Şimdi Ara

orjinal parfümler (internet)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 başlangıçlı bir konuda gördüm internetten alınan parfümler güvenilir ve orjinaldir yazıyor baya bir uzun açıklamış arkadaş sağolsun. Ancak ben rochas man (hepsiburada.com dan) calvin klein one ( trendyol) rochas 1 saat ck one ise 3 saat gidiyor. Yakın bir zamanda parfüm alan varsa ya da bu konuda bir bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirebilir mi beni güvenilir midir? Çünkü mağazalarda biraz pahalı nette daha uygun. bu şanssızlik mıdır ten uyumu bu kadar etki eder mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Misspera'dan sipariş verdim hep.Hepsi burada.com'a güvenmiyorum.
  • teşekkürler peki misspera ne derece güvenilirdir ki acaba ben en iyisi gidip tekinacar tarzı b ir yerden alayım ya yoksa rahat edemicem.
  • 28 ekimde "depomepo"dan sipariş verdim. ekşi sözlükteki yorumları okuduktan sonra karar verdim bu siteden alışveriş yapmaya. gerçi olumsuz şeyler de yazılıydı ancak herhangi bir sorun yaşarsam sonuçta bu sorunu bi şekilde hallettikleri izlenimi uyandı bende, sözlükteki yazılardan.
    ayrıca akıllı tv ortaklarının kurmuş olması da bir güven verdi ancak yine de içimde binbir şüphe ile siparişi verdim.
    sonuç; telefonla müşteri hizmetlerine ulaşmak cidden zor olabiliyor ve bu insanı şüphe içine düşürüyor. (bunlar tası tarağı toplayıp gitmişler diyorsun) ancak facebook hesabındaki müşteri temsilcisi gayet ilgili sabah saatlerinde sorunuz cevaplanmış oluyor. hatta bulamadığınız bir parfüm varsa tedarikçilerinden sizin için araştırma dahi yapıyor. (ben bizzat yaşadım bu durumu)
    web sitesinden de siparişinizle ilgili olarak "işleme alındı" ibaresinden daha fazlasını beklemeyin bence, buraların güncellenmesi de zaman alıyor. sipariş verecek olursanız ertesi gün müşteri hizmetlerinden bi hatırlatmanız en akıllıca yol olarak görünüyor.
    sonuç olarak eksikleri olan bir parfümeri sitesi ancak dürüst ve güvenilir olduklarını ürün 31 Ekimde elime geçinde anladım. taş gibi orjinal ürün geldi. fabrikasında daha 1 ay önce şişelenmiş taptaze. tekinacarrın tedarikçisinden alınmış sapasağlam boss. tekinacarda 179 TL iken kargo dahil 137 TL ye alınca doğrusu mutlu oldum. ben depomepodan memnun kaldım, bunu da sizlerle paylaşmak istedim. zira güvenilir satıcıların yaşatılması gerektiğini düşünmekteyim.
    sizlerden de 3ka.com.tr ve kokudankokuya tecrübeleriniz varsa paylaşmanızı isterim

orjinal parfümler (internet)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazyBee -- 13 Ocak 2013; 14:22:56 >

• mizu.com u bi araştır. ekşide gayet güzel yorumlar var.
  • Mizu.com test edilmiş 10 numara onaylanmıştır. Helal olsun yurtdışından ucuza geldi çiçek gibi ürün (o ürüne özel indirim vardı). Ben bundan sonra gözüm kapalı alış-veriş ederim oradan. Teslimat da 24 saat dolmadan gerçekleşti. Sağda solda orjinal ama ikinci kalite diye de yazılar okumuştum tek tük ve tereddüt etmiştim ama yok öyle bir şey.
    Ürün orjinal, kalite on numara. Ama müşteri hizmetleri nasıldır. Bir sorun çıkınca çözülüyor mu kolayca onu bilemem. Zira benim alış-verişim sorunsuz geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazyBee

