Şimdi Ara

Opel Vectra C ''2007-2008'' Kullananlar Bakabilir Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2007-2008 vectra c almayı düşünüyorum 2008 de esp standartmış sadece bildiğim bu. Bu konuda yardım edebilecek olan var mı? Birde yakıt tüketim değerleri nasıldır.Aile arabası olacak aşırı performans istemiyorum.Yine parça fiyatları-sorunları ve eksi yönleri hakkında bilgilendirme yapabilirseniz çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bey_Efendi

Merhaba arkadaşlar 2007-2008 vectra c almayı düşünüyorum 2008 de esp standartmış sadece bildiğim bu. Bu konuda yardım edebilecek olan var mı? Birde yakıt tüketim değerleri nasıldır.Aile arabası olacak aşırı performans istemiyorum.Yine parça fiyatları-sorunları ve eksi yönleri hakkında bilgilendirme yapabilirseniz çok sevinirim

2007 model vectra c aracımız var fakat dizel. 1.9 motor 320 nm tork 150 beygir triptonik vites. Yakıtı şehir içi 8.5-9 şehir dışı 5.5 civarında. Ama sanırım sen benzinli motor hakkında soruyorsun. Yakıtı fazla diye duymuştum o kasa motora ağır geliyo diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hertelden44

quote:

Merhaba arkadaşlar 2007-2008 vectra c almayı düşünüyorum 2008 de esp standartmış sadece bildiğim bu. Bu konuda yardım edebilecek olan var mı? Birde yakıt tüketim değerleri nasıldır.Aile arabası olacak aşırı performans istemiyorum.Yine parça fiyatları-sorunları ve eksi yönleri hakkında bilgilendirme yapabilirseniz çok sevinirim

2007 model vectra c aracımız var fakat dizel. 1.9 motor 320 nm tork 150 beygir triptonik vites. Yakıtı şehir içi 8.5-9 şehir dışı 5.5 civarında. Ama sanırım sen benzinli motor hakkında soruyorsun. Yakıtı fazla diye duymuştum o kasa motora ağır geliyo diyorlar.

evet hocam iyice araştırınca şehir içinde çok aşırı yaktığı opel forumlarında da yazıyor.Çok donanımlı sağlam bir araba 1.6 sını alacaktım ama bundan da vazgeçeceğim galiba :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hertelden44

quote:

evet hocam iyice araştırınca şehir içinde çok aşırı yaktığı opel forumlarında da yazıyor.Çok donanımlı sağlam bir araba 1.6 sını alacaktım ama bundan da vazgeçeceğim galiba :(

Vergiler sizin için önemsizse 1.9 dizel olanını öneririm. Bence bu fiyata alınabilecek en iyi dizel otomatik araç. Benim beğenmediğim yanı süspansiyonları çok sert. Ama dip gaz yaptığınız zaman şaha kalkıyor resmen

• 1.6 elegance kullanicisiyim elegance dinanimlarda esp tamamen standart zaten 2006sonrasi Comfort lardada standarr olmasi lazim

Araca gelince yakıt cok iyi atiker tüp takılı sehir ici 25kurusu geçmez uzun yolda 23krs nin altini gördüm performans dersen arama öyle bir şey sadece aile Arabası genişliği cok şahane en genislerden zaten tip dersen alacaksin gümüş yikadinmi herkes bakar kalır araca
    Guvenlikte gayet iyi konfora gelirsek bozuk yol araci degil kaymak gibi yol ister süspansiyon lar sert biraz bencede en eksi yönü bu zaten parça pahaliligina gelince bi japondan daha pahali olabileceğini zannetmiyorum dahası konyada hurma yetişmesi başka ne olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.