Şimdi Ara

Orijinal yedek anahtarı olmayan aracı almayın ( motor kilitlendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 focus aracımız için geçen sene yedek anahtar yaptırdık. Orijinal anahtardan kopya yaptırdık. Neyse kopya anahtarı da hiç kullanmadik. Sadece evde öylesine dursun ne olur ne olmaz diye. Aradan 1 yıl geçti ve ve kırmızı ışıkta rolantideyken araç stop etti ve bidaha da hiç marş almadi. Ne ateşleme çalışıyor ne volan dönüyor , tık demiyor.

Tamirciye goturduk , o da motor kitlenmis dedi immo 'dan , anahtarci çağırdı. Anahtarci arabanın beynine bağlandı bu araca daha önce 8 kere kopya anahtar yapılmış ve fordlarda maksimum 8 anahtar yapılıyor , beyincinin beyni sıfirlaması lazim dedi. O da beyinciye nakletti.

Beyinci 200 TL paramızı aldı ve toplamda 300 TL ile siyrildik . şimdi 8 hakkımız daha oldu. Ancak anahtarci bu kopyayla arabanın 3 metre yakınına bile yaklaşma dedi, orijinal kopyalanması lazım serviste dedi.

Bilgilerinize.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 1 Hafta beklemiştim bursadan anahtar getirdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Ben 1 Hafta beklemiştim bursadan anahtar getirdiler

Orijinal mi yaptirdiniz ?
    Ne kadara mal oldu, marka model ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson_son

quote:

orjinal anahtarı kaybetmiştim arabayla yedek aanhtar ile servise gitmiştim durumu anlattım bursadan yeni anahtar sipariş ettiler ücret almadılar renault symbol
  • quote:

quote:

quote:

orjinal anahtarı kaybetmiştim arabayla yedek aanhtar ile servise gitmiştim durumu anlattım bursadan yeni anahtar sipariş ettiler ücret almadılar renault symbol

biliyoz sümbül olduğunu

• 8 defa nasıl bir aracın anahtarı kopyalanmış. Kaskonuz varsa anahtar kayboldu deyip değiştirtin derim.

O anda durma sebebini merak ettim. Daha önce kopyalanmış ancak anahtar yakınında olmamış ve siz trafikteyken yaklaşmıştır. 8den fazla kopya olduğunu araç anlayınca stop etmiş olabilir mi? Tamamen anahtarcının dediğine göre konuşuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2005 focus aracımız için geçen sene yedek anahtar yaptırdık. Orijinal anahtardan kopya yaptırdık. Neyse kopya anahtarı da hiç kullanmadik. Sadece evde öylesine dursun ne olur ne olmaz diye. Aradan 1 yıl geçti ve ve kırmızı ışıkta rolantideyken araç stop etti ve bidaha da hiç marş almadi. Ne ateşleme çalışıyor ne volan dönüyor , tık demiyor.

Tamirciye goturduk , o da motor kitlenmis dedi immo 'dan , anahtarci çağırdı. Anahtarci arabanın beynine bağlandı bu araca daha önce 8 kere kopya anahtar yapılmış ve fordlarda maksimum 8 anahtar yapılıyor , beyincinin beyni sıfirlaması lazim dedi. O da beyinciye nakletti.

Beyinci 200 TL paramızı aldı ve toplamda 300 TL ile siyrildik . şimdi 8 hakkımız daha oldu. Ancak anahtarci bu kopyayla arabanın 3 metre yakınına bile yaklaşma dedi, orijinal kopyalanması lazım serviste dedi.

Bilgilerinize.

8 defa anahtar kopyalamak nasıl bir şey anlamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • araç rente kadar çıkmasımı yada önceki sahibi ayyaş falan mıymış ?

• İlginçmiş geçmiş olsun diyelim bida olmaz umarım iyi forumlar..
  • "beyincinin beyni sıfırlaması lazım"
  • Paul Klee kullanıcısına yanıt
    valla bende güldüm ne diyim :D
  • Ford araçlarda 8 defaya kadar yeni anahtar tanıtılabiliyor araca arkadaş onu demiş, ama anahtarların orjinal olup olmamasıyla alakalı bir şey değil bu, orjinalde olsa 8 defa yapılabiliyor, ayrıca anahtarı tanıtma işi kontağı iki ç defa açıp kapatılma gibi birşeyle yapılabiliyor onun için belkide 8 anahtar yoktur ortada.

• quote:

quote:

quote:

adamların o kadar reklamını yapıyorsun olsun o kadar,eminim para almamışlardır hatta üste para vermişlerdir.

• Anahtar bir kere kopyalandı sanırım.kopyaladigimiz yer aynı anahtar için defalarca yazılım attı. Beyin de 8 anahtar var diye görüyor halbuki yok öyle birşey.

Anlamadığım hiç durduk yere hem de orijinal anahtar üzerindeyken trafiğin ortasında beynin kirlenmesini tetikleyen şey neydi?

• ben yedek yaptirdim serviste 20 gunde geldi isvecten 10 gunde beyine tanitamadilar en son sanayide bi anahtarci tanitti :)

• www.anahtaral.com Kral elektronik anahtar

2015 ve üstü yıllarına kadar olan tüm RENAULT ve DACİA marka araçlarınızın
    kartını ve anahtarlarını kral elektronik anahtar da yaptıra bilirsiz.
     Orijinal yedek anahtarı olmayan aracı almayın ( motor kilitlendi) Orijinal yedek anahtarı olmayan aracı almayın ( motor kilitlendi)

• Konu sahibi reklam almış konuya
    Yedek anahtarı bedavaya getirdi herhalde

• Bildiğim kadarı ile ecu 3 adet anahtar hafızalıyor. 4 cü anahtar ecu ya tanıtılfoğında anahtarlardan biri devre dışı kalıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.