Şimdi Ara

Opel Vectra 2.0 cd motor çok ısınıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu daha önce açıldımı bilmiyorum sizden bir konuda yardım istiyorum.
    kullandığım araç 2000 model benzin lpg li otomatik vites vectra. Aracın şehir içinde özellikle fazla dur kalk yaptığım zamanlarda hararet 80/100 arası seyrediyor. Forumlarda araştırdığım kadarıyla opellerde bu durum normalmiş, Peki Motorun anormal derecede sıcak olmasıda buna mı bağlı, Kaputu açtığım zaman motorun sıcaklığı insanın yüzüne vuruyor. Araç conta yakacak diye korkuyorum

• Eski opellerde görülmesi muhtemel bir durum.Opellerin karekteristiriğinden midir bilmem bizim eski vectramızda benzerdi.Yaklaşık 94 95 de fan açardı.Fakat hararete karşı diğer araçlar kadar dayanıklı değildir, mesela farklı bi araçla bir kere hararet yapmak bi sorun oluşturmasada opeller bu konuda daha narindir.Soğutma sistemini kontrol ettirin muhakkkak.
  • Eski opellerin soğutma sistemi böyle çalışır. Biraz da narindir maalesef.
  • Opel özelinde değil ama dur kalk trafikte 100 derece normal bir değer bence. Sürekli 100 üzerinde kalmıyorsa problem yoktur.
    Kaputu açınca yüzünüze sıcak vurması gayet normal. Kaput altındaki her parça ısınıyor çünkü. 80 derecedeki motor da yüzünüzü yakar.
  • Tesekkurler arkadaslar verdiginiz bilgiler icin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha düşük dereceli termostat takabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracın radyatörü tıkanmaya başlamıştır. radyatörü değiştirmek ya da bazı oto elektrikçilerde bulunan radyatör temizleme cihazında temizletmek gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.