocam mesajınız için teşekkür ediyorum
ben 5 gunde mokkayi teslim aldim, baska bir aksilik var, hemen isyan etmeyin, taseron firmada sorun olabilir
5 gündür Opel merkez arayacak diye bekliyorum
Opel merkezi arayın ve geç teslimat nedeniyle ikame araç isteyin, kiralık araç veriyorlar, fazla ücret ödememek için işleminizi hızlandırırlar.
Aradım geri bile dönmediler
hocam kaça sipariş ettiniz movanoyu?
-
Bütün opsiyonlar ile 1200.000
400.000 6 ay 0 faiz
bazen arabayı vuruyorlar boyanıp kuruması için böyle sallıyorlar .alınca mutlaka ekspere gösterin belki araç inerkenters döndü adamlar tavan işlemi için bekliyor.
-
Arkadaşım aynı durumda nekadar kişi var bilmiyorum ama acaba cimere yazsak bi çare olurmu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kredinin 1. takstidi ödedi hala araba ortada yok. birazdan bayiye gidip iptal edip parayı talep edeceğim.
-
VW nin laneti hep bunlar..VW trolluğunu bırakmayacaktın 3 kuruşa tamah edip
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Peki |
Benzer içerikler
- turkoil market güvenilir mi
- ford kuga yorumlar
- fuzul oto
- hisseli araç ruhsatı nasıl alınır
- falken kışlık lastik yorumları
- fiat pulse
- fiat fastback
- byd denza
- byd u9
- ds 8
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X