Şimdi Ara

opel vectra gt&mercedese220cdı hangisi alır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar benim vectra gt 93 model 156 beygirlik 2000cc gücünde vectra gtim var ve dayımın arabasıysa mercedes e220cdı bu ise 150 beygir bunları yarıştırsak şehrin içinde şehrin içinde hangisi geçer uzun yolda hangisi geçer ben benim arabaya sonuna kadar güveniyorum ama e220 cdı da düşündürmüyor değil

• Sadece ilk kalkışda şansın var..

Ara hızlanmalarda ve son hıza giderken ki o istekliği gerçekden feci..
  • mercedesin hiç şansı yok eper senin araba iyi bakılmışsa. bir kere ağır mercedes ve bg seninkinden az.
  • gt 150 beygir değilmiydi. yaşlandıkça beygirimi artıyo 15 senede
  • sfi motor sanırım o.Korkulacak tipte motorudur.Sonra emisyona yenik düşüp güç kısıtlanmıştır.260 görüp şaşırtan bir yapısı vardır.

Ara hızlanmaları iyi olmayabilir şanzıman oranı uzun çünkü
  • VECTRA GT her türlü kazanır bence merso nun şansı yok belki 270 cdı olsa olabilirdi
  • mercedesin modeli ve vites türü nedir.vectra sağlam ama karşısındakide 6 beygir düşük bir merso.belli olmaz pilotada bağlı bir olay.

nekadarda opel gt olsada mercedesin model yılı ve teknik verileride önemli.bende astra gsı vardı 136 hp.1998 model verileri gayet iyiydi .0-100 8,5

saniye civarındaydı.

http://sahibinden.com/6000_ytl_gsi_kelepirWQQaXQQ6015599WQQpXQQdisplayitem birde şöyle bir ilan buldum.ilgilenenler araştırabilir.fiyat ucuz tata

nano fiyatında.az masrafı varmış.acaba bu araç kazalı olabilirmi bedava gibi bişey.çünkü bu modellerin farları ve kaputu farklı oluyor bunu ya değiştirip yeni kasa görünümü yaptılar veya önden bodoslama biyere girdi.kusura bakmayın konu ile alakası olmayabilir

düzeltme....mersonun dizel olduğunu yeni gördüm benzinli vectra gt alır diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt-40 -- 12 Ocak 2008; 13:44:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim arabam temiz sfı motor 93 156 beygir bilmeyenler için söylüyorum.bana da benim araba geçer gibi geliyo ama yarıştırmak lazım tabi hepinizin yorumlarını bekliyorum yorum yazanlar için tşkr edrm
  • quote:

Orjinalden alıntı: lexus

gt 150 beygir değilmiydi. yaşlandıkça beygirimi artıyo 15 senede

bu işler den anlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim
  • sahip olduğun makinanın motor verileri zannediyorsam 1995'ten sonra azaltıldı ve senin aracının altında tabiri caizse ezildi.daha sonra üretilen astra

gsı'larda 136 lık motorlar kullanıldı.aradaki ciddi farkı (20 hp)hep düşünmüşümdür.sizin aracınız zaten bu verilerle ve kilo avantajından dolayı +

mercedesin dizel olmasından dolayı dezavantajı sizin geçmenizi sağlayacaktır.sizin 0-100 verileri 136 hp.den daha iyi olması lazım.8 saniye civarı

veya altında olması gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasincinar

quote:

Orjinalden alıntı: lexus

gt 150 beygir değilmiydi. yaşlandıkça beygirimi artıyo 15 senede

bu işler den anlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim

1993,1994 Model VECTRA GT (150 Hp , 196 Nm) Sfi motorlu Red-Top Desing

keşke bu arabaları azıcık anlıyanlar kullansa
  • 12 milyarlık opelle 100 milyarlık e klasse'yi geçmeniz ancak züğürt tesellisi olacaktır. o 36 metrede dururken sizin durup duramayacağınız bile tartışma konusu olacaktır. çap bilmek gerekir biraz. yoksa duran bir lamborghini'nin yanından bende yürüyerek geçerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.