Dvd-Rom'dan kaynaklı olabilir birde oyunları çok hızlı yazdırma....Cihaz 2 aylık olduğundan Dvd-Rom gözünün bozulduğu veya okuyamadığını düşünmüyorum...Eğer çok rahatsız edici bir seviye de olmaya başlarsa bu durum Atik Elektronik ile görüşün çok kısa bir sürede sorunu hallederler...
bende yaşamıştım o sorunu Lite-on dvd-rom yerine samsung takıp fw'liyorlardı , bu sorun samsung dvd-romların bazılarında üretim hatası olarak çıkıyor, 2 yöntem var istersen değiştireceksin dvd-rom u istersende ruler tekniği vardı ısınan parçanın(cache) üzerine silgi parçası yapıştırarak ısınmasını engelliyebiliyorsun, büyük bir sorun değil ancak sıkıcı bir olay
atikdeenn yaptırmışdımm fazla ısınıncaa makinaa okumuo oyunlarıı makina yenii:) götürsemm para verırmıyım acabaaa :d:d:D
hayır, bende atikte yaptırıp aynı sorunla karşılaştım , ücretsiz yeni dvd-rom taktılar
aslında olay kolay yapmanız gereken sadece spininig motorunun önünde duran ufak bir switch var göz oraya degmiycek şekilde paket lastigi sardıgınızda sorun kalmıycaktır bu yönteme rubberbant yöntemi denir hatta you-tube'de: xbox360 rubberbant fix trick yazdıgınızda birçok video ile karşılaşıcaksınız önemli olan düzgün yapabilmeniz yoksa lazer o switch degmek için kendini zorluycak tıkır tıkır sesler duyarsınız oyüzden okuyana kadar sarıp denemeniz gerektiginden dvd-romu hemen toplamayın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme