Şimdi Ara

opel vectra direksiyon eğitimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle37 -- 28 Nisan 2009; 9:57:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eagle37

Arkadaşlar merhaba,

şirket yeni bir opel vectra araç teslim edecek, ama önce bir test edip daha sonra verecek:) hem trafik hem de opel pratiğim çok fazla olmadığı için arabayı geç almak istemiyorum, özellikle vectra kullanan kullanan arkadaşların fikirlerini almak isterim, bu eğtimi istanbul'da en kolay nasıl, nerede yapabiiriz, avrupa yakası'ndan yardımcı olmak isteyenler olursa pm'den ulaşabilirlerse çok sevinirim, detayları da konuşuruz.

iyi forumlar..

Arkadaşım İstanbul avrupa yakasında eğitim yapabileceğin yer olarak amatör yarışların yapıldığı ufak pistleri öenerebilirim.

Çok fazla bilgim yok bu konuda.

Ancak Vectra hakkında çok fazla bilgiye sahibim.
    Çünkü kullanıyorum

Geç direksiyona,tak anahtarı 2.kademeye getir ve abs ışığının sönmesini bekle.
    Sönünce çalıştır.
    10-15 saniye kadar bekle araba rölantiye gelsin.
    Sonra tak 1 e.
    Dikkate t debriyaj biraz serttir.
    Hızlandıkça kontolünün dahada arttığını zaten anlayacaksın.

Sonra bas gaza..

Ne motor sesi,ne zorlanma,ne bir hantallık....

Ondan sonra zaten seveceksin Vectrayı

• silinebilir.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle37 -- 28 Nisan 2009; 9:57:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OverDrıve

2.kademeye getir ve abs ışığının sönmesini bekle.
    Sönünce çalıştır.
    Sonra tak 1 e.

???

abs ışığını söndürmenin ne faydası olacakki? ben benzinli olduğu için hiçbişey beklemeden çalıştırıyorum
  • vectralarda lkontağı çevirdiğin zaman tüm elektronik sistemleri kontrol eder. kontroller bittikten sonra çalıştırmak daha sağlıklı olur diye düşünmüş arkadaş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dctcagri

quote:

Orjinalden alıntı: OverDrıve

2.kademeye getir ve abs ışığının sönmesini bekle.
    Sönünce çalıştır.
    Sonra tak 1 e.

???

abs ışığını söndürmenin ne faydası olacakki? ben benzinli olduğu için hiçbişey beklemeden çalıştırıyorum

Vectra elektornik sistemlerle kontrol edilen bir araç olduğu için aracı çalıştırmadan önce tüm elektronik sistemlerin haır olmasını beklemek,aracın elektronik aksamına 2 katı daha fazla ömür verir..

Kısa vadede sorun olmaz ancak bu süre 10-15 yıla çıktığında sattığına dam sorun yaşamaz ve küfür yemezsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.