Şimdi Ara

Organik kaç gün sürer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dersanede yeni başladık hocanın anlatımını begenmedim kendim calismaya karar verdim. adlandırma ve giris kısmı harici kaç gün sürer? palmede 82. sayfadayım kalan 150 sayfa 8-9 gunde biter mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozgeerk

Dersanede yeni başladık hocanın anlatımını begenmedim kendim calismaya karar verdim. adlandırma ve giris kısmı harici kaç gün sürer? palmede 82. sayfadayım kalan 150 sayfa 8-9 gunde biter mi?

Ben mezunum ve geçen seneden çoğu konuyu biliyorum ben şahsen organiği 15 güne yaymayı düşünüyorum bugün yarın başlayacağım..
  • monurknbr95 M kullanıcısına yanıt
    Temel lazımı organıkte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • organiğin başından sonuna kadar bitme süresi:30 gün
  • bildiginiz videolar var mı cok bilindikler dısında?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bnm organik temeli var 12.sınıfta 6saat kimya dersi vardı haftada hoca kıldı ama zorla dersi dinletti iyiki dinletti temelimiz sağlam ama video bulamıyorum tekno feminki çok berbat banada keşke para verseler bende tahtayı okurum özkan gürayda demeyin adam 40dkde hidro karbonların tamamını bitiriyo varmı başka ?
  • Ztv adamı beğeniyorum alternatif olarak kadında var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

organiğin başından sonuna kadar bitme süresi:30 gün

He canim he.Milletin moralini bozup durma.Yok neymiş bu saatten sonra turev calisilmazmis.Sanki atomu parcalayacak adam

• evdeysen 0 dan bir haftaya biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: T 800

quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

organiğin başından sonuna kadar bitme süresi:30 gün

He canim he.Milletin moralini bozup durma.Yok neymiş bu saatten sonra turev calisilmazmis.Sanki atomu parcalayacak adam

siz de istiyorsunuz ki konu baştan aşşağı:
    evet kardeşim yaparsın
    edersin
    aslansın
    1 günde bitirirsin
    50binden ilk bine çekersin

gibi mesajlarla dolsun.aksine tahammülün bile yok.ama öyle dediklerinde mutlu olabilen bir insan olduğun belli oluyor.öyleyse okey. organiği 1 haftada bitirirsin.sınavda çıkan 10 sorusunuda yaparsın. hiç sıkıntı yok.kim sormuşsa artık
  • T 800 T kullanıcısına yanıt
    +1
  • evet full evdeyim ve planım önümüzdeki 8 gün boyunca sadece organik çalışmak + türevden soru çözmek. zaten geriye elde edilme yöntemleri + reaksiyonlar kaldı
  • Arkadaşlar geçen seneki sorulara baktım gayet zor sorular geldi bana. Bence organikten bol soru cözülüp pratik yapılması 15 günü alır.
    Fullmek isteyen sınava kadar her gün çözmeye bence..2012 sorulari gibi olsa herkes fullerdi heralde

• adam akıllı çalışın lysde tıkır tıkır geçersiniz çok basit çıkıyor
  • Mezun oldugum halde 1 ayda bitirdim şuan soru çözüp pratik yapıyorum.sen başlarını biliyormuşsun zaten biraz da hızlanırsan 2 haftada güzel bir şekilde bitmiş olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hafif temelin varsa femin beyaz organik kimya konu anlatımlı kitabının başına otur 3 günde kitabı bitir 2 gün soru çöz belili bi seviyeye getirsisn kalan günlerde düzenli çözersin işte
  • ben 15 günde bitirecem max. mayıs 15 te başlıyorum ruh halim iyi olursa 1 haftada yine bitiririm.
  • Siz organikle sevişiyor musunuz ya 1 ay nedir.Günde 8 saat çalışmayla 4 günde fullersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.