Şimdi Ara

Operatör Değişikliği İşleminden Vazgeçmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Taahhütüm bittiği için vodafondan telekoma geçtim. Bu esnada müşteri hizmetleri ile görüşmelerimde istediğim rakamları veremediler. Ben de 6 aylik 215 lira olan Telekom tarifesine geçtim.

Yalnız şöyle bir sorun var. Bugün vodafondaki aylık donemim yenilendi. Bana hiç bahsetmedikleri rakamdan üstelik. Telekomdan daha hesaplı ya geliyor. Yanlışın olmasin 1 sene 32.5 gibi bir rakama geliyor. Vergi dahil.

3 gün içinde numara taşıma olacak diye mesaj geldi. Taşımayı durdurabilir miyiz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tarih saat gelmediyse iptal edilebilir. Türk Telekom bayisine gidin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonla telekoma ulaşmak imkansız hocam. Bayiye gittim. Oradan da aynı gün içinde olur sadece dediler. Sonuç olarak geçmiş bulunduk.

Ama bunlar hep Vodafonun yamugu. İndirim yapacaksın soyle madem. Sağlık olsun diyelim ne yapalım.

• Pi kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom ve Turkcell başvurudan sonra hemen diğer operatöre ilettiği için taşıma işlemi iptal edilemiyor.

Vodafone'da başka operatöre taşındığında ilk Vodafone'a onay için gidiyor ardından diğer operatöre iletiliyor. Vodafone'a geçiş yapsaydınız iptal etme şansınız yüksekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 1 Haziran 2022; 15:53:38 >
  • Yapacak bir şey yok artık hocam. Neyse diyeceğiz. Bir dahakine artik.

• Vodafone her zaman için fiyat olarak aralarindaki en hesaplisi ama benim yaşadiğim yerde interneti çok sıkıntılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 2 Haziran 2022; 9:20:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.