ya o dizide çok konuşan bi kadın var böyle kadınlar varmı bu dünyada Allah korusun ya
SPACE.BOZUK SPACE.BOZUK SPACE.BOZUK SPACE.BOZUK
izlemiyorum bile.
quote:
Orijinalden alıntı: Tormintor
Bende gülmüyorum. Bi Erdal bakklın tırnağı olamaz bence.
+ ters sekiz
quote:
Orijinalden alıntı: seyhun1453
Space bozuksa nasıl space yazdın
alt+0160 yap boşluk olur. sonra bunu ctrl+c yap komyala. boşluk koyacagın zaman ctrl+v yap
quote:
Orijinalden alıntı: gegirti
quote:
biri orçun der diğeri erdal bakkal nelere gülüyorsunuz siz öyle birazdan nuri baba yazar biriside
ben komple diziye gülmüyorum
quote:
quote:
space tuşu "space" yazmaya değil boşluk bırakmaya yarayan bir tuştur. zaten space kelimesi ingilizce lisanında (ingiltere, abd, avustralya vb. ülkelerde konuşulan bir dil) uzay, boşluk anlamına gelmektedir, bu güzide tuşumuzun ismi de bu kelimeden esinlenilmiştir.
ben en çok arka sokaklar dizisine gülüyom
Dizinin ilk bölümlerinde gülüyordum ancak bir süre sonra komik gelmiyor. Artık gülmüyorum diyince de millet entel şey beğenmezsin zaten falan diyorlar ama alakası yok aynı şeylere gülüp durmak mı gerekiyor?
quote:
Orijinalden alıntı: soyut insan
quote:
quote:
space tuşu "space" yazmaya değil boşluk bırakmaya yarayan bir tuştur. zaten space kelimesi ingilizce lisanında (ingiltere, abd, avustralya vb. ülkelerde konuşulan bir dil) uzay, boşluk anlamına gelmektedir, bu güzide tuşumuzun ismi de bu kelimeden esinlenilmiştir.
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Kavramak biraz zor olacak ama öğrenmeliyim
quote:
Orijinalden alıntı: mackman01
ben en çok arka sokaklar dizisine gülüyom
aynen böyle bi yorum atmıştım bi kaç gün önce , katılmamak elde değil
quote:
Orijinalden alıntı: I need $
biri orçun der diğeri erdal bakkal nelere gülüyorsunuz siz öyle birazdan nuri baba yazar biriside
ben ali kemale çok gülüyorum ahuhhahahehaahahaeha hele nuri papaçiğğiüm demesime bitiyorum ahuhhuhhhaaahaaa çok komik hhhahaaahhah ahehhheheehe
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme