Şimdi Ara

open tray

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xbox m pal 60 gb pro 2 aylık felann nden bazı oyunlarda open tray hatası verıoo acabaa çok ısındığındaa oyunu okumuorrr ne yapmak lazım ?

• Genellikle back-up medyalarda veriyor bu olayları.

Yazım hatalarından ve sürekli DVD - ROM'a farklı medyalar sokmaktan kaynaklı birşey
  • gıcık ediyo bazen 10 dk sonraa koyuyosn açıoo soğumasını beklicez yahu
  • Dvd-Rom'dan kaynaklı olabilir birde oyunları çok hızlı yazdırma....Cihaz 2 aylık olduğundan Dvd-Rom gözünün bozulduğu veya okuyamadığını düşünmüyorum...Eğer çok rahatsız edici bir seviye de olmaya başlarsa bu durum Atik Elektronik ile görüşün çok kısa bir sürede sorunu hallederler...

Bu tür sorular için artık Üst konuyu kullanın...

http://forum.donanimhaber.com/m_18706443/mpage_47/tm.htm
  • saolun yarbayımm
  • Fw yi nerde yaptırdın?

bende yaşamıştım o sorunu Lite-on dvd-rom yerine samsung takıp fw'liyorlardı , bu sorun samsung dvd-romların bazılarında üretim hatası olarak çıkıyor,
    2 yöntem var istersen değiştireceksin dvd-rom u istersende ruler tekniği vardı ısınan parçanın(cache) üzerine silgi parçası yapıştırarak ısınmasını engelliyebiliyorsun, büyük bir sorun değil ancak sıkıcı bir olay
  • atikdeenn yaptırmışdımm fazla ısınıncaa makinaa okumuo oyunlarıı makina yenii:) götürsemm para verırmıyım acabaaa :d:d:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır, bende atikte yaptırıp aynı sorunla karşılaştım , ücretsiz yeni dvd-rom taktılar
  • aslında olay kolay yapmanız gereken sadece spininig motorunun önünde duran ufak bir switch var göz oraya degmiycek şekilde paket lastigi sardıgınızda sorun kalmıycaktır
    bu yönteme rubberbant yöntemi denir hatta you-tube'de: xbox360 rubberbant fix trick yazdıgınızda birçok video ile karşılaşıcaksınız önemli olan düzgün yapabilmeniz yoksa lazer o switch degmek için kendini zorluycak
    tıkır tıkır sesler duyarsınız oyüzden okuyana kadar sarıp denemeniz gerektiginden dvd-romu hemen toplamayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.