Şimdi Ara

''ORJİNAL'' nedir arkadaşlar! Allah aşkına (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galericilere gitmekle suçun büyüğü sende.Uzun süre bineyim başım ağrımasın düşüncesiyle araç almak istiyorsan sahibinden arayacaksın.Uzun süre kullanmış,mümkünse ilk sahibi,eksiği,arızasını,bakımını bilecek,çiçek gibi bakmış olacak..
  • hocam sonuçta 2.el ve 6 - 10 yaşında araçlara bakmışsın ne bekliyorsun ki?
  • abicim araba alacağın zaman aracın yürüyen ve elektronik aksamında sorun var mı diye bakılır değişen parçalar nerde nasıl diye bakılır değişensiz araçtan korkulur asıl istanbulda ikamet ediyorum ve aracın bir yerinde vuruk yoksa şaşılcak bir şey o vuruksuz araçları anca ilçelerde bulursunuz tabiki genel konuşuyorum.
  • Senin soruların daha garip gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: oner35

çizik olsa çizik bu denir 11 yaşındaki araçta ufak tefek taş vurukları muhakak olur yaptırsan macunlu denir yaptırmasan bu ne yaa denir 11 yaşındaki araçta boya olmaması için araçın rengindeki demirden,saçtan üretilmesi gerekallah herkese kendini bilen müşteri nasip etsin araba satmak zor iş ..ciddi söylüyorum buna dikkat edin son zamanlarda ilanlarda isthepne fotoları çekiliyor kendini bilmezler isthepnenin kullanılıp kullanılmadığını soruyorlar artık.. bana incemi kalınmı diye soran olmuştu

isthepne

• Bu kadar "değişen parça" ve "boya" takıntısı yapmamak lazım

Arabanın şasisinde bir problem yoksa o aracın değişeni olmasının hiçbir zararı yoktur. Aynı şekilde her yerinde çizik olan araç tabiki boyanacaktır. Çizik satmaya kalksa bu arabanın boyası kötü diye almazsınız.. Allah korusun herkes kaza yapabilir hiç kazaya karışmayan araç sizde karışır ve ilk defa değişeni olur. Onun için kaza yapan araç bir daha kolay kolay kazaya karışmaz mantığı ile değişeni olan araç almak daha hayırlı olur yanlışsam uyarın beni saygılar
  • kullananın ne amaçla kullandığı, duyanın da ne algıladığı belli olmayan saçma sapan bir tabir. Gel gör ki literatürde kendine kalıcı bir yer edindi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delta63

Arkadaşlar zaten bende gidip 6-7 yaşındaki bir araç için ,herşeyi orjinal olsun demiyorum ,tabiki boyada olacak değişen de . ama bunlar olduktan sonrada araç orjinal olmuyor

• otokent facia bir yerdir uzak durulması gerekir. galericilerin hepsi üç kağıt arkadaş
  • 348bin de araca biraz çok demeye gerek var mı kardeşim. eyvallah emmi de çek git
  • Alırken ödürür satarkerken göklere çıkarır... Her türlü dalavere yapılır.. Senelerdir araç alır satarım orada da mekanı olan tanıdıklarm var sadece sohbet için uğrarım ne arabalar satıyorlar ınanmazsın kaput değişik olsun birşey değil geçen bir konuya yazmıştım 40bin hasarlı E92 var tramer den kaydı çıkmıyor servis de anlaşılmış diye o aracı bile satmışlar bu hafta ...
  • orjinal ve hatasız olsa pahalı deyip almıycan, bu araba bu kadar eder mi diyecen

iki parça değişince orjinal değil diye almıycan eee o zaman sen sıfır al hacı

zaten sen otokente gitmekle hata yapmışsın hemen kaç ordan
  • motor ustası bir arkadaşım şöyle dedi.

"galerici de temiz araba bulmak çok zordur. nadiren olursa da da çok para ister. ker*neden evlenilecek kız çıkarabilir misin. hayır. işte buradan da temiz araba çıkartamazsın"

o günden beri galerilere bulaşmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

motor ustası bir arkadaşım şöyle dedi.

"galerici de temiz araba bulmak çok zordur. nadiren olursa da da çok para ister. ker*neden evlenilecek kız çıkarabilir misin. hayır. işte buradan da temiz araba çıkartamazsın"

o günden beri galerilere bulaşmıyorum

+Bir katrilyon ile katılıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

348bin de araca biraz çok demeye gerek var mı kardeşim. eyvallah emmi de çek git

Hatta doğru bir şekilde 348 bin yazdığı için dua et.
  • O yasta BMW için km de normal parça değişmeside bizde bu ara araç bakıyoruz 2008-2009 BMW e 60 km 100000 in altında yok nerdeyse
    Bu arada orjinal parça takılsa dahi değiştikten sonra arabanın orjinalligi gider sadece parçanın orjinalligi kalır :)
  • Orjinal demek fabrikadan çıktığı gibi hiçbir parçası değişmemiş veya değişikliğe uğramamış olması demektir ama günümüzde orjinal denilince artık her anlam çıkabiliyor. Benim ufak tefek boya-değişen takıntım yoktur ama arkadaşın dediği gibi bunlar olunca orjinallik kalmıyor.

• Orjinal demek galericilerin ellerine geçiremedikleri her arabaya diyebiliriz.(vatandaş yorumu)
    • Orjinal demek bizim sattığımız her araba.(galerici yorumu)
    Başka birşey gelmiyor aklıma.Kime sorsan dert yanıyor.
    Galericiler " Müşteri takmış kilometreye,boyaya,5 yaşındaki arabada boya var mı diye soruyor.Kimse kazasının boyutunu vs sormuyor ." diyor.
    Müşteri"Ortalıkta düzgün araba,millet sürekli birşeyler gizliypi,km düşürme çabasında,temiz araba yok"diyor.
  • bence sıkıntı aracını satmaya çalışan satıcıdan ziyade, 11-12 yaşındaki arabanın sıfır km olması gerektiğini düşünen alıcı zihniyette...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

quote:

Orijinalden alıntı: delta63

Bu gün izmir'de Oto kente gittik

Çabuk uzaklaşın ordan..!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.