Beyler ben az önce Oringin den Battlefield 3™ Premium aldım buy dedim bilgilerimi girdim işlem tamamlandı ve mail de geldi Origin – Order confirmation for order diye.Ancak bana herhangi bir indirme linki gelmedi yada pro. Code gelmedi ne yapmam lazım az önec aklıma geldi acaba bende şuan BF3 yüklü değil bu sağdee ek paketmiydi de ana oyun olmadı için ek paket içinden BF3 çıkmıyor mu ? :S lütfen yardımcı olunuz şimdiden saolsun..
link ver bakalım ne satın almışsın görelim.
quote:
Orijinalden alıntı: ffurkan
Beyler ben az önce Oringin den Battlefield 3™ Premium aldım buy dedim bilgilerimi girdim işlem tamamlandı ve mail de geldi Origin – Order confirmation for order diye.Ancak bana herhangi bir indirme linki gelmedi yada pro. Code gelmedi ne yapmam lazım az önec aklıma geldi acaba bende şuan BF3 yüklü değil bu sağdee ek paketmiydi de ana oyun olmadı için ek paket içinden BF3 çıkmıyor mu ? :S lütfen yardımcı olunuz şimdiden saolsun..
Origindeki oyun kütüphanende BF3 gözükmüyorsa aldığın oyun sanırım bu. Daha önceden BF3 e sahip değilsen bunu alman gerekiyordu. Ama premium aldığın hesabına normal BF3 eklersen aldığın premium boşa gitmemiş olur diye düşünüyorum. Ama yine de sen karar ver...
1. Yol
Şimdi bu sayfaya git ve resimdeki gibi normal Battlefield 3 ü seçip "Buy Now" butonuna basarak oyunu al. Satın alma işleminden sonra BF3 oyun kütüphanene eklendiğinde oyuna sağ tıklayıp "Show Game Details" e tıkla. Sayfanın altında bulunan "EXPANSIONS" kısmında tüm DLC ler bulunuyorsa önceden aldığın premium boşa gitmemiş demektir. Oyunu originden indirerek oynamaya başlayabilirsin
2. Yol
Buradan oyunu satın al. Satın aldığın arkadaş sana bir CD KEY gönderecek. Bunu origindeki "Redeem Product Code" kısmına girerek oyunu origin hesabına aktive et. Aktive etme işleminden sonra BF3 oyun kütüphanene eklenecek. Oyuna sağ tıklayıp "Show Game Details" e tıkla. Sayfanın altında bulunan "EXPANSIONS" kısmında tüm DLC ler bulunuyorsa önceden aldığın premium boşa gitmemiş demektir. Oyunu originden indirerek oynamaya başlayabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme