Arkadaşlar çok kararsızım ne alacağıma bir türlü karar veremiyorum ön kapılara mid bas takım alıcam önerilerinize ihtiyacım var fiyat 220$ a kadar çıkabilirim.
Audio Systems R 165 modelini aldım arkadaşlar 2-Wege Composystem 2x 120/80 Watt · 165mm Normchassis · Kevlarmembran Gummisicke · Impedanz 4 Ohm · 19mm Gewebehochtöner 6-fache Klanganpassung · Einbautiefe: 42mm 249 YTL
Anfin felan var mi? Anfisiz kullanamazsin biliyorsun... Eğer alicaksan bu componet güzeldir. Ses kalitesi 10 numaradir...
quote:Orjinalden alıntı: gokhan2 Anfin felan var mi? Anfisiz kullanamazsin biliyorsun... Eğer alicaksan bu componet güzeldir. Ses kalitesi 10 numaradir... aldım dostum zaten R165 i az önce geldii dün akşam 5 de sipariş geçtim saat 10,30 da geldi aşağı yukarı 17 saate geldi süper :) anfim var tabii ki edison 505-a bi anfim var ona girişi olacak
quote:Orjinalden alıntı: cankart hayırlı olsun ne kadara aldın bağlattıysan sonuçları yazarmısın yukarıda yazdım 249 YTL ye aldım 7 ytl de kargı parası ses bayağı bi değişti..eski mid baslarım bozulmuştu yerine cillop gibi oturdu güzel oldu ses olrak..tavsiye edebilirim.