Şimdi Ara

Orjinal win 7 basic yerine ultimate kurabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde asus a52f modeli laptop var.üzerinde orjinal win 7 basic var.harddiskteki recovery bölümünü bozmadan (lisanssız) windows 7 ultimate kurabilir miyim.işletim sisteminin değişmesi cihazı garanti dışı bırakır mı?nasıl kurabileceğim hakkında bana yardımcı olabilir misiniz?

• garanti disi kalmaz bilgisayarin istedgini kurabilirsin yalniz recoverye zarar verirmi net bisi soyleyemem bence recovery yedegi al sonra komple fortmala diski kafana gore kaca bolceksen bol temiz bi ultimate kur
  • Arkadaşım güvenle kurabilirsin ben kendi bilgisayarıma kurdum gayet güzel çalısıyor.. Eger bir ev kullanıcısıysan tavsiyem home premium sürümünü kurman olacakdır. iyi forumlar..
  • teşekkür ederim arkadaşlar.ben de ultimate veya premium kullaanmayı düşünüyorum.
  • bende home prenium kullanıyorum elinde dvd varmı ?? netten mi indircen
  • Bende ultimate rtm 7600 ilk çıkan hali var.herhalde eksiksizdir.onu kurmayı düşünüyorum.geçtiğimiz 10 ay boyunca masaüstü pc'de o sistemi kullandım.herhangi bir eksik görmedim.tekrar onu kurmayı düşünüyorum.
  • ok netten yeni indriceksen kendi indirdiğim yeri sölicektim hadi kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlgin için teşekkür ederim.baştan indirmeye uğraşmayayım şimdi.saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.