Şimdi Ara

opel zafira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Linkteki araç için ne düşünürsünüz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-lpg-li-7-koltuklu-ekonomik-aile-otomobili-96249435/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaa -- 4 Eylül 2012; 9:34:10 >

• kazası, değişeni, boyananı var mı yok mu bir şey söylememiş... ben huylandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 4 Eylül 2012; 9:39:55 >
  • dıştan boyalı kazası yok demiş ama. nerdeyse tüm ilanlar 23-24 iken bu araç için niye bu kadar az istemiş acaba
  • bu araçların ederi bu civarda mı? bu araçların ikinci eli ne durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaa -- 4 Eylül 2012; 9:47:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaa

dıştan boyalı kazası yok demiş ama. nerdeyse tüm ilanlar 23-24 iken bu araç için niye bu kadar az istemiş acaba

alt tarafı görmemişim kusura bakmayın, almadan önce iyice bir kontrol ettirmekte fayda var...

değişen boyanan parça olması hiç hiç önemli değil; önemli olan hangi sebeple boyandığı ya da değiştiğidir, kaporta sadece aracın giysisidir, sürtmeden, çizikten dolayı boyalı olan da var, tırın altından çıkıp boyanan da var ne yazık ki

fiyat olarak astra ile eş segmentlerde olduğu düşünülürse bana uygun geldi... 2004 model bu donanımda bir astra'yı pek bu fiyata vermezler gibi

(bunun segmenti mpv astra farklı diyen çıkmasın dalarım bak megané scenic, corolla verso, focus c-max gibi paralel araçlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 4 Eylül 2012; 11:29:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcaa

Arkadaşlar!

Linkteki araç için ne düşünürsünüz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-lpg-li-7-koltuklu-ekonomik-aile-otomobili-96249435/detay

çok iyi kontrol ettirmelisiniz dostum.
    km oynanmış olabilir.
    Komple boyalı olduğu söyleniyor pert kaydı vs var mı ona da baktırmalısınız.
    Bakımı vs aksatılmadıysa iyi fiat bence .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugofarell -- 4 Eylül 2012; 15:48:58 >

• Araç yolda giderken tekeri bir taşa gelip yan yatıp sürtünmüş elemanda renk farkı olmasın diye komple boyatmış bu durumds aracın fiyatı uygun mu aracın yan yatmadan dolayı sorunu olur mu değişen parçası yokmuş ikinci elde sorun yaşar mıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaa -- 5 Eylül 2012; 8:56:25 >
  • Bence bu araçta var bir numara
  •  opel zafira

• arkadaşlar teşekkürler, fotoyu elemana mesaj olarak da gönderdim. bana sadece bir kazası olduğunu söylüyordu.
  • Sırf şu düzenbazların önüne geçebilmek için yapıyorum bunu. 2.5 tl midir nedir zaten mesaj ücreti, yüzleştiklerinde kem küm edişlerine değer 2.5 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

(bunun segmenti mpv astra farklı diyen çıkmasın dalarım bak megané scenic, corolla verso, focus c-max gibi paralel araçlar)

Zafira ve Astra farklı araçlar. Sen paralel-maralel desen de öyle yani.
  • bu arada arkadaş gönderdiğim cevabı okumuş, herhengi bir cevap göndermedi.
  • Demek ki uzak durmak gerekli baska araclara yönelin bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eleman mesaj atmış. 3500 tl toplamda hasar kaydı var bu da pert olmadığını gösterir diye. birde benim linkteki araç var onunla takas yapmak istiyor üstüne 1000 tl istedi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-lutfen-ilani-okumadan-aramayiniz-85296874/detay/

bu arada benim araca 17-18 gibi bir değer biçmişti ilk önce. benim de kafam karışıyor. benim aracın piyasası 20-21 arası değil mi? fiyat sizce yüksek mi

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

astra hb ve astra sedan da farklı araçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

opel zafira

opel gibi bir markada bu bedeldeki hasarlarda en fazla tampon/çamurluk falan boyanmıştır

bizim 2003 model megané'ın arka tampon değişti sadece hasar kaydı olarak 1500 TL gözüküyor; ön tampon, yan çamurluk değişti kaput yüzeysel boyandı onda da 5400 TL gözüküyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

astra hb ve astra sedan da farklı araçlar

Bu araçların donanımsal özelliklerini, kasasını bir kenara koyarsak nerdeyse 2006 öncesi(sonrasını bilmiyorum) tüm opellerde (corsa, astra, zafira, combo, diğerleri de muhakkak bu şekildedir) hepsinin ön göğsü aynı şekilde. Tabi kasa farklılıklarından dolayı biri daha genişken biri daha dar olabiliyor. Sürüş olarak da birbirlerine çok yakınlar.

Bende opel astra var. Bu araçla takas yapar mıydınız? Üstüne 1000 tl istedi ben en iyi ihtimalle üstüne birşey vermeden takas yapabiliriz dedim. Eleman takas için de çok ısrar ediyor, bu da beni daha çok kuşkulandırdı. Arabanın kaportadaki boya dışında başka sorunları da olabilir gibi geliyor.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-lutfen-ilani-okumadan-aramayiniz-85296874/detay/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.