Şimdi Ara

optimum whey protein

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar geçen ay optimum whey 2273 gr protein aldım işimden dolayı salona gidemediğimden kullanmayacağım
    dün tarttık 2 kg hala duruyor çok az kullanıldı ilgilenen olursa görüşebiliriz

• Fiyat nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • linkorn L kullanıcısına yanıt
    250 hocam
  • serkanackbs S kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta 194 de satılan ürün değil mi bu

• 1 kg o fiyat 2273 gr normalde 399 tl benim 2kg daha duruyor 250 ye 2 kg optimum alabiliyorsanız ordan bakabilirsiniz
    2273 gr. 2 hafta önce 194 liraya aldık. Protein7.com dan yanında xpro shaker la beraber.

• hayırlı olsun hocam ben yıllardır alırım o fiyata indirdiklerini görmedim yanlış anlamazsan optimum marka aldığının faturasını paylaşabilirmisin imkanı yokta o fiyata o gramda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşın bahsetiği olay,hepsiburada'da protein7'ye ait olan satıştaki optimum whey'in fiyatını 194tl olarak girilmiş.fakat protein7'nin bu olaydan haberi yok,hata hepsiburadanın. tabi fırsatı görenler hepsiburadadan aldılar. bazıları iptal edildi,bazıları edilmedi.iptal edilmeyenlere hepsiburada bu arkadaşların proteinlerini (farklı bir satıcıdan temin edip)(bu kısımdan %100 olarak emin değilim) bu fiyattan bu arkadaşlara yolladı.

fakat bunun anlamı ; optimum'un değeri 194tl demek değil.

yukarıdaki arkadaş aklınca bu olay üzerinden "bu ürün zaten 194tlye satılıyor,pahalı satıyorsun" algısı yapmaya çalışmış. supplement fırsatları bölümünde o hatayı haberdar eden kişi olmasaydı,bu arkadaş optimum'u 194tlye rüyasında bile alamazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 15 Temmuz 2020; 16:18:15 >
    optimum whey protein

• yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    Ürün değerinin bu olmadığını bende biliyorum hocam ama çok kişi aldı bu fiyattan. Onun üzerine kullanılmışı pahalıya satılınca biraz saçma geldi bana.

• gerçekten hatayı iyi fırsata çevirmişsiniz hayırlı olsun hocam çünkü ben yıllardır weider ve optimum kullanırım ikiside o fiyatlara imkansız kullanılmış demişsiniz sadece 200 gr kullanmışım hepsi duruyor belki gerçektnen ihtiyacı olan bir arkadaş ilgilenir diye yazdım 2 kg optimum şuanda 250 alamazsınız 1 kg'ı zaten 194 tl ilgilenen olusa 250ye vereceğim olmazda dursun kullanırız
    Ben hata olduğunu düşünerek değil de skt. Yakındır diye almıştım. Bu başlığa fazla kalabalık ettim kusura bakma fiyatları çok bilmediğimden. Sattığın fiyat uygunmuş öyleyse hayırlı satışlar.

Merhaba hangi şehir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.