Bildirim
Operating system missing
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hazırladığınız Windows kurulum USB'sinin boot edilebilir şekilde hazırlandığından emin misiniz? -
Vallahi hocam dosyayı kopyalayıp yapıştırdım. USB'den boot et deyince iso dosyasını görüp bunu yükleyeyim der zannettim ama o kadar akıllı değil sanırım bilgisyar. Demek hata oradaymış. Nasıl yapılır bilmiyorum ubuntuda her şey deveye hendek atlatmak gibi. Bir araştırayım çok teşekkür ederim. -
microsoft'un sitesine gir oradan indir flash belleğini biçimlendir otomatik olarak yazıcaktır. -
ubuntu kullanıyorum hocam belleği biçimlendirince dosya türü seçiliyor sadece.
Disks uygulamasıyla görüntüleyince Partition type: W95 FAT32 (LBA) (Bootable) diyor.
Neyse biraz daha ubuntu kullanayım bari :D
UNetbootin ile oluşturuyor şimdi bi tane. Teşekkürler ilk cevap veren arkadaş çözdü olayı :D
Bu da benim gibi linux ve işletim sistemi USB'si oluşturmayı bilmeyenlere not olsun.
Linux kurulu bir bilgisayar aldıysanız adımlar şöyle
Terminali açın şunu yazın
sudo apt install unetbootin
şifrenizi isteyecek girin ve yüklendikten sonra uygulamayı açın. arama kısmına unetbootin yazınca çıkıyor
uygulamayı açınca üstte iki açılır menü var onlarla işiniz yok.
alt taraftan windows iso dosyasını seçip yazdırın.
sonrası malum format.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperHans -- 19 Ekim 2018; 9:18:19 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X