Kolonların orjinal mi yan sanayi mi olduğu nasıl anlaşılır. bilen arkadaşlar anlatırlarsa faydalı olur. teşekkürler.
Güncel modellerin sahtesinin olacağını sanmıyorum, zaten 50-120 Tl arasında değişir fiyatlar Çok eski efsane modellerin belki sahtesi olabilir, mesela meşhur TS-6985 gibi
quote:
Orijinalden alıntı: MustangGT39
Güncel modellerin sahtesinin olacağını sanmıyorum, zaten 50-120 Tl arasında değişir fiyatlar Çok eski efsane modellerin belki sahtesi olabilir, mesela meşhur TS-6985 gibi
fiyat farkı olur da orjinal fiyatına sahte alırsak o kötü işte. yoksa ne kadar ekmek o kadar köfte, ona itirazımız yok. 6993 ler gg'de 100 tl ye satılıyor, bunlar orjinal mi değil mi anlayamayız mı?
Onun sahtesiyle uğraşmaz kimse, ederi o kadar zaten
quote:
Orijinalden alıntı: MustangGT39
Onun sahtesiyle uğraşmaz kimse, ederi o kadar zaten
dün bu konuyu anlatmıştım bidaha anlatıyım amacım rıskınızı,paranızı böyle dolandırıcılara kaptırmamanız için sizi bilgilendirmek öncelikle pıoneer 6993s leri 460 w lık 130 tl den aşağı veren olursa o cihaz orjinal değildir ( SIFIRLARI) bakın resim ekliyorum o resimdeki pıonner orjinal spideri MOR ve tizlerine giden kablolar siyah çakmalarda veya ucuzlarda o mor olan kısım SARI olur ve o kablolar KIRMIZI dır ve çakma olan ürün çok çabuk yanar
gg'da 100 tl ye satılan bu ürünler orjinal değil o halde.
sah comdada satan bi satıcı var kapıda öde fln yazıyo ürünün kendisini görmeden sakın almayın 309d4 ler 110 lira nasıl oluyosa bana gelişi 130 lira bende çözemedim bu işi bu işin içinde bi bit yemi vardır bence güvenmeyin gidin kendiniz görün elinize alın mala dokunun
ben 6993s görmüştüm, kutusunda kullanım klavuzu falan yoktu. halbuki sony'nin kutusunda 30-40 sayfalık kitapçık bile vardı. orjinal değildi de ondan mı belgeleri yoktu acaba?
hayır onların belgesi çıkmaz sadece vida kablo bide cırt cırtları çıkar
cırt cırt nedir?
strapmı ne diyolar ya :D kapanınca bidaha açılmayan plastik bilezik
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan34
cırt cırt nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: buragsound
strapmı ne diyolar ya :D kapanınca bidaha açılmayan plastik bilezik
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan34
cırt cırt nedir?
hocam internette strap diye arayınca hiç de iyi şeyler gelmedi:) kabloları dağınık durmasın diye toplamaya yarayan plastik aparat mı yoksa o dediğiniz. haporlör kutularından onun çıktığını bilmiyorum.
cırt:
tamamdır. tahmin ettiğim şeymiş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme