Şimdi Ara

Operatörlerin en uygun FATURASIZ 3G FİYATLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim tercihim faturasız olduğu için faturalılara pek bakma şansım yok başka bir arkadaşta faturalıları inceler artık :)

En ucuz faturasız 3g tarifeleri

Avea

30 Dk. Görüntülü Konuşma (Boş)
    1 Saat Mobil Tv (Boş)

100 Mb İnternet
    7 TL

60 Dk. Görüntülü Konuşma (Boş)
    3 Saat Mobil Tv (Boş)

250 Mb İnternet
    17 TL

150 Dk. Görüntülü Konuşma (Boş)
    5 Saat Mobil Tv (Boş)

500 Mb İnternet
    27 TL

Turkcell

Haftalık 3G internet paketi
    1 Gb 19 TL

Aylık 3G internet paketi
    4 Gb 49 TL

Vodafone

Günlük Cepnet
    5 Mb'a kadar
    0,50 Kuruş

Aylık Cepnet
    100 Mb'a kadar
    8 TL

Şu anda en ucuz en uygun ve en cazip olanı

Avea

1 Saat Mobil Tv (Boş)

100 Mb İnternet
    7 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaydoogduu -- 23 Nisan 2010; 21:43:39 >

• ucuz etin yahnisi de yavan oluyo :)

aynı nokta da değişik zamalarda turkcell 3g ve avea 3g kullanma şansım oldu. turkcell avea ya göre uçuyo resmen. ama o kadar kazıkçı bir operatör ki cihazım yanlışlıkla wi fi yerine trcell 3g den işlem yapınca 300 kb lık pdf dosyasına 3 tl ödedim. çok fırsatçı bunlar yaa.

neyse. fiyatları bi yerde toplamışsın güzel olmuş. eline sağlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tods -- 23 Nisan 2010; 22:59:24 >
  • bişey soracağım wifi ile sadece belli noktalardamı işlem yapılıyor?

net olarak açarmısınız yani bildiğimiz wireless değilmi!

bu wifi tarifeleri hkk. bilgi verirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaydoogduu -- 24 Nisan 2010; 18:01:28 >
  • yanlış anladınız beni.
    bulunduğum yer işyerim. ve burada wifi kullanıyorum.kendi kablosuz modemimden yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaydoogduu
    benim tercihim faturasız olduğu için faturalılara pek bakma şansım yok başka bir arkadaşta faturalıları inceler artık :)

En ucuz faturasız 3g tarifeleri

Avea

1 Saat Mobil Tv (Boş)

100 Mb İnternet
    7 TL

60 Dk. Görüntülü Konuşma (Boş)
    3 Saat Mobil Tv (Boş)

250 Mb İnternet
    17 TL

150 Dk. Görüntülü Konuşma (Boş)
    5 Saat Mobil Tv (Boş)

500 Mb İnternet
    27 TL

Turkcell

Haftalık 3G internet paketi
    1 Gb 19 TL

Aylık 3G internet paketi
    4 Gb 49 TL

Vodafone

Günlük Cepnet
    5 Mb'a kadar
    0,50 Kuruş

Aylık Cepnet
    100 Mb'a kadar
    8 TL

Şu anda en ucuz en uygun ve en cazip olanı

Avea

1 Saat Mobil Tv (Boş)

100 Mb İnternet
    7 TL

ben turkcell 3g faturalı kullanıyorum ayda 100 mb için 9.38 tl ödüyorum 100 mb geçince mb başına 5 krş alıyor diyelimki ayda 120 mb kullandınız 9.38+1=10.38 tl ödüyorsunuz bence pahalı vodafone dün yeni 3g paketlerini açıkladı aylık sınırsız 8 tl şöyle faturalı ise 8 tl sınırsız alıyorsunuz 100 mb kadar 7.2 mbps veriyor 100 mb geçince 96 kbps hızda veriyor faturasızda ise günde 50 krş veriyorsunu bu pakette sınırsız gece 23.59 kadar 5 mb kadar 7.2 mbps geçince 96 kbps hızda veriyor bugün vodafone müşteri hizmetlerini aradım benim oturduğum yerde 3g varmı diye sordum araştırdılar bizi daha sonra arayın sistemimiz şu anda çalışmıyor dediler yarın yakın vodafone bayine gidip öğrenmeye çalışacağım

• şimdi şöylede birşey var

mesela adam turkcell de işine çok yarayan bir tarife kullanıyordur vodafone a geçemez

yani adam pda dan nete girmek istediğinde turkcelli çıkarıp vodafone u takacak hali yok

şu çift kart olayını bi araştırayım ben :D 2 kartıda aynı anda kullanmak için bişeyler varmıdırki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaydoogduu -- 25 Nisan 2010; 1:31:18 >
  • quote:

şimdi şöylede birşey var

mesela adam turkcell de işine çok yarayan bir tarife kullanıyordur vodafone a geçemez

yani adam pda dan nete girmek istediğinde turkcelli çıkarıp vodafone u takacak hali yok

şu çift kart olayını bi araştırayım ben :D 2 kartıda aynı anda kullanmak için bişeyler varmıdırki :D

doğru söylüyorsun turkcell pahalı ama diğer operatörlerden daha tecrübeli müşteri hizmetlerini arıyorsun sorununu halediyorlar bende avea var konuşma ucuz ama hizmet sıfır yani 3g sini bile kullanmıyorum müşteri hizmetlerini arıyorsun aradığına pişman oluyorsun sana nasıl 3g internet hizmeti verecek anlamış değilim vodafonu kullanmadım hizmet konusunda hiçbir fikrim yok ben bu sabah fikrimi değiştırdim turkcelle devam ve bedava wlana devam...

• quote:

şimdi şöylede birşey var

general mobile dst l1 var sanırım aradığın özelliklere yakın. çift hat,yarım yamalak android işletim sistemi (kullanmadım. okuduğum yorumlara dayanarak yazdım) wi-fi de var.

ancaaak 3g yok :D

böylede dandik bir cihaz...

ama buna rağmen bi arkadaşa almak için araştırma yaptım. teknosalarda bulamadım. internet sitesinde vardı ama mağazalarında yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tods -- 25 Nisan 2010; 10:58:30 >
  • ben onu demek istememiştim kullandığım bir cihazım var zaten daha önce duymuştum çift hattı tek bir hatta yazılımla felan birleştiriyor telefoncular böyle birşey demek istemiştim :)

varsa süper olur yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.