Şimdi Ara

Orient sigortayı bilen var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
10.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, sigorta aracı firma orient sigortadan düşük bir teklif alabildiğini iletti. Axadan 150 tl civarı ucuz ve teminatların daha yüksek olduğunu söyledi.
    Bu firmayı bilen var mı? Aracım opel, tamiri yetkili serviste yapmama engel olur mu?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Orient Sigorta: Bilgi ve Yorumlar

Orient Sigorta, Türkiye'de faaliyet gösteren lider sigorta şirketlerinden biridir. Geniş bir yelpazede sigorta ürünleri sunmakta olup, bireysel, ticari ve endüstriyel müşterilere hitap etmektedir.

Orient Kasko Yorumları

Orient Kasko, araç sahiplerine hasar, çalıntı ve üçüncü şahıs sorumluluğu gibi risklere karşı koruma sağlar. Orient Kasko müşterileri genellikle hızlı ve verimli hasar yönetimi süreci için olumlu yorumlar yapmaktadırlar. Ayrıca, rekabetçi fiyatlar ve kapsamlı teminatlar da müşteri memnuniyetine katkıda bulunmaktadır.

Orient Sigorta Güvenilir mi?

Orient Sigorta, Türkiye Sigorta Birliği (TSB) üyesidir ve Sektör Güvence Fonu (SGF) tarafından güvence altına alınmıştır. Bu, müşterilere ödeme kabiliyeti ve iddiaların karşılanması konusunda güvence sağlar. Orient Sigorta'nın mali durumu da güçlüdür ve alakalı mali tablolar kamuya açıktır.

Orient Kasko Nasıl Alınır?

Orient Kasko poliçesi almak için şirketin web sitesini ziyaret edebilir, müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilir veya bir acente aracılığıyla başvurabilirsin. Orient Sigorta, ihtiyaçlarına ve bütçene uygun kapsamlı bir kasko poliçesi sunmaktadır.

Orient Sigorta Yorumları

Orient Sigorta müşterileri genel olarak memnun olup olumlu yorumlar yapmaktadır. Hızlı ve verimli iddia süreci, kapsamlı teminatlar ve rekabetçi fiyatlar en çok öne çıkan olumlu özelliklerdir.

Sonuç

Orient Sigorta, Türkiye'de güvenilir ve itibarlı bir sigorta şirketidir. Geniş ürün yelpazesi, rekabetçi fiyatları ve kapsamlı teminatları ile bireysel ve ticari müşteriler için uygun çözümler sunmaktadır. Orient Kasko ayrıca araç sahiplerine kapsamlı koruma sağlamak için popüler bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yeni faaliyete geçen Dubai Sermayeli bir şirket. Bilinen sağlam şirketlerden şaşma derim.
  • kasko için 3 önemli kriter:
    -ihtiyari mali mesuliyeti mümkün olduğunca fazla olması 1milyon tl-100bin aralığı minimum
    -çalıştığım yetkili servisle anlaşması olması
    -mini hasar, cam klozu vs vb küçük hasarlarda maksimum faydalanma

zorunlu trafik sigortası için 1 önemli kriter:
    -en düşük prim
  • Bende sogudum risje gitmeyelim 100 tl icin sompo japandan memnundum iyi fiyat verirse devam ederm olmadi axa olcak gbi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünürseniz Sompo Japon ve Axa Acenteliğimiz mevcut %5 indirim alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberti

Düşünürseniz Sompo Japon ve Axa Acenteliğimiz mevcut %5 indirim alabilirsiniz.

