Şimdi Ara

Optimus G3 1.4.1 mi? Cloudy G3 2.0 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TR Garantili telefonumu rootlama sebebim bu G3 romları..
    Seneye Mayısta G2 ye geleceği filan söyleniyor. Ben Bekleyemedim. Pişman değilim :)

Çok araştırdım ancak bu iki romla ilgili sağlıklı bir kıyas bulamadım.. Optimus G3 1.4.1 ve Cloudy G3 2.0 romlarını 2şer Gün test ettim.

Teknik veriler vermeden genel izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.
    Genel olarak çok bariz farklar olmasa da hızlı ve stabil kullanım, daha hoş grafikler, ram ve batarya kullanımının düşüklüğü gibi alanlarda kesinlikle Cloudy G3'n daha iyi bir Rom olduğunu düşünüyorum..

Kullanım kolaylıkları, yenilikler ve temiz grafikler ile telefonum yeniden doğdu diyebilirim :)

Bu başlıktan deneyimlerimizi paylaşırsak kafası karışık insanlara da rehberlik etmiş oluruz biraz..

Dipnot: Harika radyo programından cızırtı dışında ses gelmiyor.. (LG Türkiye sağolsun)

Saygılar.

• kilit ekranında hava durumu efekti çalışsa çok iyi olucak ama optimus romunda maalesef çalışmıyor
  • 1.3'ten beri kullanıyorum cloudy'i.

2.0 sürümünde son 1 haftada reset atmalar yaşadım, sebebini bilmiyorum. Sanırım romu tekrar yüklersem düzelir ama üşengeçlik yükleyesim yok. Mesela bugün bir kez kameraya girerken bir kezde google choremeda reset attı. Sebebini bilmiyorum hiç yapmazdı böyle
  • Ya cloudy 2.0 yada lamhoang 2.2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahankazim

kilit ekranında hava durumu efekti çalışsa çok iyi olucak ama optimus romunda maalesef çalışmıyor

İki Rom'un son sürümünde de kilit ekranında hava efektleri çalışıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: hayals

quote:

kilit ekranında hava durumu efekti çalışsa çok iyi olucak ama optimus romunda maalesef çalışmıyor

hocam bende çalışmıyor optimus 1.4.1 kullanıyorum nasıl duzeltebilecegimi söyler misiniz lütfen

• Cloudy G3 2.0 da battery drain sorunu yaşıyordum ben.
    Gece %100 bıraktığım telefonu, 8 saat sonra sabah %95 alıyordum.
    Sırf bu sorun yüzünden almanya 20D ye geçtim.
    Şimdi gece bırakıyorum %100 sabah alıyorum %100
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Optimusta şeffaf smart notice teması bulamadığım için anında cloudy e geri döndüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayals

quote:

hocam bende çalışmıyor optimus 1.4.1 kullanıyorum nasıl duzeltebilecegimi söyler misiniz lütfen

Ayarlar - Kilit Ekranı - Hava Animasyonları açıksa ve hava durumu widgeti aktifse çalışması lazım. Ekstra bişey yapmadım?

• bu romlar yeni verison çıktığında mesela 1.3 iken 1.4 çıktığında menüden güncelleniyor mu? yeniden kurmak mı gerekli?
  • v2.0 kullanıyorum

+ lar
    Eco mod ile şarj bayağı gidiyor
    Hızlı,arayüzde takılma v.s. yok
    Radyo gayet kaliteli ses veriyor
    Slide Assist in yerini Çift pencere almış alışınca daha pratik
    Ram 1gb ın altına inmiyor
    Parlalık artık daha hassas (eskiden 10sn sonra açılmaya başlıyordu şimdi anında ekran parlıyor)
    LG Health var ancak sanırım çalışmıyor
    Dokunmatik tuşlar Gizlenebiliyor
    Smart Cleaning gelmiş (Lg nin kendi Task killerı gibi)

-ler
    Polaris Viewer yerine ThinkFree var bazen saçmalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

bu romlar yeni verison çıktığında mesela 1.3 iken 1.4 çıktığında menüden güncelleniyor mu? yeniden kurmak mı gerekli?

