Bildirim
Opetten 15 TL D&R Çocuk kitap kodu (8. sayfa)
JACK & JONES Erkek Jjestar Jj Sweat Hood Noos Kapüşonlu sweatshirt : Jack & Jones: Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BHXHQG7R
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kampanyayı bitirmediler mi hala .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
24 Nisan da kodu kullanıp aldığım Stephen King kitaplarından sonra bugün bir kodla daha gittim bir arkadaşımla birlikte artık olmuyor dediler dün yaptım dedim galiba o gün gece mail atmışlar mağazaya sadece çocuk kitaplarında geçerli dikkat edin diye o yüzden vermediler ve çocuk kitabı aldım. Hocalarım çocuk kitabı olarak iş bankası yayınlarının kitapları vardı 100 Temel eserden tanesi 4 TL ye 4 tane aldım 16 Lira oldu ama kod tamamını karşıladı ve 4 kitapta ücretsiz oldu bilginize. -
arkadaşlar uygulama artık kod vermiyor. katılım sınırına ulaşmıştır diyor eski alınan kodlar hala geçerli mi
dün kullanılmış kodlar kullanılıyordu -
aynı kodlar artık kullanılamıyor . bir sıcak fırsatın daha sonuna geldik :((. az önce mağazada denedim. kullanılmış kod uyarısı veriyor -
bunun da içine edildi. 1 kodla 4 çocuk kitabı aldım. -
ayrı ayrı fişlerde mi?quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
bunun da içine edildi. 1 kodla 4 çocuk kitabı aldım. -
hocam çocuk kitabı zorunluluğunu kim söylüyor? az önce 4 tane dünya klasiklerinden aldım, 4 ayrı kodlaquote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
bunun da içine edildi. 1 kodla 4 çocuk kitabı aldım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hocam 4 ü 3 4 liralık kitaplardı hepsi 15 tuttuquote:
Orijinalden alıntı: phatron_23
ayrı ayrı fişlerde mi?
Alıntıları Göster -
zorumluluktan değil hocam diğer kitaplarda da geçtiğini biliyordum ama çocukla gittiğimiz için ona aldıkquote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
hocam çocuk kitabı zorunluluğunu kim söylüyor? az önce 4 tane dünya klasiklerinden aldım, 4 ayrı kodla
Alıntıları Göster -
Tşk. Ben de aynı şekilde almayı düşünüyorum. Tavsiyesi olan var mı? ilkokul 1. sınıf için. -
Sözlük alayım dedim kasiyer olmuyor dedi. Deneyin dedim yok olma dedi. Velhasıl olmadı
Hey Allah’ım... adam kullanılmış çekle tekrar tekrar kitap almaya çalışıyor. Herşeyi sistem açığı adı altında masumlaştırmayı bırakın.
Bana ters geliyor. Yapan ve sindirebilen varsa afiyet olsun...
Şuan d&r dayım kod verebilecek var mı denemek için
kullanılmamış kod ile alışveriş yapılıyormu hala ?
D&R biraz uzak boşuna gitmeyeyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanılmış kodla alamıyorsunuz .eğer kullanmadığınız kod varsa alabilirsiniz
ben az evvel 2 kodumu kullandım , sorunsuz bir alışveriş oldu.İndirimdeki ürünler dışında fiyatlar uçmuş gitmiş.İlk defa bir kitabın üzerindeki fiyatın üstüne pahalı etiket vurulduğuna da tanık oldum ve şaşkınlıkla görevliye gösterdim,doğal bir şey olduğunu söyledi ama ben hep yayınevi fiyatının altına aldığımdan tuhaf geldi.Baskı fiyatı 22 tl olan kitaba 25 tl etiket basılmıştı.(aynı kitap kiapyurdu.com'da 15 lira)quote:
Orijinalden alıntı: rfve
kullanılmamış kod ile alışveriş yapılıyormu hala ?
D&R biraz uzak boşuna gitmeyeyim.
yazık... -
Bulunduğum şehirde D&R yok 1 adet kodum var, çocuk kitapları alıp çocuğunu sevindirecek birine verebilirim
Edit: Verildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagles2 -- 27 Nisan 2018; 23:48:34 >
Daha önce dr nin önünden geçmemiştim hanıma ve bana Kod aldım dedim gel dr ye gidiyoruz şaşırdı. Gittik bimden a101 den 10katı kalınlığında aldığım çocuk boyama kitabı 10lira. Hanım mantığı işte gitmişken gereksiz bişeyler daha aldık üstüne para vererek ayrıldık. Bida tek gitmenin en doğrusu olduğunu bu kampanyada anladım paylaşan arkadaşa teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X