Daha yeni D&R Battlefield 3 aldım.Oyunu yükledim sorunsuz Origin üzerinden tabii.Battlelog açıldı.Update yaptım ama ne camping nede multiplayerden oyuna tıkladığımdan INTİLİALİZİNG yazıyor bekliyorum sonra kapanıyor.Hiçbir uyarı vermiyor. Bunu birkaç defa denedim.
YARDIMLARINIZI bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: aturu
Daha yeni D&R Battlefield 3 aldım.Oyunu yükledim sorunsuz Origin üzerinden tabii.Battlelog açıldı.Update yaptım ama ne camping nede multiplayerden oyuna tıkladığımdan INTİLİALİZİNG yazıyor bekliyorum sonra kapanıyor.Hiçbir uyarı vermiyor. Bunu birkaç defa denedim.
Origin'den oyuna sağ tıklayıp varsa Check for Update'ye tıkla işlem tamamlandıktan yine girmeyi dene eğer yine olmazsa yine origin'den oyuna sağ tıklayıp repair'e tıkla. Umarım işe yarar. Origin id'ni ver ordan yardımcı olurum bilgisayardan girince ;)
Denedim olmuyor.Intilializing kadar geliyor sonra kaypolup kapanıyor.Başka çözüm yokmudur
quote:
Özelliklerden uyumluluğu Xp SP3 yapınca bendede aynı oluyordu Vista 7 SPi lazım
quote:
Denedim olmuyor.Intilializing kadar geliyor sonra kaypolup kapanıyor.Başka çözüm yokmudur
Başka bir tarayıcı [Google Chrome, Mozilla, Opera, Internet Explorer vb.] da açmayı dene battlelog'u ;)
inan aynı sorun bende oluyordu. ekran kartını güncelledim girmeye başladı fakat 3-5 saat sonra tekrar girmemeye başladı. zaten pc ye format atacaktım formattan sonra problem kalmadı istediğim zaman oyuna girebiliyorum. yeni güncellemeyi kur öyle dene birde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme