Şimdi Ara

Ordu-Ankara arası güzergah ve mola yeri tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araç alımı için P.tesi günü Ankara'dan Ordu'ya gideceğim. Gidiş planım aracı alacağım kişinin tavsiyesi ile belli oldu. Ankara-Çarşamba arası uçak ve sonrasında Havaş otobüsü ile Ordu.

Beni asıl düşündüren dönüş yolculuğu... Haritaya baktığımda Samsun üzerinden mi, yoksa Amasya üzerinden mi gitmem gerektiğine karar veremedim.

Bu güzergahı bilenler varsa rota ile yolun uzunluğu dikkate alındığında molalar için uygun yerler tavsiye edebilir misiniz?

Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mola için uygun yeri bilmemde samsun- merzifon-corum-yozgat-ankara güzel bir guzergahtir yollar duble yol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gone With The Wind

Herkese merhabalar,

Araç alımı için P.tesi günü Ankara'dan Ordu'ya gideceğim. Gidiş planım aracı alacağım kişinin tavsiyesi ile belli oldu. Ankara-Çarşamba arası uçak ve sonrasında Havaş otobüsü ile Ordu.

Beni asıl düşündüren dönüş yolculuğu... Haritaya baktığımda Samsun üzerinden mi, yoksa Amasya üzerinden mi gitmem gerektiğine karar veremedim.

Bu güzergahı bilenler varsa rota ile yolun uzunluğu dikkate alındığında molalar için uygun yerler tavsiye edebilir misiniz?

Saygılar.

Hayırlı olsun Üstad. Güzergah olarak Samsun-Merzifon-Çorum-Ankara yapacaksınız. Diğer yolda tek gidiş tek geliş kısımlar var çünkü. Bu Güzergah temizdir. Sahil yolunda radar olur.

Aç çıkarsanız Samsun'dan çıkınca Çakallı Menemeni yiyebilirsiniz. Sağ tarafta Taka 61 iyidir. O civarda radar olabilir, dikkat edin. Merzifon'a yaklaşırken ve Merzifon çıkışında radar olabilir, yine dikkat edin. Çorum'a gelince beni arayın, yemek ısmarlayayım

Çorum Ankara arası Ocaklı tesisleri var, fena değildir. Yine Kırıkkale yakınında TŞOF falan var. Bu arada Çorum Ankara arasında da Delice Kasabası'na yaklaşınca radar olur. Hayırlı yolculuklar.

• çarşamba'da metro turizmin dinlenme tesisinde bir tane peynirli gözleme ye ankara'ya seni tutar,, yolda ne idiğü belirsiz etten yapılmış yemek asla yeme ,, ille de et yiycem dersen tavuk ye
  • ordudan yola çıktığınızda o yol zaten sizi doğru ankaraya götürür, merak etmeyin, sadece merzifonda bi yol ayrımı var o kadar, orda da tabela var zaten.
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    Herkese çok teşekkürler. 600 km.lik bir yolu tahminim 8 saatte alabilirim. Bu arada 3-4 yıl önce arkadaşın düğünü için Tokat'a gittiğimizde dönüşte Çorum merkezde küçük bir esnaf lokantasında yediğimiz tandır kebabının tadı hala damağımda. O tür bir yere götürürseniz asla hayır demem.

• Diğer yol haritada görünebilir ama gerçekte mantıklı değil,

arkadaşlar da yazmış, gidilecek yol ordu-samsun-merzifon-çorum-ankara...

Radar bölgeleri de yazılmış, benim bildiğim yerler terme civarı (sağı solu yemek yenen yerler var), samsun çıkışı çakallı civarı, merzifon civarı...

Ünye'den hemen sonra sağda sahilde zigana diye bir mekan var açık hava, çok lezzetli tavuk yapıyorlar tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Herkese çok teşekkürler. 600 km.lik bir yolu tahminim 8 saatte alabilirim. Bu arada 3-4 yıl önce arkadaşın düğünü için Tokat'a gittiğimizde dönüşte Çorum merkezde küçük bir esnaf lokantasında yediğimiz tandır kebabının tadı hala damağımda. O tür bir yere götürürseniz asla hayır demem.

Tahmin ediyorum yerini :) sen geldiğinde ara beni, gideriz ne demek

• Ordu-samsun-merzifon-çorum-ankara

Yolculuğun süresince hız kurallarına uymanı tavsiye ederim ama özellikle Samsun Merzifon özellikle dikkat. samsun-havza arasında çakallı mevkinde menemen yemeden geçme. Ayrıca Merzifon da terminalde ekmek arası Çilişoğlu köfte tavsiye ederim. Hayırlı yolculuklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinerji_hasan -- 25 Ekim 2014; 20:55:20 >
  • Samsun- kavak arası fume renk clio.
    Kavak havza arası gri renk fiorina radar arabaları bunlar. Bazen sabit bazen gezici oluyorlar. Merzifon corum arası kolay kolay radar görmezsin. Bir ihtimal corum girişi oda cok kucuk ihtimal.

Ordu dan Samsun'a gelip sanayiyi geçtiğinde köprü üzerinden hic trafik görmeden cevre yoluna bağlanacaksanız.

Iyi yolculuklar.

• Tüm tavsiyeler için tekrar teşekkürler...

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    Aldığım aracın devir işlemleri biraz uzun sürdüğü için saat 15.00'da yola çıkabildim Ordu'dan. Kahvaltıyla durmama rağmen Samsun çıkışındaki Taka 61'e kadar sabrettim ve şu meşhur menemeni yedim. Tek kelimeyle mükemmeldi.
    Sonrasında da 120 km sabit hızla hiç durmadan Ankara'ya kadar sorunsuz bir şekilde devam ettim ve 21.00'da evime geldim. Geç saate kalmamak için Çorum'dan transit geçmek zorunda kaldığımdan sizi arayamadım. Artık bir dahaki sefere diyelim
    Tüm tavsiyeler için tekrar teşekkür ederim.
    Saygılarımla.

• quote:

Aldığım aracın devir işlemleri biraz uzun sürdüğü için saat 15.00'da yola çıkabildim Ordu'dan. Kahvaltıyla durmama rağmen Samsun çıkışındaki Taka 61'e kadar sabrettim ve şu meşhur menemeni yedim. Tek kelimeyle mükemmeldi.
    Sonrasında da 120 km sabit hızla hiç durmadan Ankara'ya kadar sorunsuz bir şekilde devam ettim ve 21.00'da evime geldim. Geç saate kalmamak için Çorum'dan transit geçmek zorunda kaldığımdan sizi arayamadım. Artık bir dahaki sefere diyelim
    Tüm tavsiyeler için tekrar teşekkür ederim.
    Saygılarımla.

Geçmiş olsun Üstad, kazasız belasız gelmişsiniz en azından. İnşallah bir dahaki sefere.. Bugün tandır yedik arkadaşla aksi gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.