Şimdi Ara

OPTİK GİRİŞLİ DVD PLAYER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • optik girişli dvd player varmı arkadaşlar 94 ekran lcd tv var optik çıkısı mevcut 5.1 ses sistemim var optik girişli dvd player varsa bunlar arasında baglantı kurmak istiyorm sizce boyle bişey mümkünmü?

• LG DV 492H (140 TL civarı divx HDMI vb her şey mevcut) ev sinema ses sistemime optik ile bağladım gayet memnunum 100 TL civarı olan playerların üstüne verilen farka değer.Forumda konusu var bakabilirsiniz.
  • LG 392H ..
  • arkadaşlar yapmak istediğim 5.1 ses sistemini dvd ye takmak (sistem analog) sonrada lcd tv min optik çıkışından dvd nin optik girişine ses vermek (bunu yapmamdaki amaç sesi tv den almak xbox360 uydu dvd izlerken sesin tv den çıkması için)demek istediğim optik girişe sahip dvd playerlar varmı ? yukarıda vermiş oldugunuz dvd nin optik girişi yok belkide piyasada hiç yoktur bilmiyorum bunu öğrenmek istiyorum
  • LG 392 modelde hem hdmı hem optık ses çıkışı var:)
  • Size lazım olan decoder, yani optik coax vs ses girişini alacak 5+1 analog sese çevirecek. Aceleniz yoksa biraz bekleyin size yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

Size lazım olan decoder, yani optik coax vs ses girişini alacak 5+1 analog sese çevirecek. Aceleniz yoksa biraz bekleyin size yardımcı olabilirim.

ilginiz için tşk ederim vaktim var yardımlarınızı bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.