Şimdi Ara

Orjinal Battlefield 3 Battlegdan İNTİLİALİZİNG sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha yeni D&R Battlefield 3 aldım.Oyunu yükledim sorunsuz Origin üzerinden tabii.Battlelog açıldı.Update yaptım ama ne camping nede multiplayerden oyuna tıkladığımdan INTİLİALİZİNG yazıyor bekliyorum sonra kapanıyor.Hiçbir uyarı vermiyor. Bunu birkaç defa denedim.

YARDIMLARINIZI bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: aturu

Daha yeni D&R Battlefield 3 aldım.Oyunu yükledim sorunsuz Origin üzerinden tabii.Battlelog açıldı.Update yaptım ama ne camping nede multiplayerden oyuna tıkladığımdan INTİLİALİZİNG yazıyor bekliyorum sonra kapanıyor.Hiçbir uyarı vermiyor. Bunu birkaç defa denedim.

Origin'den oyuna sağ tıklayıp varsa Check for Update'ye tıkla işlem tamamlandıktan yine girmeyi dene eğer yine olmazsa yine origin'den oyuna sağ tıklayıp repair'e tıkla. Umarım işe yarar. Origin id'ni ver ordan yardımcı olurum bilgisayardan girince ;)
  • Denedim olmuyor.Intilializing kadar geliyor sonra kaypolup kapanıyor.Başka çözüm yokmudur
  • quote:

Daha yeni D&R Battlefield 3 aldım.Oyunu yükledim sorunsuz Origin üzerinden tabii.Battlelog açıldı.Update yaptım ama ne camping nede multiplayerden oyuna tıkladığımdan INTİLİALİZİNG yazıyor bekliyorum sonra kapanıyor.Hiçbir uyarı vermiyor. Bunu birkaç defa denedim.

Özelliklerden uyumluluğu Xp SP3 yapınca bendede aynı oluyordu Vista 7 SPi lazım
  • quote:

Denedim olmuyor.Intilializing kadar geliyor sonra kaypolup kapanıyor.Başka çözüm yokmudur

Başka bir tarayıcı [Google Chrome, Mozilla, Opera, Internet Explorer vb.] da açmayı dene battlelog'u ;)
  • Tarayıcıda denedim olmuyor.Ekran kartı güncelemesi yapsam düzelir mi?
  • quote:

Tarayıcıda denedim olmuyor.Ekran kartı güncelemesi yapsam düzelir mi?

ekran kartı ile bi alakası olacağını sanmıyorum ama denemekten zarar çıkmaz ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo 2 MultiRes Sorunu !!!
    14 yıl önce açıldı
    Mafia 2 Save sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tarayıcıda denedim olmuyor.Ekran kartı güncelemesi yapsam düzelir mi?

inan aynı sorun bende oluyordu. ekran kartını güncelledim girmeye başladı fakat 3-5 saat sonra tekrar girmemeye başladı. zaten pc ye format atacaktım formattan sonra problem kalmadı istediğim zaman oyuna girebiliyorum. yeni güncellemeyi kur öyle dene birde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.