Şimdi Ara

opel vectra c kasa hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk kez araba alacağım biniciyim, Opel c kasalarda comfortmu elegancemi arasındaki fark nedir, hangisiyle ilgilenmeliyim, km düşürülmüş araç nasıl anlaşılır malum sitede ve başka sitelerde 23.000 tl ye bile düşük km opel var guvenilmelimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qt4hy4li -- 6 Ocak 2016; 1:03:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Corsa c mi astra c mi vectra c mi kadett c mi?

• Vectra c

• Guncel

• Vectra a kasa b kasa kullandım c kasa kullanmadım. Fazlasıyla donanımlı bir araç olduğunu biliyorum fakat kasa ağırlığından biraz hantal kaltığı söylenir. Yinede kullanıcı arkadaşlar daha doğru bilgilendirebilir.Bu arada fiyat olarak 30bin civarıdır düzgün sayılabilecekleri, dediğiniz fiyatlarda 99-2001 arası makyajlı kasa denilen vectralardan bulmak mümkün olabilir ancak.
  • c kasa vectra konforlu,iç kabine ses almaz , kabini ve bagajı geniştir ancak 1.6 motor özellikle rampalarda aracı isteksiz şekilde taşır.Çıkamayacağınız rampa yoktur ancak aracın ağır kaldıgını hissettirir, uzun yol arabası gibidir, şehir içinde park,manevra sıkıntısı yaşatabilir,büyük arabaya alışıksanız sorun olmaz.Comfort donanım yeterlidir.
  • Kısmetse pazartesi günü alıyorum bende vectra c.Bu aracı her gördüğümde istemsiz bir heyecan gibi birşeyler oluyor içimde ve en son dayanamadım kesin olarak alıyorum kimsenin söylediği de umrumda değil.Bence siz de öyle yapın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel corsa c
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Byrm81 bende alacağım kararım kesin c ama kafamdaki acabalara hala netlestiremedim bütçeme uygun araçlarda km oynanip oynanmadigi ve nasıl anlaşılır tramerden Hariç..!!! değişen mutlaka vardır olmayanda zaten baya pahalı
    23 yada 24.000 Tl'den başlayanlar var temiz olduğu konusunda satıcı emin konuşmakta tabi expertise de ne çıkar oda muamma

• Qt4hy4li Q kullanıcısına yanıt
    Lakabı manda kasa bu araçların karar sizin ama hantallar biraz. Kasası çok hoş hep beğenmişimdir ama hantal hocam. Piyasada hor kullanılmamışı o fiyatlara hayal biraz. Her araçta olduğu gibi ezilmişi sizi çok üzecektir.
  • Kasa ağırlığı hantallıktan ziyade yakıtlada alakalı bir durum. Ben avensis t25 kasa kullanıcısıyım ve fabrika çıkışı boş ağırlık 1300kg civarı ve 110bg lik bir araç. Bu yüzden uzun yolda 18kr a düşerken şehir içi dur kalklardan 30 kr civarı yakabiliyor. Alacağınız opelde ağırlık olarak benzer ve 100bg lik bir araç buna göre düşünün. Fakat benim gibi ralliye katılma durumunuz yoksa ve yakıta çok fazla takılmıyorsanız vectra c gerçekten donanımlı araçtır. Tabi temizini bulmak kaydı ile yoksa ecotek motorlar çok can yakabilir. (vectra b ile tecrübe). Bu arada Bayram bey hayırlı olmasını dilerim bi mahsuru yoksa alacağınız araç hakkında bilgilendirebilir misiniz
  • Eco tec motorda dikkat edilmesi gereken ne kronikleşmiş sorunlarmı var

• Bu kasalarda mutlaka km düşük olmalı mantık olarak ama yinede kaç km ye kadar alinmali

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.