arkadaşlar torrentten indireceğim orjinal blurey filmi oynatmak için ne yapmam gerek film tek parça olmadığından oynatamıyorum ve Elimdede 50 gb blurey disc olmadığından imajıda yazdıramıyorum. Ben bunu orjinal halini pozmadan kulanmam için ne yapmam gerekli. Elimde samsung 40es6140 led tv bide SONY BDVE490 CEL BLU-RAY ev sinema sistemim var. bu konuda yardımlarınız bekliyorum herkese kolay gelsin.
Gördüğüm kadarıyla bahsettiğiniz dosya tam okunmuyor ama 40GB'tın üstünde bunu kendi bahsettiğiniz cihazınızda izlemek için 50'lik bir bd'ye yazdırmaktan başka şansınız yok. Diğer bir yol dosyayı bd olarak TMT ile pc'nizi tv'nize hdmı ile aktararak izlersiniz. Yada TMT ile uğraşmıyayım diyip sadece film dosyasını seçip ( bdmv>stream>en büyük boyutlu dosya) altyazısınıda ekleyerek yine tv'ye aktarıp en kolay yoldan bu şekilde izlersiniz. Kolay gelsin.
ustam cevabın için teşekürler. Cahilliğimi bağışla TMT bir proğrammı nedir bana bu konuda geniş bir açıklma yapsan sevinirim
ArcSoft TotalMediaTheatre diye BluRay ve DVD oynatım programı HDD'ki BluRay'larınızı menülü olarak oynatır tabii free değil lisanslı yani ücretli bir program. Nette biraz araştırma yaparsanız nasıl bulabileceğiniz konusunda gerekli bilgileri bulursunuz.
sağol ustam teşekür ederim proğramı bulup hal ederim