Şimdi Ara

opel vectra vs golf v

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhablar, elimde 26000 var, ve makyajlı vectra veya golf almak istiyorum, hangisni tercih etmeliyim? biliyorum farklı sınıf araçlar,ancak hangisi daha iyi bir terdcih olur, bu hafta bu işi bitirmek istiyorum artık, yardımcı olunuz.

• bi el atın buna
  • arkadasım bu paraya alabılecegın golf5 kesınlıkle vectra c den hıcbır disiplinde daha ıyı olamayacaktır.

bu butceyle alacagın golfte 1.6 olur, makyajlı vectra da.

dolayısı ıle vectra tercıh etmen yerınde olacaktır.
  • peki, genel olarak vectranın yağ yakma sorunu doğrumu?
  • Dogru. Fakat bu vectraya has bır durum degıl ezelden beri opelin tum benzınlı motorları bır mıktar yag yakar ve bu aracın kullanım kıtapcıgındada belırtılmıstır zaten.

Motorun dızaynı ıle alakalı bır durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Dogru. Fakat bu vectraya has bır durum degıl ezelden beri opelin tum benzınlı motorları bır mıktar yag yakar ve bu aracın kullanım kıtapcıgındada belırtılmıstır zaten.

bu sürekli olarak mı oluyor yoksa, belirli bir kilometreden sonra peryodik olarak mı meydana gelir.
  • nedeni ile açıklarsan sevinirim?
    quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

vw almaya bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    Megane VS Leon
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iki arabayı yan yana koy golf vectranın baldızı gibi durur.
    görünüş olarak aralarında büyük fark var vectra acayip karizmatik araba.

konfora gelirsek vectra zaten bir üst sınıf daha konforludur mutlaka.
    ayrıca daha önceki makyajsız kasadaki ufak tefek sorunlar bu kasada düzeltilmiş diye biliyorum

ama performans ve yakıt konusunda golf iyidir tabiki.vectra 1.6 motordan dolayı ağır kalıyor.
    eğer hızı sevmiyorsan o motorda rahat yeter.

senin tercihin ne olur dersen emin ol hiç düşünmeden siyah veya gri renk vectra alıp sıralı sistem taktırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 30 Eylül 2009; 14:00:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sewenadam

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Dogru. Fakat bu vectraya has bır durum degıl ezelden beri opelin tum benzınlı motorları bır mıktar yag yakar ve bu aracın kullanım kıtapcıgındada belırtılmıstır zaten.

bu sürekli olarak mı oluyor yoksa, belirli bir kilometreden sonra peryodik olarak mı meydana gelir.

Her 6 bin km de yarım lt yag eklersin. 0'ıncı km dede aynıdır 189.000'incide de. Motorun km si ile alakası yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Aras

26.000'e 2002-2003 model civarı temiz bir Passat bulabilirsin.Sadece standart olan ESP bile Passatı tercih etmek gerekliliğine yeter.Temiz bir Passat sana her yönden bütün alternatifleri unutturur

http://www.sahibinden.com/2003_1_6_trend_52_000km_passat_hatasiz_garaj_arabasi-68WQQaXQQ17228360WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/90_000_km_de_cok_temiz_2003_model_vw_passat_1_6_trendline-35WQQaXQQ10072029WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/2003_passat_trendline_51_000km_gumus-70WQQaXQQ16908554WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/her_seyiyle_sifi_ayarinda!!!!-52WQQaXQQ16588201WQQpXQQdisplayitem

Aynı paraya 2007 model vectra almak varken nuhnebiden kalma 2002 model passatı almasının mantıklı bır acıklamasını beklıyorum senden?

Ayrıca baktiği vectralarda da esp var bu bir. Hayatındaq İlk defa esp gormus gıbı yazıp duruyorsun onune gelen yerde. Ve donanım olarak Adamın ılgılendıgı vectralar onerdıgın arabadan daha donanımlı bu iki. Şahinden Passata terfi eden yurdum ınsanının kendini BENTLEY'e biniyor sanmasi vizyonuyla yorumlar yapmaktan da vazgec, komık duruma dusuyorsun.

Donanım donanım diye dolanıp duruyosun ortalıkta arabandakı aırbaglerın omru 3-4 yıl sonra dolacak haberın yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

vw almaya bak

neden ?
  • Yıl olarak 2002 Passat ile 2007 Vectra karşılaştırması yapılabilir ama diğer yönlerde bir Vectra ile bir Passat karşılaştırılamaz benim düşünceme göre. Passat üretildiği hiçbir kasada ve modelde tartışılmamıştır ama Vectra her kasa ve modelde tartışılmıştır (Genel problem ve performans anlamında).
  • 2007 bir passat alma imkanım çok az, çünkü bütcem max. 26000 olabilir,bu fiyatada passat bulamam, golf plus hakkında ne düşünüyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.