Şimdi Ara

Optik fare sese neden oluyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fareyi hareket ettirince hoparlörden ses tiz bir ses geliyor. Kulaklıkta da denedim yine ses geliyor. Başka bir optik fare denedim yine ses geliyor... Sanırım faredeki lazer hoparlörü ve kulaklığı etkiliyor çünkü windows sesini kapatsam bile ses gelmeye devam ediyor...

Çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim...

• Ses monitörden olmasın_??? aynı sorun sahibi bi bilgisayar kullanmıştım.
  • Sanmıyorum çünkü farenin ışığının şiddeti azaldığında (fareyi hareket ettirmeyince yani...) ses de kesiliyor. Yani kesin fareden çıkan o ışıkdan yada lazarden, neyse artık, ondan kaynaklanıyor ama sesi kesmek için bi çözüm bulamadım..
  • Ben bulldum

YENİSİNİ AL
  • Hoparlörün sesi açıldıkça daha net duyulur hale gelir.Usb portunu besleyen devrenin ürettiği gürültüden yada farenin ürettiği elektriksel gürültüden ses kartı etkileniyor bende gürültü şeklinde oluşurdu.Microsoftun farelerinden varsa onlardan kullan onların usb girişi yakın yerde ferrit silindir olur böyle gürültüleri emmesi için(Farenin sinyalinde gürültü varsa anakarta varsa fareye aktarılmasını engeller ).Yine gürültü devam ediyorsa o zaman bu muhtemelen anakartın usb besleme devresindeki parazittir.Ses ayarından ana sesi kısıp dalga ayarı diye belirtilen pcm sesini aç gürültü bir nebze azalır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.