Bildirim
OPTİK GİRİŞLİ DVD PLAYER?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
LG DV 492H (140 TL civarı divx HDMI vb her şey mevcut) ev sinema ses sistemime optik ile bağladım gayet memnunum 100 TL civarı olan playerların üstüne verilen farka değer.Forumda konusu var bakabilirsiniz. -
LG 392H .. -
arkadaşlar yapmak istediğim 5.1 ses sistemini dvd ye takmak (sistem analog) sonrada lcd tv min optik çıkışından dvd nin optik girişine ses vermek (bunu yapmamdaki amaç sesi tv den almak xbox360 uydu dvd izlerken sesin tv den çıkması için)demek istediğim optik girişe sahip dvd playerlar varmı ? yukarıda vermiş oldugunuz dvd nin optik girişi yok belkide piyasada hiç yoktur bilmiyorum bunu öğrenmek istiyorum -
LG 392 modelde hem hdmı hem optık ses çıkışı var:) -
Size lazım olan decoder, yani optik coax vs ses girişini alacak 5+1 analog sese çevirecek. Aceleniz yoksa biraz bekleyin size yardımcı olabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: GreatWhite
Size lazım olan decoder, yani optik coax vs ses girişini alacak 5+1 analog sese çevirecek. Aceleniz yoksa biraz bekleyin size yardımcı olabilirim.
ilginiz için tşk ederim vaktim var yardımlarınızı bekliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X