Şimdi Ara

optik girişi olan set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • optik girişi olan bir 5+1 bilen varmı uygun fiyata olacak önerileriniz var mı acaba ????

• uygun fiyata optik set bulamassın uygundan kastın nedir oda önemli arkadaşın biri geçenlerde 80 ytl ye aparmanı sallamak istiyordu bilmiyurum ikna oldumu
    bana göre en uygun optik set z5500 750 ytl
  • kesinlikle z5500

bırakın binanın 1. katındakileri, yeraltındaki böcekler şikayete gelcek valla
  • EVEREST H5402
    200tl civarı ama ne kadar iyidir bilemem
  • Z5500

Araştır 410$+Kdv ye bulabilirsin...640 milyon civarı yapıyor.Alıcaksan böyle bir sistem al bence...
  • Bugün vatan bilgisayarda 580 ytl/6 taksit idi.Valla kaçırılmayacak fırsattı.Bazı arkadaşlar teşhirdeki Z-5500'lerin bile satıldığını yazmış bugün.Fiyat gerçekten süperdi.
  • Z 5500
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI IN VE OUT OLAN SES SİSTEMİ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • optic in ile ne yapmak istiyorsunuz? örneğin soundblaster platinium ses kartı modellerinde optic in var. 2. el uygun fiyata temin edebilirsiniz.
  • pardon in deyince benim aklıma ilk olarak ses kartındaki in geliyor yanlış anladım kusura bakmayın. 5.1 decodera sahip tüm cihazlarda optic in var. logitech ve creative'in üst modellerinde ve Onkyo, sony, pioneer gibi a/v receiverlerin hepsinde var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.