Şimdi Ara

Orcs Must Die Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu kurdum fakat oyun içindeki kaplamaların hepsi bembeyaz adamlar hariç oyun çatır çatır çalışıyor ne varki grafik yok adam sanki havada duruyor sebebini öğrenemedim direct x tekrar kurdum oyunu tekrar kurdum bilgisayarı yeniden başlattım ama çözemedim yardımı dokunacak biri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldways -- 26 Ekim 2014; 12:16:26 >

• tam bir şey söyleyemem ama sanırım oyun kurulurken ya bir şeyler eksik kurulmuş ya da eksik kurmuşsun bir şekilde.
  • oynu silip bida kurmayı dene olmassa ekran kartında sıkıntı vardır belki
  • Yapımcı firmaya görüntülü mail attım şu cevabı vermişler ne demek istemiş anlayan var mı kurup yeniden yükleyip bilgisayarı restart mı yapıcam?

Hello,
    Well, your system should be able to run it just fine, and we don’t have any known compatibility issues. Since we know performance isn’t the issue, we can check a few other things.
    There might be an issue loading textures due to a few things. If you are running mods, try turning those off. If they are adjusting game textures it might not be working properly.
    It might also be a bad installation. Try uninstalling and reinstalling the game. Make sure to restart your system before you reinstall.
  • yardımcı olacak kimse yok mu?
  • Ozetle mod varsa sil. Sorun hallomazsa oyunu sil tekrar yuklemeden once restart at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.