Şimdi Ara

Optoma Projeksiyon Kullanıcıları - ANA BAŞLIK (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.142
Cevap
42
Favori
128.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forro

quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

GT750 izlemedim karşılaştırma yapmam mümkün değil LV ile HD25 arasındaki farklar da belirttiğiniz gibi varsayımlar ile ilerler yanyana izlemek lazım. Benim 2D ye düşük değer vermem bir şey değiştirmez eğer alacak kişinin 2.500 TL bütçesi var da projeksiyon alacaksa bu en iyisi bence zaten bana göre bu fiyata sıfır cihaz alacak kişinin 10 üzerinden 3 ten fazla bir sonuç beklememesi lazım. Kalkıp 8-10.000 TL verebilecekken bu cihazı almaya kalkan biri olursa yok alma HW50 Sony al derim ....

5910 ve 6100 e 2d de 10 üzerinden kaç veriyorsunuz?

hd25 lv 2d de bu iki epsonu geçermi?

Ben Epson 59xx ve 6xxx serilerini hic tutmuyorum bundan daha once de bahsetmistim. Tamam renk dengesi bakimindan optomadan daha dogru olabilir ancak siyah seviyesi bence optomadan kotu bunun onune gecebilmek icin oto iris mekanizmasini acmak lazim ancak o da cok sesli calisiyor....ayrica optoma butun uc panelli 3lcd ve sxrd ,dila projektorlerden daha keskin goruntu veriyor ...tek derdi biraz fazla kirmizi gorunen ten rekleri dinamik ayarlari sevenler icin sorun olmayacaktir ancak tv seyrederken cinema modlarini kullananlar itici bulabilir....,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Optoma Projeksiyon Kullanıcıları - ANA BAŞLIK

Şu şekilde olacak.
    1.20 (zoom out) büyütme kullanırsam görüntü 1.8m x 3.20m
    1.00 yani büyütme kullanmazsam 1.5m x 2.70m

Siyah renkte sorun yaşamam olası mı sizce?
    LV yerine düz modeline mi göz kırpsam acaba?

• @asyadangelen, hd 25 ile tam karanlık ortamda 3 metrelik perdeye kadar problem yaşamazsınız. Sanırım üç metreden büyük perde de 3d de zorlanabilir.
  • Teşekkürler ,
    Bu 3 metre diagonal mı yoksa yatay uzunluk mu acaba?
  • @asyadangelen, yatay uzunluk ....
  • Fiyatına göre iyi cihazmış. Görüntüsü resimler deki gibiyse Optoma iyi iş çıkarmış.
  • şu optoma HD25 sahipleri cihazın 2d performansını foto vs. şeylerle sunabılme şansınız varmı epson konusunda müthiş bir kapışmavar:) 2 de epsontw550 tw5910nun tahtını sallıyor :) birde bu canavarı 2de performasnısını görmek istedım açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: max-well

@asyadangelen, yatay uzunluk ....

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: charisma082

şu optoma HD25 sahipleri cihazın 2d performansını foto vs. şeylerle sunabılme şansınız varmı epson konusunda müthiş bir kapışmavar:) 2 de epsontw550 tw5910nun tahtını sallıyor :) birde bu canavarı 2de performasnısını görmek istedım açıkçası

5910 un tahtı mı vardı ki sallansın ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: renkli-türkçe-cinemaskop

quote:

şu optoma HD25 sahipleri cihazın 2d performansını foto vs. şeylerle sunabılme şansınız varmı epson konusunda müthiş bir kapışmavar:) 2 de epsontw550 tw5910nun tahtını sallıyor :) birde bu canavarı 2de performasnısını görmek istedım açıkçası

sanırm konuya hakım degılsın gardeş biraz formda epson konusuna gıt anlarsın:) tahtımı oldugunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charisma_w1070 -- 20 Ağustos 2013; 17:49:44 >
  • quote:

quote:

quote:

sanırm konuya hakım degılsın gardeş biraz formda epson konusuna gıt anlarsın:) tahtımı oldugunu

Al bi tane olsun bitsin. Hem tahtıda varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renkli-türkçe-cinemaskop -- 20 Ağustos 2013; 19:27:26 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Al bi tane olsun bitsin. Hem tahtıda varmış.

önemli olan almak degıl cihazı bılerek almak dostum burda insanlar araştırır yorumlarar kafasına yatarsa alır sen bak dalgana:)

• Optoma hd25-lv kullanırken 3d özelliği için transmitter almam gerekecek mi? BHphotovideo'da rf gözlük mevcut ama transmitter bulamadım.
    Bu konuda bilginiz var mı acaba?

ek: Şimdi gördüm BHphotovideo sitesinde Optoma hd25 satışı bitmiş onun yerine Optoma hd25e satılıyor.
    Bu yeni üründe parlaklık 2000 yerine 2800 ansilümen.

http://www.bhphotovideo.com/c/product/995494-REG/optoma_technology_hd25e_full_3d_home_theater.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyadangelen -- 21 Ağustos 2013; 1:27:31 >
  • quote:

quote:

Şöyle resmi satış rakamları olacak buraya yapıştıracan tencere kapak misali, o zaman görücen tahtı varmıymış yokmuymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forro

quote:

quote:

Şöyle resmi satış rakamları olacak buraya yapıştıracan tencere kapak misali, o zaman görücen tahtı varmıymış yokmuymuş.

Sen de al bi tane otur tahtına. Bak keyfine. Takıl kafana göre.

• @renkli-türkçe-cinemaskope, siz başka yerde takılsanız.
  • hd25-lv son durum nedır yurtiçine giriş yaptımı beyler
  • quote:

hd25-lv son durum nedır yurtiçine giriş yaptımı beyler

bende boyutdijitalden tezcan bey ile görüştüm,
    şimdilik hd25-lv siparişlerinin olmadığını söyledi.
    sipariş vermeyi de düşünüyorlarmış ama distribütör firmanın ürünleri getirmesi eylülü bulurmuş,
  • sipariş verilsede yakın zamanda gelse denesek cıhaz çok başarılı geldigi gün alıcagım tek projektör:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charisma_w1070 -- 22 Ağustos 2013; 18:28:14 >
  • quote:

sipariş verilsede yakın zamanda gelse denesek cıhaz çok başarılı geldigi gün alıcagım tek projektör:)

Buna nasıl karar verdiniz görmeden, yanlış anlamayın merak ettim nasıl
    bu kadar emin olabildiğinizi de?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.