Bildirim
Opetten 15 TL D&R Çocuk kitap kodu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkürler 1 adet aldım. Uygulamanın açığını aramadan herkes 1 adet alırsa daha fazla kişi yararlanabilir :). -
bilgi icin tesekkurler -
nette kullanılabiliyor mu? -
Dr kodu bi yana opetdrn 10 lira yakıt puanım olduğunu öğrendim -
Nette kullanılamıyor sanırım -
Araç plakası sallasak oluyomu? İlla araba alıpmı katılalım -
Haber veren arkadaşa tşk kodu aldım -
Teşekkürler -
Teşekkürler. Opet diğerleriyle karşılaştırınca personel kalitesi, benzinlik temizliği ve düzeni olarak en beğendiğim istasyon. -
Dr mobil uygulamada geçerli değil mi? -
-
-
-
Aynen ben de aynı seyi soracaktım -
Son günlerde gelen kişisel verilerin paylaşımı ile ilgili onay mesajlarını hepiniz biliyorsunuzdur. Bence bu da onunla ilgili. Sözleşmeler iyi okunmalı üye olmadan önce -
Üye olurken 2 kutucuk var biri senin bahsettiğin sms izni (ona tik koymak mecburi değil), diğer normal okudum kabul ediyorum diye.
Bi zahmet neye tik koyduklarınıda okusunlar -
Son reklam filmiyle de beni fazlasıyla etkilemişti, bu kampanya ile saygım daha da arttı. %100 yeri firma olmanın hakkını veriyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan G. -- 21 Nisan 2018; 20:39:51 > -
D&r kartım yok ayrıca kitaplarda %30 indirim var o yuzden oyle gorunuyor -
Nette geçmediği kesin değil mi?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hey Allah’ım... adam kullanılmış çekle tekrar tekrar kitap almaya çalışıyor. Herşeyi sistem açığı adı altında masumlaştırmayı bırakın.
Bana ters geliyor. Yapan ve sindirebilen varsa afiyet olsun... |
Benzer içerikler
- algida ile kazan kod
- metabyte kodları
- tod süper dolu paket
- tatdo dondurma kimin
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X