Bildirim
Origin hesabıma giriş yapamıyorum lütfen yardım edin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı sorun telefonuma mesaj gelmesi gerekiyor ama gelmiyor. -
aynen kardeşim bende de öyle yok mu yardım edecek kimse -
5-6 saat arastirdim bulamadim bende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya çok saçma bir durum varya alternatif çözümleri bile yok kardeşim insan bir düşünür der ki ya bunlar eğer kodu yazamazssa başka bir çözüm yolu getiririz ama yok işte -
Ea gamesin destegi de les zaten. Surekli mesgullef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk mesajdaki resim gözükmüyor ama sanırım güvenlik kodu gelmeme sorunu var .. bende de aynı roblem bugün oldu az önce çözdüm..
1-web den originin sitesine girin.. kullanıcı e postanızla giriş yapın origine zaten web de kod istemiyor girişte..
2-üst tarafta my account yazar onun üzerine gelin.. üzerine gelince privacy settings çıkacak ona tıklayın
3-sizi bir sayfaya yönlendirecek.. orada sol tarafta bölümler var security i tıklayın..
4-açılan ekranda koyu bir şekilde preferences yazar..sağ tarafında edit butonu var ona tıklayın..
5-orada text message seçili ise email olarak değiştirin..ve onaylayın .. bundan sonra kodlarınız emaile posta olarak gelecek
bu sorunu gidermek için ya ea ile canlı chat e bağlanıp halledeceksiniz yada benim yazdığım basit yoldan halledeceksiniz
edit: son olarak turn off tıuşuna basın o sayfada size kod gelecek onu girdikten sonra artık kod girmek zorunda kalmayacaksınız.. kodu devre dışı bırakmış oluyorsunuz.. yoksa yine aynı problemi veriyor origin giriş yaparken.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 16 Ocak 2016; 15:29:28 >
-
-
-
belki üstüne tıklarsan görebilirsiniz -
tıkladım şimdi gördüm.. ben mesaj olarak kod gelmiyor sanmıştım.. app authenticator ile kod alma nasıl çözülür hiç blmiyorum maalesef.. benim telefona mesaj gelmiyordu dediğim yöntemle çözdüm.. webden açınca origini kod istemedi hemen hallettim oradan -
-
up -
-
merhaba arakşadaşlar originde online moda geçemiyorum bat3 ve bat4 oyunlarına oynayamıyorum yaklaşık 1 haftadan beri bu şekilde yardımcı olabilecek varmı -
evet kardeşim şükür çözdüm müşteri hizmetleriyle görüştüm ve hallettiler -
Web de nasıl kod istemiyor. Siz daha önce giriş yapmışsanız çerezlerden dolayı istemiyor. Çerezler silinirse yine doğrulama kodu istiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: BAY658 - Mithrandil
evet kardeşim şükür çözdüm müşteri hizmetleriyle görüştüm ve hallettiler
Müşteri hizmetlerine nasıl bağlandın? Ben bulamadım. Nereden bağlanmaya çalışsam önce ea hesabıma giriş yapmamı istedi. Sorun da bu zaten hesabıma erişemiyorum. Link falan gönderir misin? -
aynen hocam ondan dolayı kod istememiş olabilir benden -
Hocam bunu bi deneyebilirsinizhttps://help.ea.com/au/contact-us/new/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X