Şimdi Ara

Orjinal DVD kopyalama işlemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Shrink DVD 3.2 yi kullanıyorum.. Cindirella Man'i encoding ederken %3ünde error veriyor.. Bir arkadaşım bölgelerle alakalıdır dedi ama gerisini bilmiyor o da.. Verdiği error...

Failed to read drive f:\

Data error ( cyclic redundancy check )

Aynen bu.. Eğer F'yi okuyamıyorsa DVD bozuk demektr.. Ancak dvd her yerde çalışıyor.. Bu sorunu nası aşabilirim?

• Konuyu yanlış yere açmışsın.

DVD Decrypter kullan. Küçük boyutlu ve ücretsiz bir program.

DVD Decrypter ile DVD'yi iso olarak harddiskine at, sonra nero ile yak. Hiçbir şey olmaz. Birebir kopyalar.
  • Dvd içeriğini DVD Decrypter ile hdd e attıktan sonra üstünde encode işlemi yapmanız daha faydalı olacaktır. Çünkü program devamlı olarak dvd yi okumaya çalışacaktır. Bu hem sürenin uzamasına hem de dvd medyanın bir ihtimal zarar görmesine sebep olacaktır.
  • DVD Decrypter ile iso yaptım.. iki tane dosya yarattı.. bir tane mds dosyası az bişi.. bir tane de winrar dosyası 7gb.. bunların hepsi tek bir dvdden çıktı.. nero ile kopyalasam da dvd drycpter ile kopyalasam da 7gbyi nası kopyalayim dio haklı olarak...
  • Kopyalamaya çalıştığın DVD çift katmanlı mı?
  • baba okadar da cahil değiliz ya.. tek katmanlı.. ama bana kalırsa benim o dvdyi 7gb olarak görmemi sağlayan bi özellik war.. kopyalanmasını önlemek için diye tahmin ediorum.. bi dvd 7gb olablr mi ki? yine de saol yardımların için...
  • arkadaşlar ben dvd kaydı yaptım veri dvd si, ama boş kalan yere gene kopyalama yapmak istedim ama gelin görünki bilmeden yaptığım hata nedeniyle kopyayı var olanın üstüne yaptım enson yaptığım görünüyor fakat önceki görünmüyor sizlerden ricam bu sorunuma çare olacak bir çözüm yolu şimdiden teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord1905

baba okadar da cahil değiliz ya.. tek katmanlı.. ama bana kalırsa benim o dvdyi 7gb olarak görmemi sağlayan bi özellik war.. kopyalanmasını önlemek için diye tahmin ediorum.. bi dvd 7gb olablr mi ki? yine de saol yardımların için...

neden olmasın
    ayrıca bence bölge ile falan alakası yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.