optik girişi olan bir 5+1 bilen varmı uygun fiyata olacak önerileriniz var mı acaba ????
uygun fiyata optik set bulamassın uygundan kastın nedir oda önemli arkadaşın biri geçenlerde 80 ytl ye aparmanı sallamak istiyordu bilmiyurum ikna oldumu bana göre en uygun optik set z5500 750 ytl
kesinlikle z5500
bırakın binanın 1. katındakileri, yeraltındaki böcekler şikayete gelcek valla
EVEREST H5402 200tl civarı ama ne kadar iyidir bilemem
Z5500
Araştır 410$+Kdv ye bulabilirsin...640 milyon civarı yapıyor.Alıcaksan böyle bir sistem al bence...
Bugün vatan bilgisayarda 580 ytl/6 taksit idi.Valla kaçırılmayacak fırsattı.Bazı arkadaşlar teşhirdeki Z-5500'lerin bile satıldığını yazmış bugün.Fiyat gerçekten süperdi.
optic in ile ne yapmak istiyorsunuz? örneğin soundblaster platinium ses kartı modellerinde optic in var. 2. el uygun fiyata temin edebilirsiniz.
pardon in deyince benim aklıma ilk olarak ses kartındaki in geliyor yanlış anladım kusura bakmayın. 5.1 decodera sahip tüm cihazlarda optic in var. logitech ve creative'in üst modellerinde ve Onkyo, sony, pioneer gibi a/v receiverlerin hepsinde var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme