< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmini Vermek İstemeyen Halil -- 18 Şubat 2020; 23:12:15 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmini Vermek İstemeyen Halil -- 18 Şubat 2020; 23:12:15 > |
oha diyorum şeytanın aklına gelmez bu.
|
Sherlock Holmes Türkiye şubesi sen misin?
Nasıl farkettiniz bunu? |
28 gun muhabbeti ilk turkcell den cikti. tipki 2011 yilinda faturasiz hatlardan tku alinmaya baslamasi gibi.
3 operatorde bu hamleyle duzensiz gelir sagladigi fatirasiz hatlarini aylik duzenli sekilde para kazanacagi fatirali hatlara gecmeye zorluyorlar. |
şirketler için Türkiye bir cennet. çünkü kimse hakkını arayamıyor / arasa da alamıyor.
Honda firması hatalı sac ile üretilmiş rezil Civic'lerin hepsini Türkiye'de sattı, kimse hakkını arayamadı. vatandaş aldığı arabaya 50bin TL verirken bir 50bin TL'de vergi ödedi, yani kendisine bir Civic alırken devlete de bir adet Civic aldılar. peki ama aldıktan sonra şirkete dava açtıklarında devlet bu vatandaşların yanlarında durdu mu? Honda firmasına: "dur! benim vatandaşımı böyle alenen dolandıramazsın!" dedi mi? araştırın bakalım demiş mi dememiş mi. ülkemizde de icraat gösteren büyük bir Alman sigorta firması var, adı "Alyanz" diyim siz anlayın. bu firma Almanya'da asla yapamayacağı sahtekarlığı burada yapıyor. Bankalar ile gizli anlaşma yapmışlar, tüketici bilgilerini ve kredi kartı harcama bilgilerini alıyorlar, ve rutin aylık harcaması belli bi rakamın üzerinde olan herkese sigorta çakıyolar. ne imza var, ne de adamı arayıp haber vermek var. HABERSİZ! ve o kişliler de ekstrelerine bakmadıkları için anlamıyolarmış, anlasalar bile haklarını arayamıyolar, iptal etmek isterlerse şirket bunlara yokuş bile oluyo, o kadar rahat yani şirket. bunu söyleyen kişi şirketin çalışanı, bire birde söyledi bana, yoksa dışarıda açıklamaz. bu şirket bunu Almanya'da yapacak olsa, müşterilerden bir tanesi bile bunu görüp şikayet etse Alman devleti bu firmanın yakasına yapışır. peki ya ülkemizde? ülkemizde adamlar kafalarına ne eserse rahatlıkla yapıyorlar. tam bir CENNET |
Bravo valla. Btk ya yazıp konuyu sorabiliriz. (Bilgi almak açısından)
|
Hahaahah doğrudur benim.
Paket araştırırken ilgimi çekti, hesabını da yapınca büyük resmi gördüm :) |
Ondan sonra Muz Cumhuriyeti diyince kızıyor bazı cahiller. Çok doğru anlatmışsın.
|
Ne yazik ki tuketiciler yeterince korunmuyor en cok da bu internet gsm ve kargo hizmetleri konusunda sirketler resmen bildigi gibi at kosturuyor biri bisiy yapti mi digerleri de yolundan gidecek baska caresi yok sanki ama yapilan seyler hic tuketicinin faydasina da olmuyor.
|
tekrarlı paketler hala 30 gün ama ek alınan uçuran paket gibi, özel ikili, süper üçlü, süper Avantaj 5 GB gibi paketler 28 gün olmuş
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 15 Şubat 2020; 4:38:36 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|