Şimdi Ara

Opsiyonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biraz isyan edeceğim halkımızın mantıksızlığından.

- Adam televizyonda filmi izliyor sonra diyor ki rahatsız oldum. Ee senin o filmi izlememe opsiyonun var kanalı değiştir.
    - Neymiş reklamda alamadığı ürün çıkınca rahatsız oluyormuş. Ee o zaman reklam izleme, izlettirme.
    - Neymiş burada herhangi bir konudan rahatsız olmuş kendi değerlerine göre. Ee girme o zaman o konuya, okuma.
    - Bir insanın hareketlerini beğenmiyorsan ona kızmak yerine onunla muhattap olma.

Hayat kimsenin istediği gibi değil, öyle olmak zorunda da değil. İstediğin gibi değilse uzaklaş o durumdan, başka opsiyonların var sonuçta.

İsyanım bu kadar sizin de fikirlerinizi alırsam sevinirim.

• Çoğuna katılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes özgürdür.Bir başkasının özgürlüklerini kısıtlamadığı sürece dediklerine katılıyorum.
  • Xanthochroid kullanıcısına yanıt
    Katılmadığın yerleri de söylersen sevinirim.
    Karşıt görüşleri bilmek de önemli benim için.
  • Ohoo ona bakarsan herkes müslüman ama herkes dilinde koya koya geziyor. Zina yapmaya fırsat kolluyor. Yapanı ayıplıyor, kendi yapmaya da çekinmiyor. Namaz kılınca arındığını sanıyor. Daha ne tezatlar var bu millette...
  • Orası öyle ama bizim ülkemizde bir de şöyle bi sorun var,

Herkes herkesi dini konularda düzeltmek istiyor, din bilgisi konusunda yarışıyorlar (negatif anlamda)

Kul ile Allah arasına İslam'da hiç bir şey girmezken Türkiye'de araya girmeyenin aklı kalıyor resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunsyldrm

Katılmadığın yerleri de söylersen sevinirim.
    Karşıt görüşleri bilmek de önemli benim için.

Forumdaki rahatsız olduğun konulara girme falan forumun mantığına ters bence. Burada herkes fikrini özgürce belirtebilmeli. Tabi eleştirilerin de bir dozu, üslubu olmalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Belki ters ama mesela bi başlıkta 50 kişi A diyor 1 kişi B diyor ve A'dan rahatsız oluyorsa o 1 kişinin orada bulunmaması gerekir.
    Forumlar demokratik olmalı, çoğunluk rahatsızlık duymadıysa önemsiz bence.
  • quote:

Belki ters ama mesela bi başlıkta 50 kişi A diyor 1 kişi B diyor ve A'dan rahatsız oluyorsa o 1 kişinin orada bulunmaması gerekir.
    Forumlar demokratik olmalı, çoğunluk rahatsızlık duymadıysa önemsiz bence.

"Herkesin aynı şeyi düşündüğü bir yerde kimse fazla bir şey düşünmüyor demektir."

Bir konuda 50 kişi A diyor olabilir. Ama o B diyen bir kişiye de diğerleri "git" dememelidir.

B diyene git denmesin ama B diyen kalanlar A dediği için onları darlıyorsa veya rahatsız ediyorsa o B diyenin orada bulunmaması gerekir.
  • quote:

B diyene git denmesin ama B diyen kalanlar A dediği için onları darlıyorsa veya rahatsız ediyorsa o B diyenin orada bulunmaması gerekir.

Evet, buna katılıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.