Hocam OTA güncellemesi yok. Yeni sürümü indirip kurmak gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

bu romlar yeni verison çıktığında mesela 1.3 iken 1.4 çıktığında menüden güncelleniyor mu? yeniden kurmak mı gerekli?

Oooooo facia. İşim basimdan askin onla ugrasamam her seferinde :)

• quote:

quote:

quote:

Oooooo facia. İşim basimdan askin onla ugrasamam her seferinde :)

Zaten sık sık çıkmıyor güncelleme 1 ayda 2 ayda falan çıkıyor. Mesela cloudy 2.0 kullanıyorum. Gayet stabil. Güncelleme gerektirecek bir sorunu yok. Yeni çıkan güncellemede işime yarayacak bir şey olursa güncellerim yoksa bu halinden memnunum.

• hayals kullanıcısına yanıt
    selamlar arkadaşım bende ilk çıktığından beri cloudy 2.0 kulanıyorum çok memnunum bir sıkıntısı yok hattaki kendi orijinal romundan daha iyi çalışıyor. merak etim optimus 1.4.1 nasıl kullanılır mı diye sen açıklamayı getirmişsin zaten cloudy diye.. tartışmasız cloudy daha iyi tabiki fakat cloudy g3 aldığı için artık bize rom desteği vermeyecek böyle de bir üzücü haberi burdan vereyim dedim.. ama 2.0 haliyle zaten çok bi performans sorunu yaşamıyorum umarım yaşamam da, en azından g2 lere bu sürüm gelene kadar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neoptolemos_

Cloudy G3 2.0 da battery drain sorunu yaşıyordum ben.
    Gece %100 bıraktığım telefonu, 8 saat sonra sabah %95 alıyordum.
    Sırf bu sorun yüzünden almanya 20D ye geçtim.
    Şimdi gece bırakıyorum %100 sabah alıyorum %100

Optimusta da akşam batarya ne ise sabahta aynısı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok

selamlar arkadaşım bende ilk çıktığından beri cloudy 2.0 kulanıyorum çok memnunum bir sıkıntısı yok hattaki kendi orijinal romundan daha iyi çalışıyor. merak etim optimus 1.4.1 nasıl kullanılır mı diye sen açıklamayı getirmişsin zaten cloudy diye.. tartışmasız cloudy daha iyi tabiki fakat cloudy g3 aldığı için artık bize rom desteği vermeyecek böyle de bir üzücü haberi burdan vereyim dedim.. ama 2.0 haliyle zaten çok bi performans sorunu yaşamıyorum umarım yaşamam da, en azından g2 lere bu sürüm gelene kadar ;)

Cloudy g3 almış ama bizi de g4 e kadar g2 de tutacak ROM'u yapmış sağolsun :)
    Telefonun kullanımı grafikleri filan o kadar güzel oldu ki :) g4 gelene kadar g2 ile yola devam..
  • quote:

Optimusta şeffaf smart notice teması bulamadığım için anında cloudy e geri döndüm.

Temayı paylaşır mısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fafa1236

quote:

Optimusta şeffaf smart notice teması bulamadığım için anında cloudy e geri döndüm.

Temayı paylaşır mısınız ?

Maalesef paylaşamıyorum. Stock olarak bulunuyor. İndirmedim yani. O temayı seçtikten sonra smart notice Widgetı şeffaf oluyor. Temanın adı blue. Optimusta olmadığı için tekrar cloudye dönmüştüm.

• Arkadaşlar bu arada EcoMod diye bir seçenek var bildirim merkezinde, nerdeyse %30 civarında batarya tasarrufu sağladım 2 gündür ortalama.

Hiçbir tasarruf programı filan bu kadar etki etmemişti. Gerçekten etkileyici..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.