Şimdi Ara

Orjinal Windowsa format atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar yeni nesil casper excalibur bilgisayarım var fakat bilgisayarı aldığımda herhangi bir format cdsi verilmedi gerçi bilgisayarın kasasındada cd okuyucu zaten yok :) fakat nasıl lisansı koruyarak format atmam gerektiğini bilmiyorum.Bununla ilgili bana yardımcı olabilecek varmı acaba teşekkürler şimdiden.

• Bu tür cihazlarda gömülü bir işletim sistemi kurtarma sıfırlama konsolu ile birlikte gelir. Bilgisayar açılırken basılan tuş kombinasyonları ile çalışıyor. Casper'larda F9 olması lazım. Recovery consolu çalıştır ve sıfırla. Yok manuel yapacam diyorsan İşletim sisteminin DVD sini internetten indir. Lisans anahtarını buradaki program aracılığıyla görüntüleyebilirsin.
    http://www.rjlsoftware.com/software/utility/winproductkey/
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYNIADAM

Bu tür cihazlarda gömülü bir işletim sistemi kurtarma sıfırlama konsolu ile birlikte gelir. Bilgisayar açılırken basılan tuş kombinasyonları ile çalışıyor. Casper'larda F9 olması lazım. Recovery consolu çalıştır ve sıfırla. Yok manuel yapacam diyorsan İşletim sisteminin DVD sini internetten indir. Lisans anahtarını buradaki program aracılığıyla görüntüleyebilirsin.
    http://www.rjlsoftware.com/software/utility/winproductkey/
    Sizce hangisi daha saglıklı ve daha iyisi üstat?
  • Produkey programını indirip lisansınızı yedekleyin, usb veya dvd üzerinden temiz bir format atın ve lisans anahtarını girip aktif edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bynoname kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam sağolun lisans anahtarımı direk windowsu kurduktan sonra key istedigimde gireceğim demi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjack

teşekkürler hocam sağolun lisans anahtarımı direk windowsu kurduktan sonra key istedigimde gireceğim demi?
    Evet, isterseniz kurulum ekranında da girebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 31 Mayıs 2018; 19:13:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.