Pm ile fiyat alabiliyosak, bilgileri yollayabilirim.
  • Trafik sigortamda
    Kullanım Tarzı: OTOMOBİL (SÜRÜCÜ DAHİL 9 KOLTUK) yazması normal mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu üyeyi bileniniz var mı?
    14 yıl önce açıldı
    İnternetten Akü alan var mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pert araçlara kasko yapabilen bu firma hakkında bilgi verebilecek olan var mı ?
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    merhaba İstanbul Maltepe de Orient sigorta ve Ak sigorta acentesiyim. Dilerseniz şirket ve poliçe hakkında sizi bilgilendirebilirim.
    www.caginsigorta.com
  • Jhem kullanıcısına yanıt
    merhaba İstanbul Maltepe de sigorta acentesiyim. Otomobil tarzı pert kayıtlı araçlarınıza kasko yapabilirim.İnternet sitemden bana ulaşabilirsiniz.
    www.caginsigorta.com
  • murat uygun M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bu sene için yaptırdım ilerleyen senelerde irtibata geçerim.
  • Hırsızlığa karşı iş yerimizi Orient sigortaya sigortalattık. Hem 130 gün sonra hem de hasarın yaklaşık yarısını ödeyebildiler. Anlaşmazlık durumunda hızlı sonuç alabileceğiniz Sigorta Tahkim kuruluna da üye değiller.
    Sonuç olarak bildik sigorta şirketlerinden şaşmayın.
  • Trx2006 T kullanıcısına yanıt
    kotu olmus hocam cok gecmis olsun bilindik firmalardan sasmayalm en iyisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene en ucuz teklifi veren genişletilmiş kasko olarak oriente yaptırmıştım yaptırdıkdan 15gün sonra arkadan çarptılar kusursuz bulundum orjinal parca takilsin diye kasko dan dosya actirip araci tamire biraktim tamirdeyken ikame arac istedim ayni gun isyerime arac getirildi.Tek sorun tamir bedelinin 1ay sonra hesabıma yatırılması oldu tamirci tanıdık oldugundan benim icin herhangi bir sorun olmamıştı.Bir kaç ay sonrada araba çalışmadı yol yardımı istedim ankarada iş yerime 30dk da yol yardıma geldi.Bugun yine en uygun teklifi veren şirket oldugundan yenilettim kaskomu tek sorun ödemeler geç yapılıyor ama yapılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orient Sigorta ile ilgili bende küçük bir tecrübemi paylaşayım güncel dursun burada.

Pert araç dosyamın açılış tarihi 20 Mart 2023. Aradan 90 gün geçmesine rağmen kasko şirketinden asla bir muhatap bulamadım. Ödemenin ne zaman yapılacağını, sürecin hangi aşamada olduğunu öğrenemiyorsunuz. Bilgi alabilmek için harcadığım çabalar tamamen nafile, neler yaptığımı aşağıda yazdım.

Genel merkez çağır merkezini (0216 999 80 50) günlerce, günün her saatinde aralıksız aramama rağmen bir kez dahi telefonlara cevap verilmedi.

Şirketin kendi ve genel müdürünün (a*** k***) sosyal medya hesaplarından bir çok kez mesaj atmama rağmen tek bir yanıt mesajı dahi alamadım.

Web sitelerindeki iletişim formundan attığım mesaj sayısı onları geçti, yine yanıt alamadım.

Web sitelerinde bulunan e-mail adreslerine (bilgi@orientsigorta.com.tr) attığım mailleri sanki boşluğa attım.

Böyle böyle kasko şirketinden bir bilgi almanın imkansız olduğunu anlayınca, hiç değilse kasko ve sigorta yaptırdığım acentem Timurlar sigorta ile bilgi almaya çalışayım dedim.

Kaskoyu yapan Timurlar sigorta, acentası olduğu Orient Sigorta'yı 'dosya bedellerini ödemek yerine parayı banka faizine yatırıp gelir elde etmekle itham edip, çalışmayı bıraktıklarını söylüyorlar. Timurlar sigorta'dan irtibatta olduğum kişi 09.06.2023 tarihinde sovtaj firmasının yaptığı ödeme sonrasında kalan ödemeyi kasko firmasının takip eden 3 gün içinde yaptığını belirtti önce.

3 gün sonra tekrar sorduğumda cuma günü yapılacağını söylediğini iddia edip, cumaya kadar beklememi söyledi.

Cuma olduğunda ise orient ile çalışmayı bıraktıklarını, çağrı merkezlerini arayarak cevap alabileceğimi dalga gerçi gibi mesajlarla söyleyip konuyu kapattılar.

Bu mesajı yazdığım sırada dahi, kasko firmasına ulaşamıyorum, dosyamın ne durumda olduğunu bilmiyorum. Ödemeyi ne zaman yapacaklar hiç bir fikrim yok.

Şuan ki piyasa araç fiyatları her hafta on bin onbeş bin artmakta.

Normal şartlarda maksimum bir ayda tamamlanması gereken süreç üçüncü ayına girdi halen sonuç alamadım.

Siz siz olun bu firmadan uzak durun, bilinen kasko firmalardan şaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademizgi -- 20 Haziran 2023; 0:27:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.