Şimdi Ara

Optimal yol güzergahı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,İstanbul avrupa yakasından,Manisa/salihliye uğrayarak Antalya kalkana gideceğim.En optimal güzergah hakkında bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bütçe problemi yoksa yeni otoyoldan akhisara ve sonrasında bölünmüş yoldan salihliye, sonrasında denizli üzerinden antalyaya gidilebilir. Yollar güzel tehlikeli bir güzergah yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keyfine kalmış
    Otoban da var karayolu da
    Ben otoban sevmiyorum
    4 şeritli koca yol
    Ne manzara var,ne bişey

Yolu uzatsa da karayolundan giderim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 11 Eylül 2021; 17:42:39 >

• Otoyoldan Balıkesir Susurluk'a kadar gel. Susurluk'ta otoyoldan çıkıp şehirlerarası yola gir. Balıkesir'in çevre yoluna kadar git, oradan Akhisar'a kadar varacaksın zaten. Otoyolu kullanmanı gerektirebilecek bir gecikme veya trafiği yok bu güzergahın. Boşuna para verme.

Susurluk-Balıkesir arasında radar olabiliyor. Balıkesir-Akhisar arasında radara 10 yıldır rastlamadım.

Salihli'den Alaşehir'e doğru gideceksin, yol kenarında duran üzümcülerden üzüm almanı tavsiye ederim. Kazık atmayan bi tanesine denk gelirsen kaçırma. Tam mevsimi ve acayip iyi olur oranın üzümü. Benden bu kadar.

• tLqA kullanıcısına yanıt
    Tahmini toplamda ne kadar ücret öderim hocam.

• Huan8 H kullanıcısına yanıt
    Bu güzergahı kullanırsam üzümcülere uğrayacağım hocam,teşekkür ederim😊

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konudan biraz farklı olacak ama bir sorum var.Çok çok nadiren şehir dışına çıkıyorum;
    otoyolu,çevreyolu,karayolu gibi kavramların ayrımı nedir tam olarak.Geçen gün istanbulda 70 km mesafe için 80₺ civarında bir ücret ödedim.Yavuzdan falan geçtim.Yandexte 26,5 ₺ yazıyordu oysa.Şimdi 900km civarı bir yol yapacağım yine absürd ücretler ödemeyelim diye soruyorum.Köprü ve otoyol ücretleri o kadar arttı ki artık ne yakar diye düşünmenin yanında ne kadar öderiz diye de düşünüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ksevinc91

Tahmini toplamda ne kadar ücret öderim hocam.
    isletme.otoyolas.com.tr
    Geçiş Ücreti Hesaplama – OTOYOL A.Ş.
    https://isletme.otoyolas.com.tr/?page_id=6582

bu linkten kontrol edebilirsiniz. benim söylediğim güzergahta 321 tl çıkıyor.. eğer zaman sizin için önemli değilse eski yoldan gidin.

o-7 ve o-5 kodlu otobanlar özel işletmeli otoyollar olduğu için çok pahalı. devletin yolları otoban değil, bölünmüş yol. şehir içlerinden geçiyor bu nedenle daha yavaş gidiyorsunuz. ama sonuçta 1 depo yakıt parası cebinizde kalıyor. siz tercih edin :) google maps üzerinden yolları detaylıca görebilirsiniz..

• tLqA kullanıcısına yanıt
    Yardımlarınız için teşekkür ederim hocam✋🏻

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.