Şimdi Ara

ORDU ÜNİVERSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sannırım koca forumda bir ben varım Yok mu başka yahu

• OMÜ var geçen sene kazandıydım
  • up
  • Sıralamam tutuyordu yazdık gelmedi.
  • xD Ben ne olur ne olmaz diye sonlara yazmıştım.
  • okuduğuna değecek bir bölüm olsun tıp diş hekimliği gibi yoksa orduda 4 yıl kafayı yersin ben 6 aydır burdayım delirdim fıttırdım yapacak hiçbirşey YOK en iyi mekan teras cafe diye liseli tayfaların takıldığı bir yer hayat çok pahalı sokaklar çok dar ve gölköy-ulubeyli vatandaşların yaptıkları çılgınlıklar insanı delirtirrrr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım bende Ordu/Merkez'de oturan birisi olarak söylüyorum, üniversitede arkadaş ortamın güzelse sahildeki barlara, cafelere (sis cafe, bardak bar, sohbet bar, fokurtu, kumsal cafe vs.) gidebilirsin. Özellikle disko tarzı bi yer aramak istiyorsan Gardenya var, ünlü Djler, ünlü sanatçılar geliyor. Onun dışında şehirde yaz sezonlarına doğru deniz mekanlarına, yeni fidangör ve eski fidangör caddesi, bu caddeler kapalı bir cadde her türlü mağazalar mevcut (nike, adidas vs.), buna dahil cafe filan mekanları da var, geçen sene açılan teleferik var Merkez'den Boztepeye çıkıyorsun, Boztepe'ye çıktığında Ordu Merkez ayaklarının altında. Sahili'de güzeldir. Hafta sonları yaylarınada çıkabilirsin, Çambaşı yaylası meşhurdur Ordu'nun, mis gibi valla her sene gideriz. Kısaca aklına gelebilicek her türlü marka Ordu'da mevcuttur. (Burger king, dominos, adidas, nike, carfeour, teknosa, migros vs.) Birde ek olarak Orduspor maçlarında Süper Lig maçlarını izleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faramir -- 18 Ağustos 2012; 3:01:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

xD Ben ne olur ne olmaz diye sonlara yazmıştım.

Bende öyle yaptım garanti olsun diye 25bin gerime yerleşmişim ki iyikide yazmısım
  • quote:

Orijinalden alıntı: akanovic

quote:

Bende öyle yaptım garanti olsun diye 25bin gerime yerleşmişim ki iyikide yazmısım

xD Hayırlı olsn.

Bu arada '' T.C. Vatandaşlık numarasını gösteren belge '' kayıtta böyle bir belge istiyorlar ne demek bu arkadaşlar fikri olan var mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akanovic

quote:

xD Hayırlı olsn.

Bu arada '' T.C. Vatandaşlık numarasını gösteren belge '' kayıtta böyle bir belge istiyorlar ne demek bu arkadaşlar fikri olan var mı

teşekkürler, nüfus cüzdanı yeterlıdır heralde

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.