SELAM.. Mevcut operatörde 3 ay cayma bedelsiz faturalı hattın başka bir operatöre geçişi için başvurulduğunda ve geçiş için alındığında mevcut operatörün taahhüdü sona erer mi ? Amaç mevcut operatörün müşteri hizmetleri ile uğraşmadan yeni operatöre geçebilmek.. |
OPERATÖR DEĞİŞİKLİĞİ
-
-
Hediye verdiler ise onun ücretini ödetirler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
faturali maksi plus kullaniyordum 3 aylik sürede numarami tasidim cayma bedeli cikmadi numara tasimadan once turkcell çağrı merkezini arayip cayma bedelinizi sorun çıkmıyorsa tasiyin
bende bunu kullanıyorum. ilk ay 10 gb hediye ettiler. 3 ay içinde ucretsız cayabılırsınız dedıler ancak cayarken 35 tl karsılıgı 1 gb 500 dk verıolar. bunu bana söylemedi turkcell deki personel. söyleseyle almazdım kesin bunu.
-
o faturasıza geçtiğiniz içindir, başka yere taşırsanız 35 TL 1gb 500dk tanımlayamaz
yok gene turkcell de kalıcam ancak hazır karta gecıcem. müşteri hizmetleri ile de görüştüm. bı sekılde 35 tl bilmem ne vergılerı kesıntısı olacakmıs yerine de 1 gb 500 dk verecekleriniz söyledi. teyit edebilirsiniz müşteri hizmetlerini arayarak
-
o zaman onu mecbur vereceksin, kullandığın tarifeyle veya taahhütle alakasız bir durum. faturalıdan faturasıza geçişte her zaman bu alınır.
Onu Telekom da yapıyor diğer operatöre taşınıp tekrar Faturasıza gelmeniz daha mantıklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- turkcell cayma bedeli öğrenme
- en iyi çeken hat
- turkcell fatura ödenmezse ne olur
- content sms services nedir
- turkcell kara listeden nasıl çıkılır
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- vodafone mobil imza
- özel numara bulma
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- gizli numaradan arama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X