Şimdi Ara

Opetten 15 TL D&R Çocuk kitap kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
6
Favori
18.709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opet mobil uygulamasından katılarak altlimitsiz çocuk ve gençlik kitaplarında 15 tl indirim kodu veriyor. Son kullanım tarihi 30 nisan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares24 -- 21 Nisan 2018; 11:50:1 >

• Teşekkürler 1 adet aldım. Uygulamanın açığını aramadan herkes 1 adet alırsa daha fazla kişi yararlanabilir :).
  • bilgi icin tesekkurler
  • nette kullanılabiliyor mu?
  • Dr kodu bi yana opetdrn 10 lira yakıt puanım olduğunu öğrendim
  • Nette kullanılamıyor sanırım
  • Araç plakası sallasak oluyomu? İlla araba alıpmı katılalım
  • Haber veren arkadaşa tşk kodu aldım
  • Teşekkürler
  • Teşekkürler. Opet diğerleriyle karşılaştırınca personel kalitesi, benzinlik temizliği ve düzeni olarak en beğendiğim istasyon.
  • Dr mobil uygulamada geçerli değil mi?
  • Denemek için mağazaya gittim. Birkaç kitap ve sakız aldım hepsini düştü. Bence bu indirim tüm ürünlerde geçerli. Ss attım. Bitmeden kodları alın.

• Haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinvurgun

Denemek için mağazaya gittim. Birkaç kitap ve sakız aldım hepsini düştü. Bence bu indirim tüm ürünlerde geçerli. Ss attım. Bitmeden kodları alın.

Hocam indirim 15 tl değil miydi sizin alışverişiniz 19 lira 18.97 dr puan kullanmışsınız diye görüyorum ben

• murat5552 M kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de aynı seyi soracaktım
  • Son günlerde gelen kişisel verilerin paylaşımı ile ilgili onay mesajlarını hepiniz biliyorsunuzdur. Bence bu da onunla ilgili. Sözleşmeler iyi okunmalı üye olmadan önce
  • Üye olurken 2 kutucuk var biri senin bahsettiğin sms izni (ona tik koymak mecburi değil), diğer normal okudum kabul ediyorum diye.

Bi zahmet neye tik koyduklarınıda okusunlar
  • Son reklam filmiyle de beni fazlasıyla etkilemişti, bu kampanya ile saygım daha da arttı. %100 yeri firma olmanın hakkını veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan G. -- 21 Nisan 2018; 20:39:51 >
  • murat5552 M kullanıcısına yanıt
    D&r kartım yok ayrıca kitaplarda %30 indirim var o yuzden oyle gorunuyor
  • Nette geçmediği kesin değil mi?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.