Şimdi Ara

Orjinal kayıtlı telefonumda 'ağ kayıtlı değil' sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. gold bilgisayardan yaklaşık 8 ay önce aldığım orjinal galaxy s3 telefonuma hiç de anlamama rağmen 4.2.2 yazılımını yükledim. hiçbir sorun da yoktu. ancak daha sonra memnun kalmadım hataları ve yavaşlığı yüzünden. orjinal firmware e (4.1.2) ye geri dnmek için aynı işlemleri yaptım odin ile... ne olduysa bundan sonra oldu telefon açılıyor ancak arama alamıyorum ve arama yapamıyorum.

yaklaşık 50 farklı forumdan tüm konuları okudum tüm çozüm olabilecek işlemleri denedim ama bir türlü düzeltemedim. cihazın imei bilgisinde kutusunda olmayan 0049 ile başlayan bir numara gözüküyor.. oysa kutudaki imei başka bir numara. imei sorgulamada herhangi bir sorun gözükmüyor ojinal imei de..

bilen birileri bana yardımcı olabilir mi? cihazın garantisi deevam ediyor. triangle away ile sıfırlasam ve servise göndersem garanti dışında mı işlem yaparlar.?

cihazı ilk aldığım haline kendim çevirmem mümkün değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: apostasy

Arkadaşlar merhaba. gold bilgisayardan yaklaşık 8 ay önce aldığım orjinal galaxy s3 telefonuma hiç de anlamama rağmen 4.2.2 yazılımını yükledim. hiçbir sorun da yoktu. ancak daha sonra memnun kalmadım hataları ve yavaşlığı yüzünden. orjinal firmware e (4.1.2) ye geri dnmek için aynı işlemleri yaptım odin ile... ne olduysa bundan sonra oldu telefon açılıyor ancak arama alamıyorum ve arama yapamıyorum.

yaklaşık 50 farklı forumdan tüm konuları okudum tüm çozüm olabilecek işlemleri denedim ama bir türlü düzeltemedim. cihazın imei bilgisinde kutusunda olmayan 0049 ile başlayan bir numara gözüküyor.. oysa kutudaki imei başka bir numara. imei sorgulamada herhangi bir sorun gözükmüyor ojinal imei de..

bilen birileri bana yardımcı olabilir mi? cihazın garantisi deevam ediyor. triangle away ile sıfırlasam ve servise göndersem garanti dışında mı işlem yaparlar.?

Bu sorundan önce yüklendiğiniz en güncel romu yani4.2.2'yi yyükleyin düzelecektir bende de aynı sorun olmuştu (s4 kullanıyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• apostasy A kullanıcısına yanıt
    I9300XXEMG4 yazılım sürümünü yükleyin, düzelmesi lazım.

http://www.hotfile.com/dl/235735712/bf7cf30/I9300XXEMG4_I9300OXAEMG4_BTU.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 29 Ağustos 2013; 20:30:14 >
  • Efs gitmis telefonun imesini nspro ile tekrar yazmayi deneyin yada eaki aurume donun

• quote:

Orijinalden alıntı: apostasy

Arkadaşlar merhaba. gold bilgisayardan yaklaşık 8 ay önce aldığım orjinal galaxy s3 telefonuma hiç de anlamama rağmen 4.2.2 yazılımını yükledim. hiçbir sorun da yoktu. ancak daha sonra memnun kalmadım hataları ve yavaşlığı yüzünden. orjinal firmware e (4.1.2) ye geri dnmek için aynı işlemleri yaptım odin ile... ne olduysa bundan sonra oldu telefon açılıyor ancak arama alamıyorum ve arama yapamıyorum.

Arkadasin dedigi gibi mg4 tabanli romu yukleyin.Eger ugrasmak istemiyorum diyorsaniz triangle away ile sayac sifirlayip servise verin 2 gunde en gec alirsiniz zaten.

• cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz linki ve programı deneyip sonuçları yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

I9300XXEMG4 yazılım sürümünü yükleyin, düzelmesi lazım.

http://www.hotfile.com/dl/235735712/bf7cf30/I9300XXEMG4_I9300OXAEMG4_BTU.zip.html

arkadaşım yaklaşık 24 ssaattir aralıksız her türlü yolu denemiştim. tam umudu kesmişken verdiğin link sayesinde normale döndüm nihayet... allah razı olsun.
  • apostasy A kullanıcısına yanıt
    Bir şey değil. Yalnız bir uyarıda bulunayım, bu sürümden önceki romlara geçerseniz imeiniz tekrar gider. Bir de telefonda bu rom yüklüyken garantiye verirseniz garanti dışı bırakabilirler. Zira bu rom İngiltere romu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 30 Ağustos 2013; 2:17:13 >
  • Ben yurtdisi cihazi pasaport kaydi yaptirdim o kadar cok rom attim hic olmamisti ancak bende ayni sorunla karsilasmistim bi turlu cozum bulamayip imeimi tekrar attirdim. Suan telde 4.0.4 var ve rootlu odunle 4.1.2 ye gecersem imeim yine 0049.. olur mu? Tesekkur ederim simdiden.

• Up+

• altintas3 A kullanıcısına yanıt
    Telefona ne kurduktan sonra imei 0049 oldu, ayrıca imei kopyalattıysanız o cihaz bir daha iflaz olmaz, geçmiş olsun. Her güncelleme yaptığınızda imei numaranız gider, her güncelleme sonrasında imei kopyalatmanız gerekir.
  • Sammobileden 4.1.2 ingiltere romu kurmustum. Ondan sonra 0049 olmustu efs yedegi falan almamistim getiremedim eski imeimi. Iste ayni imeiyi yazdirttim tekrar bende

İngiltere romunu kurduktan sonra mı yoksa, İngiltere romundan sonra başka roma geçtikten sonra mı oldu.

Keşke imei kopyalatmasaymışsınız. Yukarıda linkini verdiğim İngiltere romunu baştan kurmuş olsaydınız büyük ihtimalle imei tekrar gelecekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

İngiltere romunu kurduktan sonra mı yoksa, İngiltere romundan sonra başka roma geçtikten sonra mı oldu.

Keşke imei kopyalatmasaymışsınız. Yukarıda linkini verdiğim İngiltere romunu baştan kurmuş olsaydınız büyük ihtimalle imei tekrar gelecekti.

4.2.2den ingiltere romuna gecmistim yani ingiltere yukleyince gitti imei. 2 gun her yeri arastirdim bu yaziyida imei attirdiktan sonra gordum. Herkes imei efs gitmesiyle degistiginden ne rom atarsan at gelmez dediler. Imeinin gitmeside kernel surumuyle alakali falan dediler. Bende attirdim. Simdi 4.1.2 ye gecmek istiyorum mecburen odinle gececegim efs yedek alsam sonra senin verdigini yuklesem imei zarar gorur mu?

• Ayrica benim tel pasaport kayitliydi mcks de orjinal imei kayitli olarak gorunuyordu sadece telefonun imeisi degismisti. Suan hala mcksde kayitli cihaz olarak gorunuyor.

Aşağıdaki konuları inceleyip oradan bilgi alabilirsiniz. Bu sorun bu başlıklarda tartışılıyor.

http://yesilcin.com/index.php/topic,20340.0.html
    http://yesilcin.com/index.php/topic,11670.0.html
  • Ilgin icin tesekkur ederim kardesim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.