Şimdi Ara

Optoma Projeksiyon Kullanıcıları - ANA BAŞLIK (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.142
Cevap
42
Favori
128.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avrupada takıpteyım cıhazı artı alan arakadşlarla sohbetlrımızde cıhaz ıçın 3d performas perfect olarak degerlendırılıyor
  • merhabalar konunun heveslisiyim ama bir o kadarda bilgisizim bu konuda bilmiyorum yardimci olursaniz memnun olurum..digiturke yada normal bir uydu alicisina yada dvd playere baglayabilecegim aksamlari ozellikle (gunduz calisiyorum) bir projeksiyon istiyorum..biraz okudumda dlp ler micro lar varmis 200tl diyorlar forumda da satan arkadaslar var sanyo mitsubishi 350 400 tl civarlarina sizce nasil bir urun almaliyim butcem kisitlidir yardimci olursaniz sevinirim linklerle sizlerin yonlendirmelri dpgrultusunda almak istiyorum ledlerin omru varmis digerleri 3000saat vs.. kafam karisik
    .saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asyadangelen

Optoma hd25-lv kullanırken 3d özelliği için transmitter almam gerekecek mi? BHphotovideo'da rf gözlük mevcut ama transmitter bulamadım.
    Bu konuda bilginiz var mı acaba?

ek: Şimdi gördüm BHphotovideo sitesinde Optoma hd25 satışı bitmiş onun yerine Optoma hd25e satılıyor.
    Bu yeni üründe parlaklık 2000 yerine 2800 ansilümen.

http://www.bhphotovideo.com/c/product/995494-REG/optoma_technology_hd25e_full_3d_home_theater.html

Yeni model Optoma hd25 çıktı diyorum.
    Kimse önemsemedi sanırım.
    Optoma hd25e
    2800 ansilumen.

• quote:

quote:

Optoma hd25-lv kullanırken 3d özelliği için transmitter almam gerekecek mi? BHphotovideo'da rf gözlük mevcut ama transmitter bulamadım.
    Bu konuda bilginiz var mı acaba?

ek: Şimdi gördüm BHphotovideo sitesinde Optoma hd25 satışı bitmiş onun yerine Optoma hd25e satılıyor.
    Bu yeni üründe parlaklık 2000 yerine 2800 ansilümen.

http://www.bhphotovideo.com/c/product/995494-REG/optoma_technology_hd25e_full_3d_home_theater.html

Yeni model Optoma hd25 çıktı diyorum.
    Kimse önemsemedi sanırım.
    Optoma hd25e
    2800 ansilumen.

şaka gibi ya 949 dolar

• forro F kullanıcısına yanıt
    Bugün projectorreviews sitesi ayarlarına göre değiştirip denemeler yaptık OPTOMA HD25LV ile sonuş 2D de olabildiğince güzelleşti. Birkaç foto ekleyeyim galaxy s3 ile çekilmiş gerçi odaya gün ışığı sızıyordu ancak belki ilham verir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HI-DEF-MAN -- 24 Ağustos 2013; 17:41:37 >

• Bir resim daha...
  • Bugün optoma hd25-lv yi Hi-def-man ile test etme imkanı bulduk. Hi-def-man nin belirttiği gibi projektor reviwes sitesinde yapılan kalibrasyon ayarları uygulanınca daha iyi görüntüler verdi cihaz. Bi kaç foto çektim. Ortamda az da olsa ışık sızması olduğunu belirtmeliyim.
  • Foto - 1
  • Foto - 2
  • Foto - 3 Siyah seviyesi
  • Fotoğraf makinesi ile bu kadar çekebildim. Çıplak gözle görüntü daha keskin ve net. Bluray den pause yapılıp çekildiğinden az da olsa resimde flu luk oluşuyor. Fikir verir diye umuyorum.
  • 3d de epson 9100 ve panasonic 8000 den kesinlikle daha iyi 2d içinde tatmin edici bundan sonra optomaciyiz yani dlp ciyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 24 Ağustos 2013; 19:12:51 >
  • Benim için önemli olan 2D. Daha önce kullandığım infocus cihazı DLP idi ve çok memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: max-well

