Şimdi Ara

Optoma GT750XL kapanmama sıkıntısı ! ACİL !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Optoma GT750XL ile dünden beri bir kapanmama sıkıntısı yaşıyorum. Cihaza kumandadan kapat komutunu verdikten sonra geriye sayım tamamlanıp ekran kararıyor, fan çalışmasını tamamlayıp sustuktan 2-3 saniye sonra tekrar hızla üflemeye başlayıp cihaz kendi kendine açılıyor. Ve bu döngü mütemadiyen devam ediyor. Hdmi kablodan besleme mi alıyor diye kabloyu çıkartıp denedim, sonuç aynı. O iki saniyelik arada fişi çekip kapatmak zorunda kaldım en son. Benzer bir durum yaşayan oldu mu diye sizlere bir sorayım dedim.

Saygılarımla.

• yabancı bir forumda aynı şikayetten var ayarlar bölümünden Direct Power off olacağı yazıyor
    ama yinede siz bu cihazı kullanan birinden fikir alın,
    optoma kullanan arkadaşların mutlaka bir fikri vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfatih85 -- 17 Haziran 2013; 22:27:04 >
  • merhaba

ilgin için teşekkürler.

ayalar bölümünde direkt kapanmaya ayarlı cihaz. zaten ayarlarda herhangi bir değişiklik yapmamıştım. power ışığı açıkken sürekli yanıp sönüyor. ısınma problemi de yok. çıldırıcam yaaa..
  • bu arada optoma müşteri hizmetleri( Customer Service at (888) 942-2929 ) ingilizce düzeyin iyi ise bura ile görüşebilirsin
    ayrıca E-Mail: services@optoma.com adlı bir eposta adresi var.
    kaynak: www.optomausa.com
    türkiye yetkili distribütör ve servis olarak (yetkili servis olduğunu tam bilmiyorum)

Firma LETMEREPAİR ELEKTRONİK ve SERVİS HİZMETLERİ
    Adres: Selimpaşa Merkez Mh. 6093 sk. No:54 Selimpaşa Silivri/İstanbul
    Tel: (212) 7317149

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfatih85 -- 17 Haziran 2013; 22:47:11 >
  • letme repair optomanın türkiyedeki garanti kapsamındaki ürünler için yetkili servisi diye biliyorum,
    orası ile görüşebilirsiniz.
    büyük ihtimalle cihazınız servise gidecektir.
  • İlginiz için teşekkürler arkadaşlar..

Servise gidesi gelmiş bizim projeksiyon cihazının..

Servisteki arkadaşın dediğine göre de senelik bakım şartmış.. Malum tozdan dolayı ilerde renk kayması veya kendi kendine kapanma durumu olabilrmiş..

Hazır daha garantisi varken bakıma göndermenizi tavsiye ederim. kargo ücretsiz.. garanti bitince de Allah kerim..

• Dün UPS kargoya verdim bugün varmış. Anakartta sorun varmış onu halletmişler. Ana bakımını da yapmışlar.Toz alma vs. Test ediyorlarmış. Yarın da geri gönderecekler.

Garanti bitince bakım nekadar diye sordum. 75 tl dediler. Tabii kargo da size ait dediler. Yuvarlak hezap 100 tl ye geliyormuş.. Garantisi bitmeyen arkadaşlar ücretsizken yaptırmalarını tavsiye ederim.
  • problemin aynisi bende de var.. servise gondermekten baska cozum yokmu? birde servise gonderdikten kac gun sonra eline ulasti alet dostum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka çözümü yok maalesef.. 2 gün içinde elime ulaştı. Ordaki arkadaş çok ilgiliydi. Bence tel. açıp direkt konuş. 0212 7317149
  • tmmdır dostum çok sağol.. hemen arıyorum..
  • Rica ederim..
  • Bende göndersemmi ki gerçi sıkıntı yok bende .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Konunun uzerınden bır seneye yakın sure gecmıs ancak aynı sorun bendede var

projektoru kapattıktan sonra kendılıgınden yenıden acılıyor ve projektor uzerındekı yesıl gosterge calısırken bıle sureklı yanıp sonuyor

ılk bu hata cıktıgında 3 ay bu sekılde kullandım daha sonra kendılgınden duzeldı, bır 5 ay kadar yıne o sekılde kullandım ve sonra yıne basladı. yıne 3 ay gectıkten sonra duzeldı

bu dongude sureklı yapıyor su an gecenlerde yıne duzeldı sorun yok, bırde benımkısı amerıkadan alınma o yuzden garantımde yok
  • Merhaba,

Bende de geçenlerde yine yapmaya başladı. Kutusunu falan hazırladım tekrar servise gönderecektim. Fakat çalışırken yanlışlıkla yerinden kıpırdatayım derken elektrik fişi çıktı. Bir cazırtı oldu o esnada. "Eyvah gitti" diyerek birkaç dakika dokunmadım cihaza. Sonra tekrar taktım ve kendiliğinde açılma sorunu kaybolmuştu. Tesadüf mü bilmem ama düzeldi.
  • Çözüm¦ Benzer problem bendede oldu projeksiyonu kapatiyordum kendiliginden aciliyordu ve yesil isik sabit kalmiyordu sonup yaniyordu. Yabanci forumun birinde fabrika ayarlarina dondurun yaziyordu. Ancak menuden degil
    power off+sol tus+ menuye sirasiyla basin ve karsiniza bir menu cikacak. bu menuyu cok kurcalamanizi tavsiye etmem. menude fabrika reseti var. reset attiktan sonra bende duzeldi ancak lamba saatim herseyim sifirlandi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bende yanlislikla lamba saatini sifirladim bendede arada bir oluyodu oyle 1 -2 hadta skintjbyapti 6 aydir skinti yok sadece birazcik mercekte kilcal cizikler var oblarda nasil oluyor ablamadim dokunan eden yok sadece ben arada bir dikkatlice siliyorum ama bildigin buglu gibi mercek benim gibi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.