Şimdi Ara

Ordu Tıp Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ordu üniversitesinde okuyan hakkında yazabilecek arkadaslar yardımcı olabilir mi?
    ilk sorum ordu nasıl bir şehir sizce bir tıp öğrencisi için?
    tıp fakültesinin yerleşkesi nerede yeri nasıl? binası derslikleri vs yeterli mi?
    Hastanesi nasıl yeterli mi?
    Onun dışında sorun veya dezavantaj olarak gördüğünüz şeyleri yazar mısınız (eğitiminde vs.)

• Hocam aynı şeyleri diş için sordum da 1 2 kişi hariç yok yorum yapan
  • Odtü tıp diye okudum süphanallah dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben facebookta bi tıp sayfasında görmüştümde odü tıpı bayağı övmüştü biri. Orduya gelirsek birkaç sene önce büyükşehir oldu yani kalabalık bir şehir diyebiliriz bu yüzden vaka sayısıda çok olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_frankenstein -- 18 Temmuz 2017; 6:7:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_frankenstein

Ben facebookta bi tıp sayfasında görmüştümde odü tıpı bayağı övmüştü biri. Orduya gelirsek birkaç sene önce büyükşehir oldu yani kalabalık bir şehir diyebiliriz bu yüzden vaka sayısıda çok olur

Hocam link atsanız faydalansak ben hiç bulamadım size zahmet

• Masterwisee M kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam linki burada=>https://mobile.facebook.com/story.php?story_fbid=1577160098975020&id=145292778828433&fs=5 bence o yorumu yazan arkadaşlada bi konuşun

• 2 3 arkadaşm var orduda okuyan hepsinin dediği kesinlikle yazma pişman olursun..
    Daha eski ve köklü tıpları öneriyorlar en son 3 üde başka şehire geçiş yapmaya çalışıyordu..
    Bence hiç bulaşma yakalanan kurtulmaya çalışıyor. Pişmanlık..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Gazi üni hakkında
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ordudayım
    Şehir küçük bilginize düşündüğünüz gibi bir kalabalığı yok
    Tıp vanda bile olsa okunur isteyen kişi için ordudada okunur illaki
    Şehir merkezinin biraz dışında kalan yerleskesi var sehir merkezine aracla 15 dk
    Hastanesi normal devlet hastanesini üni öğrencileriyle kullan ıyorlar zaten sehir merkezinde 4-5 tane hastane anca var
    Güzel şehirdir gece ortamları felan olmaz olaylı günleri pek yoktur
    Sakindir insanları pahalı bir şehirdeğildir geçimi fındıkla olur halkın köylü kesiminde tarla bahçe vs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgtygrsnc

Hocam aynı şeyleri diş için sordum da 1 2 kişi hariç yok yorum yapan

Diş için büyük sayılmasada fakültesi var şehir merkezine 5 10 dk uzaklıkta arabayla fakültenin boş günü olacağını sanmıyorum kalabalık oluyor bir kaç kere gitmiştim , nerede oturursan otur en fazla fakülteye 30 dk ile gidersin arabayla

• Sorunuz varsa buradan veya dm den ulaşabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ygslyskasanadam1

Hocam ordudayım
    Şehir küçük bilginize düşündüğünüz gibi bir kalabalığı yok
    Tıp vanda bile olsa okunur isteyen kişi için ordudada okunur illaki
    Şehir merkezinin biraz dışında kalan yerleskesi var sehir merkezine aracla 15 dk
    Hastanesi normal devlet hastanesini üni öğrencileriyle kullan ıyorlar zaten sehir merkezinde 4-5 tane hastane anca var
    Güzel şehirdir gece ortamları felan olmaz olaylı günleri pek yoktur
    Sakindir insanları pahalı bir şehirdeğildir geçimi fındıkla olur halkın köylü kesiminde tarla bahçe vs

öncelikle eyvallah cevabınız için, ev kiraları felan nasıl hocam tıp yerleşkesine yakın yerleşim yerleri falan bilgi verir misiniz
  • Masterwisee M kullanıcısına yanıt
    Kiralar ucuzdur geçen hafta arladaşlarım 600 e 3+1 evle anlaştılar. Ucuz bi kenttir ama eğitim araştırma hastanesi iyi değil öğrenciler de devlet hastanesinde görev yapıyorlar. Bi de yeni şehir hastanesi açılma kararı açıldı yani devlet hastanesi işleri kötüleşecek öğrencilere nolacak belli değil henüz bunları dikkate al
    Yine bi sorun olursa pm atabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdafasdaf -- 18 Temmuz 2017; 21:1:17 >
  • Devlet hastanesindeki öğrencileri sehir hastanesine alırlar bence

• Up

• Upupup

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.