Şimdi Ara

Optikte hata! Cok önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adim gibi emin oldugum sorular yanlis gosteriliyor.oysa kesinlikle eminim.Hayatimda optige isaretlerken hic hata yapmadim.Yapmis olcagimi kesinlikle dusunmuyorum.Ayrica bir soruda cevaplarda 14yoktu ve cevap 14tu.Hani hic sanmiyorum ki 14u gormeyeyim.Matematikte polinom sorumu yanlis geometride vektor sorumu yanlis gosteriyor.Sorulara bakinca siklar karismamis.Oysa benim cevap kitapcigimda siklarin yeri farkliydi.Sizin dusunceleriniz nedir?Hakkimin yenmesine dayanamiyorum:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kendinin yanlis yapma olasiligini inkar ediyorsun ama osym gibi 2 milyon optik okuyan bir kurulusun yanlis yaptigini iddia ediyorsun. Sahsen benim hesapladigim netlerle birebir ayni geldi bi kendini sorgulamani tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MfgorunumluTm -- 1 Temmuz 2015; 21:53:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende oyle diyodum en basit tarih sorusunu dogru şıklayıp yanlis kodlamisim ama mezuna kaldim zaten tarih alanim degil

• quote:

Orijinalden alıntı: MfgorunumluTm

Hocam kendinin yanlis yapma olasiligini inkar ediyorsun ama osym gibi 2 milyon optik okuyan bir kurulusun yanlis yaptigini iddia ediyorsun. Sahsen benim hesapladigim netlerle birebir ayni geldi bi kendini sorgulamani tavsiye ederim.

Kardesim kendimi sorguladim zaten hani yanlis yapmis olabilir miyim diye fakat hani olay soyle benim kitapcigimda e sıkkında olan cevap burda c sikkinda ve cevap c gosteriyor ama benim cevabik e ve yanlis.Oysa ben soruyu dogru cozdum.Osymyi mi sorguluyorum.hayir sadece hakkimi ariyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: chandelierbing

Merhaba arkadaslar
    Adim gibi emin oldugum sorular yanlis gosteriliyor.oysa kesinlikle eminim.Hayatimda optige isaretlerken hic hata yapmadim.Yapmis olcagimi kesinlikle dusunmuyorum.Ayrica bir soruda cevaplarda 14yoktu ve cevap 14tu.Hani hic sanmiyorum ki 14u gormeyeyim.Matematikte polinom sorumu yanlis geometride vektor sorumu yanlis gosteriyor.Sorulara bakinca siklar karismamis.Oysa benim cevap kitapcigimda siklarin yeri farkliydi.Sizin dusunceleriniz nedir?Hakkimin yenmesine dayanamiyorum:(

hocam hangi soruyu yanlış yaptığını nasıl hatırlıyorsun, yani orda yayınladıkları kitapçık senin kitapçığınla aynı depil demek istyrm

• Benimde matta 3-4 tane emin olduğum soru farklı işaretlemişim gibi gösteriyor. Yani hatırladığm kitapçıkda şıkları yeri farklıydı bu osym mi gösterdiğinde farklı En az 35 net beklerken 30 net geldi tıpı kıl payı kaçırabilirim:/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last_Stand

Benimde matta 3-4 tane emin olduğum soru farklı işaretlemişim gibi gösteriyor. Yani hatırladığm kitapçıkda şıkları yeri farklıydı bu osym mi gösterdiğinde farklı En az 35 net beklerken 30 net geldi tıpı kıl payı kaçırabilirim:/

ösym nin gösterdiği farklı zaten arkadaşlar bokluk orda zaten güya optiği gösteriyor. ama senin sınavda girdiğin kitapçığı göstermiyor, ne
    anlamı var ozaman cvp anahrı verip kitapçığı bermemek bu işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akordiyon arkadasim optiginin altinda kitapcik kodunla beraber senin kitapcigini veriyor.Ordan kontrol ediyorum.Yarin osym ile konusacagim kitapcigimi gormek istiyorum.Hani belki bir sey degismeyecek ama her seye koyun gibi evet diyen biri olamam.

• mesela optiği vermiş adam 14 . cü sorun yanlış diyor ama sen 14 . sorunun hangi sorunolduğunu bile bilmiyorsun ki

• Akordiyon kullanıcısına yanıt
    Kitapçık ta var alta kayınca senin kitapçık sıralaman var şıklarıyla birlikte yanlışlarını tıklıyorsun senin cevabın diyor doğru cevap diyor sonra senin cevabın dediği şıkka yukardan optik form resminden bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akordiyon

mesela optiği vermiş adam 14 . cü sorun yanlış diyor ama sen 14 . sorunun hangi sorunolduğunu bile bilmiyorsun ki

Soru numarasina tiklayinca gorebiliyorsun yanlis sorunu.

• anaa hakket la, e iyiymiş o zamanya sizin prob nedir anlamadım

• Yukari da anlattim zaten.Kitapcigimda e yi isaretledim.ama burda cevaplar karisik ve yine e deki cevap dogru fakat cevabi c ye almis.

• Bende senin gibiydim ama megersem kendim kaydirma yapmisim

• quote:

Yukari da anlattim zaten.Kitapcigimda e yi isaretledim.ama burda cevaplar karisik ve yine e deki cevap dogru fakat cevabi c ye almis.
    Arkadaşım çok haklısın benim arkadaşımda da aynı sorun var defalarca o soruyu çözüp 49 buldum ama eminim yoktu şıklarımda dedi. çocuk hukuka oynayan biriydi. haklısın yani sana inanıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: missdoc

Arkadaşım çok haklısın benim arkadaşımda da aynı sorun var defalarca o soruyu çözüp 49 buldum ama eminim yoktu şıklarımda dedi. çocuk hukuka oynayan biriydi. haklısın yani sana inanıyorum ben

Alıntıları Göster
    Kitapçıklar hala duruyor, dilekçe yazarak inceletebilirsiniz sanıyorum. Denemekten zarar gelmez, geçmiş olsun.
  • Arkadaslar tesekkur ederim.Ben burda yalan soyleyecek degilim zaten.Kendimden emin olmasam acmazdim konuyu.Burada gelecegimiz soz konusu.Tamam kotu mu olucak her sey hayir ama cok calistik ve hakettigimizi almak istiyoruz.

• Matematik 41 net beklerken 35,75 net geldi benim de 14 isaretledigime eminim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MfgorunumluTm

Hocam kendinin yanlis yapma olasiligini inkar ediyorsun ama osym gibi 2 milyon optik okuyan bir kurulusun yanlis yaptigini iddia ediyorsun. Sahsen benim hesapladigim netlerle birebir ayni geldi bi kendini sorgulamani tavsiye ederim.

Kardesim kendimi sorguladim zaten hani yanlis yapmis olabilir miyim diye fakat hani olay soyle benim kitapcigimda e sıkkında olan cevap burda c sikkinda ve cevap c gosteriyor ama benim cevabik e ve yanlis.Oysa ben soruyu dogru cozdum.Osymyi mi sorguluyorum.hayir sadece hakkimi ariyorum.

Hocam o zaman 50 lira verip itiraz edebilirsin sanmıyorum ama iyi sanslar

• Ayni sorunu yasayan arkadaslarimiz varsa bizi bilgilendirirseniz minnettar olurum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.