Mizu.com test edilmiş 10 numara onaylanmıştır. Helal olsun yurtdışından ucuza geldi çiçek gibi ürün (o ürüne özel indirim vardı). Ben bundan sonra gözüm kapalı alış-veriş ederim oradan. Teslimat da 24 saat dolmadan gerçekleşti. Sağda solda orjinal ama ikinci kalite diye de yazılar okumuştum tek tük ve tereddüt etmiştim ama yok öyle bir şey.
    Ürün orjinal, kalite on numara. Ama müşteri hizmetleri nasıldır. Bir sorun çıkınca çözülüyor mu kolayca onu bilemem. Zira benim alış-verişim sorunsuz geçti.

Evet kendi mesajımı cevaplayayım....
    Mizu'da müşteri hizmetleri nasıldır, bir sorun çıkınca kolayca çözülüyor mu demiştim...
    Öğrendim ki çözülmüyormuş;
    Stokta olmayan ürünü satışa koyup ardından gönderilen fake bir "kargoya verildi" bilgisi, iki gün boyunca eve hapsolup beklendikten sonra defalarca yapılan görüşmenin ve kargo firmasından adıma gönderi olmadığını öğrendiğimi belirtmemin ardından aslında kargoya verilmediğinin yanlışlıkla böyle bir bilgi girildiğinin, hemen verileceğinin söylenmesi, ertesi gün ise ürünün tedarik aşamasında olduğu bilgisinin verilmesi, tedarik sürecinin ne kadar süreceği sorusuna en kısa süre diye hiçbir geçerliliği olmayan bir cevap verilmesi..... vayyy vayy vayyy.
    Burdan alış veriş zannediyorum biraz da piyango...
    Bana doğru söylesinler arkadaşım yalan söylemesinler illa tutturmadık ya ürün yarın elimde olacak diye ama müşteri hizmetleri yalan söylemeyi seçiyor.
    Arkadaşlar size tavsiyem "Aynı gün gönderi" ifadesi bulunan ürünlerden sipariş verin, diğerlerinden uzak durun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • milletin kalıcı dediğine kanma bende öyle aldım ama 3 saat bile gitmiyor. orj lacost red.

edp olmasına dikkat et. edt olanlar fıs oluyor. mesela dior homme intense edp fena. ha aldım ha alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turank

milletin kalıcı dediğine kanma bende öyle aldım ama 3 saat bile gitmiyor. orj lacost red.

edp olmasına dikkat et. edt olanlar fıs oluyor. mesela dior homme intense edp fena. ha aldım ha alıcam.

Evet, mizudan ilk siparişim dior homme intense idi hem süreç sorunsuz geçti hem koku on numara bir arkadaşımla beraber sipariş vermiştik ikimiz de sorunsuzca aldık. Ancak elimdeki azaldığı için indirime kanıp terre d'hermes 75ml edp siparişi verdim 9 gün oldu halen ses yok, böyle olunca insanda güven her yönüyle zayıflıyor. Allah'tan koku bildiğim koku da orjinalini rahat tanırım. Bakalım... beklemedeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazyBee

quote:

Orijinalden alıntı: turank

milletin kalıcı dediğine kanma bende öyle aldım ama 3 saat bile gitmiyor. orj lacost red.

Evet, mizudan ilk siparişim dior homme intense idi hem süreç sorunsuz geçti hem koku on numara bir arkadaşımla beraber sipariş vermiştik ikimiz de sorunsuzca aldık. Ancak elimdeki azaldığı için indirime kanıp terre d'hermes 75ml edp siparişi verdim 9 gün oldu halen ses yok, böyle olunca insanda güven her yönüyle zayıflıyor. Allah'tan koku bildiğim koku da orjinalini rahat tanırım. Bakalım... beklemedeyiz.

Ürün tedariğinde sorun yaşandığı için siparişi iptal etmek durumunda kaldık, para iadesi de 3 günde gerçekleşti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.