Fotoğraf makinesi ile bu kadar çekebildim. Çıplak gözle görüntü daha keskin ve net. Bluray den pause yapılıp çekildiğinden az da olsa resimde flu luk oluşuyor. Fikir verir diye umuyorum.

hocam bu hd-25-lv ayarlranı paylaşabilirmisin
  • ne zaman piyasaya girecek bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysndnz

ne zaman piyasaya girecek bilen var mı?

eylül başı yada sonu gıbı olması gerek geçen görüşütügüm şahıs öyle demışti boyutdigitalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charisma_w1070 -- 25 Ağustos 2013; 1:54:06 >
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: charisma082

quote:

Orijinalden alıntı: max-well

Fotoğraf makinesi ile bu kadar çekebildim. Çıplak gözle görüntü daha keskin ve net. Bluray den pause yapılıp çekildiğinden az da olsa resimde flu luk oluşuyor. Fikir verir diye umuyorum.

hocam bu hd-25-lv ayarlranı paylaşabilirmisin

Contrast -3
    Brightness 0
    Color -4
    Lamp mode Bright
    Dynamic black Off
    Brilliant color On
    Brilliant color 7
    R Gain -3
    G Gain 0
    B Gain -4

• thanks
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Benim için önemli olan 2D. Daha önce kullandığım infocus cihazı DLP idi ve çok memnunum.

Sayın theraptorx, daha önce incelediğim bir çok dlp cihazlar da hem sunum hem de home cinema modellerinde rainbow efektini görüyordum. Tabi ki bu efekti her göz görmeyebiliyor. Bu nedenle dlp cihazlardan uzak durmaktaydım. Optoma hd 25 i ve hd25-lv yi inceleyene kadar. Zira yeni çıkan modeller de bu sıkıntı çözülmüş sanırım. Tabi ki cihazın kullandığı renk tekerleği, tekerleğin hızı ve segment sayısı önemli. Genel de giriş seviyesi modeller de segment sayısı ve hızları düşük olduğundan bu rainbow efekti görülebiliyordu. Optomanın bu yeni modellerinde kullanılan 0.65'' dc3 Dmd chip lerin kullanılması ve iyi yazılımlar la dlp nin bazı kusurları ortadan kalmış. Zira texas instruments in bu chip leri giriş seviyesi cihazlar da kullanılmaya başlanmış.
    Optom nın yeni cihazlarını görene kadar dlp ye pek sıcak bakan birisi değildim. Zira 13 yıldır 3lcd cihazlar kullanan birisiyim. Tamamen rainbow efekti yüzünden dlp cihazlarla ilgilenmedim. 3 lcd cihaz kullananlar bilirler genelde caf caf lı ve abartılı renk üretirler. Tabi ki üst segment cihazlar da bu durum daha düzeltilmiştirlerdir. Bu abartılı ve caf caf lı renkler bir çok yeni projeksiyon kullanıcısı tarafından çok beğenilmektedir. Aslında durum projeksiyon kullanıcılarının gözlerinin zamanla standartlarının yükselmesi ile ilgili bi durum. DLP cihazlar 3lcd ler gibi caf caf lı ve abartılı renkler üretmiyor ama pastel tonların naturelliğini kimileri daha çok beğenebilir.
    Kullandığım 3lcd projeksiyonda film izlerken genelde color ayarını -3 veya -4 e getiririm. RGB ayarlarında da kalibrasyon yaparım. Zira izleyeceğim filmin görüntüsünü kullandığım Samsung 64 d8000 plazma panelim deki üretilen renklerle kıyaslama şansım olduğundan projeksiyondaki renk tutarlılığını kontrol ederim. Sanırım bir kaç yıl içinde dlp nin yeni kullanacağı chip lerle başarısı daha da artacaktır.
    Her şeye rağmen 3lcd nin dlp ye göre avantajları olduğu gibi dlp nin 3 lcd ye göre avantajları da vardır.Bu çoooook uzun konu.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.