Şimdi Ara

Opel Vectra 2.0 Cd HAkkındAA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Opel Vectra 2.0 Cd 1996-1999 model araç almayı düşünüyorum İnşaallah , bu araç hakkındaki görüşleriniz alabilirmiyim.
    Lpg li olanlarının 100 km de yaktıgı litre ?
    Elektrik Aksam Çok Sorun Çıkarıyormu .?
    Çok Arıza Yapıyor mu ?
    Yıllık Masrafı nedir ? Bakım ,Vergi, Sigorta ...
    ve Ekstra Demek istedikleriniz.
    Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reisz -- 14 Haziran 2014; 19:16:34 >

• Reisz kullanıcısına yanıt
    cevap yok mu hiçç ????
  • Bende var ben kullanıyorum 1 sene olacak neredeyse temiz ini bulursan al çok keyif alırsın en fazla 230 hız yaptım ışıkta fln kalkislari şahane .soruna gelirsek ne kadar yakacagi sana ve kullanıma bağlı fikir beyan edemem ama ben 100 km 8 lt gaz yiyom tahminimce .1 seneye yakın zamanda elektruksel arıza yaşamadım . 129 tl 6 aylık vergisi var.dediğim gibi temiz ini bulursan al boya takintin olmasın bence sonuçta 17 yaşında bir araba alacan hangi boya 17 sene dayanabilir iç aksam kontrolün iyi olsun parçalar pahalı bana göre 😃sorun olursa sor cevap veririm ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unforgattable U kullanıcısına yanıt
    peki senin araç 2000 motor mu , 100 km de 8 yakıyorsa iyi
    bide sen kaca aldın ben 13-14 bin tl liklere bakıyorum o fiyattakiler de bir sorun felan olmaz dimi ?
    bazı arabalarda da 0 motor diyor motor u değiştirmişler onlarada bakıyımmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reisz

peki senin araç 2000 motor mu , 100 km de 8 yakıyorsa iyi
    bide sen kaca aldın ben 13-14 bin tl liklere bakıyorum o fiyattakiler de bir sorun felan olmaz dimi ?
    bazı arabalarda da 0 motor diyor motor u değiştirmişler onlarada bakıyımmı ??

Sakin hata yapıp 13 14 civarı alma en az 3 4 sen harcarsınız benimkisi 2 bin motor 15.650 ben aldım ama 3000 civarı harcamada yaptım çok şükür şu an bir sorunum yok 5 aydır ınş.. olmaz da motor sıfır diyorlarsa güzel birşey bence en azından masrafsiz,dir ama sağlam bir ustaya göstererek al .piyasası bence 16 18 arası olan larla ilgilen kafan rahat olması açısından

iyi güzel diyorsunda ben en fazla 14 lük bir araç düşünüyorum o da masrafsız olcak.
  • Alırsın almasına ama sen arabaya değil araba sana biner sonra kafayı vurursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Marea 1.6 Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    98 Opel Vectra B 2.0 GLS Nasıl?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    niye öyle diyorsun bazıları acil satıyor ucuz gidiyor . acelem yok
  • alınır alınmasına da çıkma parçadan nefret eden bir araçtır
  • Biraz geç olsa da bende bildiklerimi belirteyim istedim. 3 senedir kullanıyorum. Benimki 1997 model GLS 2.0 motor. şu anda 210.000 km.

Önce artıları;

Aracın sürüş keyfi çok iyidir. Çekişi çok iyidir. Uzun yolda çok keyiflidir. 150 ile giderken 4. vitese atıp gazı köklersen daha kaçlara kadar çıkacağını anlarsın zaten. Viraj kabiliyeti, frenleri, yüksek hızlardaki sakin gidişi artılarıdır.

Aracın elektrik problemi illaki çıkıyor. Ben iki defa hava debimetresini değiştirdim. Yolda bırakmıyor ama arıza ışığı yakıyor bu parça yüzünden. Farklı sensör arızası olanlarıda duydum. fakat Elektirik arızası dediğin şey diğer arızalara göre çok daha basit. Bilgisayara bağlayıp direkt söylüyorlar ne olduğunu.. Ben çok bir sıkıntı yaşamadım.

Bu arabaların bence asıl sıkıntısı hararet problemi. Tam emin olmamakla beraber, araç yaklaşık 98-100 derece civarında fan açıyor. Ben İstanbul trafiğinde kullanıyorum arabayı her gün. Ustasına soruyorsun, bu araba sıcağı sever diyor. Bu sıcaklıklara kadar çıktığı zaman basınç artıyor, araç sağdan soldan zaman içinde su eksiltmeye başlıyor. Eğer su eksilttiğini de farketmezsen contayı yakıyor. Ayrıca çok ısındığı zamanlarda yağ da eksiltiyor. Problem bir anda farkedilmesede zaman içinde aşırı sıcak arabanın canını okuyor.

Ben conta yakmadım ama bu sıkıntıları yaşadım. Sonunda içeriye fanı kendim manuel olarak açabileceğim bir anahtar çektirdim. Artık sıfır sıkıntı. Trafik, sıcak hiç farketmiyor.. Zaten araba LPG li. Kimileri LPG'nin soğuk olduğunu, arabayı soğuttuğunu iddia ediyor. Fakat yandığı zaman LPG'nin açığa çıkardığı sıcaklık benzininkinden çok daha fazladır. Arabanın hararet promlemi artıyor haliyle.

Bunların haricinde ben bu arabayı zaman zaman Eskişehirde kullandım. burada hiç bir zaman fanı manuel olarak açmadım.

Motoru yapılmış arabayıda hiç ama hiç tavsiye etmem. Yağ ve suyu zamanında değişip eksiksiz olduğu sürece bu arabanın 400.000 - 500.000 görenleri çok. kullanımına göre daha fazlada gider. Motoru yapan adamın işçiliğine bağlı her şey. Bence büyük bir soru işareti.

Almak istiyorsan, motoru temiz, rektefiye görmemiş, su kaynatmamış, hararet yapmamış bir araba aramanı tavsiye ederim. Alacağın arabayı çalıştır, fan açana kadar bekle, fan açtığında bak üfleme yapıyormu, rölentide titriyormu..

Benim tavsiyelerim bunlar. Bunun haricinde şanzumanı sağlamdır, yürüyeni kolay kolay sıkıntı yaratmaz. Yedek parça sıkıntısı da hiç ama hiç yoktur. orjinal, yan sanayi istediğini bulursun.

Aklına takılan bir şey olursa yardımcı olabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.