Şimdi Ara

Opetten 15 TL D&R Çocuk kitap kodu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
6
Favori
18.709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Discovery_

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler. 14kodla oğlumun kütüphane temelini attık.

Dün 23 Nisan indirimi ile 29TL yazan kitaplar 4-5Tl ye gelmişti sanırım bugün 23 Nisan indirimi bitmiş, kitap başı 10-15 ödedim.

Remzi Kitabevinin Resimli dünya masalları, mağazada bugün indirimsiz 40TL idi, 15 indirimle 25e geldi. Zaten kitapyurdunda 30TL.

Ama dün mağazanın kendi indirimi ile birlikte kullandığım 9 kodla efsane alışveriş oldu
    almadiysaniz oglunuza su kitabi alip okutmanizi kesinlkle oneririm

John Steinbeck - Fareler Ve İnsanlar

Fakat yayin evlerine ve cevirmenlere diklat edin, cocuk kitabi anlatamaz sıkılır sonra, siz okusanizda anlayamazsiniz adamlar tirnak isaretini fln kapatmiyor beya google ceviri usulu yapistiriyorlar.

Bu yukaridaki kitabi sel yayinlarindan alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar her kitapta geçmiyormu bu kod..kızım 10 yaşında..tavsiye link atarmısınız lütfen..
  • Red Smurf R kullanıcısına yanıt
    Ailyi ve bazı arkadaşları üye yaptım hocam.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hocam kitap alırken bile f/p oranına bakmak gerçek bir sıcak fırsatçıya yakışır bir hareket

Yalnız belki siz biliyorsunuzdur ama yine de ben bilmeyenler için söyleyeyim "Ekmeğimi Kazanırken" üçlemenin ikinci kitabı
  • V. van Gogh kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiye için teşekkürler. Oğlum şuan 4 yaşında. Birde 6 aylık kardeşi var.

Daha çok görsel ağırlıklı aldım. Kidz serisi animasyonlu, çok sevdi.

Opetten 15 TL D&R Çocuk kitap kodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Discovery_

Hocam tavsiye için teşekkürler. Oğlum şuan 4 yaşında. Birde 6 aylık kardeşi var.

Daha çok görsel ağırlıklı aldım. Kidz serisi animasyonlu, çok sevdi.

Hadi ya kucukmus hocam, alma o zaman bu kitabi. Ben 12-13 yasinda doye fusunmustum

• quote:

Orijinalden alıntı: V. van Gogh

Hadi ya kucukmus hocam, alma o zaman bu kitabi. Ben 12-13 yasinda doye fusunmustum

Alıntıları Göster
    DÜNYA MASALLARINI ekledim fakat indirim düşmüyor..neden olabilirki hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

DÜNYA MASALLARINI ekledim fakat indirim düşmüyor..neden olabilirki hocam..

Alıntıları Göster
    Hocam online magazada olmuyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: V. van Gogh

Hocam online magazada olmuyor diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    ama kodun altındawww.dr.com.tr de de olur diyor..peki üstadım mağazaya gidip tüm çocuk kitaplarında kullanabiliyormuyum bu kodu..
  • quote:

ama kodun altındawww.dr.com.tr de de olur diyor..peki üstadım mağazaya gidip tüm çocuk kitaplarında kullanabiliyormuyum bu kodu..

Alıntıları Göster
    Yanlis bakiyorsunuz sanirim, orada detayli bilgi alinabilir diyor ama o kpdu actiginizda oradada magazalarindan kullanabilirsiniz diyor.

Bende daha almadim ama arkadaslar her kitapta gectigini soyledi. Ben bir liste yaptim muhtemel 15tl altindaki kitaplara odaklandim, ucretsiz 4-5 kitap almayi planliyorum

• hikmetsonmezz H kullanıcısına yanıt
    Hocam burda 15 lira indirim kullanılmamış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • den kullanıcısına yanıt
    tabi canım, f/p hayatımızın her yerinde, adam yazılım dünyasına agile diye bi teknik getirmiş, sözde işleri parçalara bölüyor, yönetiyor gibi görünüyor ama tek yaptığı, herkesi yarış atı gibi çalıştırmak halbuki biz agile'ın kitabını yazdık burda, herşeyden ultra verim , (vereceğin para) / (alacağın kültür)

üçleme mi varmış ? biraz okudum, boyacı çocuktan bahsediyor, hikayenin öncesi mi var yoksa başka bi karakter üzerinden mi gidiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

Hocam burda 15 lira indirim kullanılmamış
    çikolatada geçmiyor, kasiyer hatun denedi olmadı, hatta dergi-gazete , leman-uyurgezer... hiçbirinde geçmemişti
  • quote:

arkadaşlar her kitapta geçmiyormu bu kod..kızım 10 yaşında..tavsiye link atarmısınız lütfen..
    çocuklar için bilimkurgu reyonu var, ordan alabilirsin en ucuzlardan
    "Çocukluğum", "Ekmeğimi Kazanırken" ve "Benim Üniversitelerim" diyerek gidiyor. Zaten bunlar otobiyografik roman. Maksim Gorki kendi hayatını anlatıyor. Sırasıyla okunursa iyi olur tabii ama şart değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: den

"Çocukluğum", "Ekmeğimi Kazanırken" ve "Benim Üniversitelerim" diyerek gidiyor. Zaten bunlar otobiyografik roman. Maksim Gorki kendi hayatını anlatıyor. Sırasıyla okunursa iyi olur tabii ama şart değil.
    ok, saolasın hocam, ben 2 kod daha çarpayım sağdan soldan
    Rica ederim.

Bu arada ben de 1 TL verip "Sineklerin Tanrısı" kitabını aldım. İsteyen değerlendirebilir.
  • Red Smurf R kullanıcısına yanıt
    Kasiyer sordu ama yok dedim gerekli mi dedim bişey demedi sadece telefon numaramı aldı ve işlemi yaptı ama fişte altta d&r kart indiriminiz şu kadar diye yazıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

ok, saolasın hocam, ben 2 kod daha çarpayım sağdan soldan

Alıntıları Göster
    hocam aynı kodla 3-4 defa alsak kasiyer laf edermiki..ard arda değil de..10 dk bir aynı kdu ilk defa veriyormuş gibi yapsak..))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

çikolatada geçmiyor, kasiyer hatun denedi olmadı, hatta dergi-gazete , leman-uyurgezer... hiçbirinde geçmemişti

Alıntıları Göster
    çikolata degi bunları tek mi denediniz yoksa yanında kitap varmıydı. bi çocuk kitabı alıp yanına çikolata ekleyince oluyor gibi üstteki fişten anladığım kadarıyla
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.