ben de sormuştum bir ara merak edip bayağı yorum var burda
quote:
Orijinalden alıntı: SİNANKAAN
iyi deği,l mi half life mı iyi değil
Alıntıları Göster
pitrat onlar varsa cidden bu oyunu almana gerek yok. Oyunu PC de test ettim fazla iyi degil. Eski HL2 mod ve ek paketlerini bir araya getirmisler. PS3 versiyonunda sorun var uzun yuklemeler, single playerda sorunlar falan.. grafiklerde eski HL2 grafikleri...
quote:
Orijinalden alıntı: pitrat
quote:
Orjinalden alıntı: knuckles_gs
Bende COD4 de var ama The ORange Box u daha Çok beyendim
Grafiksel Bir sorunu yok hatta COD4 den daha Güzel grafiklere sahip
aa sorunları var mıydı?ea yapmıstı da oyunu
Alıntıları Göster
AA sorunu Ben sadece COD4 de gördüm
Başka bir oyunda görmedim The orange boxta Kesinlikle aa yok
quote:
Orijinalden alıntı: pitrat
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: pitrat
quote:
The Orange Box
Half life 2 Half life 2 episode one Half life 2 episode two Portal Team Fortress 2(Multi)
Oyunları mevcut
Sana tavsiyem Gerçekten güzel bir paket kesinlikle al
ps3 versıyonu mu senın dedıgın
Evet Ps3 versiyonu
sen oynadıysan sorunlar var mı grafıksel ya da frame sorunları?
Alıntıları Göster
Orange Box'un en iyi sürümü bence PC ama konsollarda da fena değil oyun. Alınabilir bir oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: Queen Hentai
Orange Box'un en iyi sürümü bence PC ama konsollarda da fena değil oyun. Alınabilir bir oyun.
Alıntıları Göster
o zaman almayayim ah su gt5p nin ingilizcesi ciksaydi keske belki lost planet a bakaim sonra yorumlar icin sagolun
quote:
Orijinalden alıntı: Queen Hentai
Alıntıları Göster
Orange box oyun değil içinde çeşit çeşit oyunlar var tf2 için bile alınır bu paket eğer pcdeki gibi ise ama sana tavsiyem hiç bulaşma pcde mouse ile çok rahat oynarsın ama hl2 de acayip kasarsın yani çok zor konsolda bence onun yerine başka oyunlara bak ama oyunlar mükemmel onu belirteyim.
quote:
Orijinalden alıntı: sarikanarya567
Orange box oyun değil içinde çeşit çeşit oyunlar var tf2 için bile alınır bu paket eğer pcdeki gibi ise ama sana tavsiyem hiç bulaşma pcde mouse ile çok rahat oynarsın ama hl2 de acayip kasarsın yani çok zor konsolda bence onun yerine başka oyunlara bak ama oyunlar mükemmel onu belirteyim.
Alıntıları Göster
yok yahu ben xbox ta oynuyorum gamepad ile çok rahat geldi oyun bana zaten sık sık otomatik save yapıyor ayrıca kendinde save yapıyorsun ve özellikle fizik olayları çok zevkli kesinlikle bambaşka bir fps bu oyun diğerlerine benzemiyor
quote:
Orijinalden alıntı: SİNANKAAN
yok yahu ben xbox ta oynuyorum gamepad ile çok rahat geldi oyun bana zaten sık sık otomatik save yapıyor ayrıca kendinde save yapıyorsun ve özellikle fizik olayları çok zevkli kesinlikle bambaşka bir fps bu oyun diğerlerine benzemiyor